Tenis de masă

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) În cazul în care un meci începe, dar nu este încheiat, oricare ar fi motivul, atunci toate pariurile pe rezultatul final al meciului vor fi anulate, exceptând acele pariuri, care au fost deja determinate necondiţionat (de ex., care jucător va obţine primul 10 puncte sau câștigătorul unui anumit set). 
 
2.) Pariuri pe set (Scor corect): Pariul face referire la scorul final corect din seturi. 
 
3.) Câştigător set: Acest pariu face referire la câştigătorul unui anumit set. Setul respectiv trebuie să fie încheiat pentru ca pariul să fie valabil. 
 
4.) Dacă un meci este amânat și reprogramat pentru a avea loc în termen de 48 de ore de la ora iniţială de începere, pariul pe acel meci va rămâne valabil. Cu toate acestea, dacă un meci din cadrul Jocurilor Olimpice sau Campionatelor Mondiale este amânat, pariurile vor rămâne valabile, cu condiția ca meciul să fie reprogramat să aibă loc înainte de ceremonia de închidere. 
 
5.) Dacă meciul nu se mai joacă în locația anunțată, pariul va rămâne în continuare valabil. Aceasta se aplică atâta timp cât locaţia nu a fost mutată pe terenul adversarului (sau în cazul meciurilor internaționale, atâta timp cât locația se află în aceeași țară). 
 
6.) În cazul în care un meci nu are loc sau dacă un jucător/o echipă obţine o victorie uşoară, pariurile pe acel meci sunt anulate. 
 
7.) În cazul în care un jucător/o echipă se retrage înainte de începerea unui turneu, ne rezervăm dreptul de a aplica o deducție a regulei 4.