Fotbal

(Ultima actualizare: 16.10.2019)

Pe lângă necesitatea respectării regulilor la pariuri speciale pe fotbal, se aplică și regulile generale de pariere . Totuși, regulile speciale la fotbal afișate mai jos vor avea prioritate față de regulile generale la pariuri sportive.


1.)      
Meci regulamentar (1X2)

În lipsa altor mențiuni, pariurile de tipul 1 x 2 vor fi stabilite pe meciul regulamentar. Acestea includ orice perioadă de prelungiri sau întrerupere, însă nu includ intervalul programat suplimentar sau loviturile de departajare, în cazul în care acestea se joacă. În plus, dacă un meci are loc dar nu se încheie după formatul corect (de ex. nu e un meci de 90 de min. împărțit în 2 reprize) se aplică următoarele reguli:

a.) Pariurile plasate pe evenimentele dinaintea meciului cu un format incorect:

 • Pariul 1x2 va fi evaluat;
 • Toate celelalte pariuri vor fi anulate.

b.) Pariurile plasate pe evenimentele în derulare cu un format incorect:

 • Pariul 1x2 va fi fi anulat;
 • Orice primă repriză și pariuri pe meci deja determinate la finalul primei reprize vor fi evaluate; Aceasta include pariurile evaluate pe rezultatul de la finalul primei reprize (vezi 26.d), considerate finalizată de către sursele oficiale, indiferent câte minute au trecut și prin urmare se consideră a fi un interval din jocul regulamentar. În plus, orice pariuri pe prima repriză și meciuri pentru evenimentele jucate mai degrabă pe intervale decât pe reprize vor fi considerate anulate;
 • Pariurile pe intervalul complet și pe a doua repriză nedeterminate deja vor fi anulate.

Orice meci oferit "in-play" aşa cum este anunțat (de ex. dacă este împărţit mai degrabă în 3 perioade decât 2 reprize sau, dacă se joacă 2 reprize a 40 de minute), atunci toate pariurile vor rămâne valabile. Dacă un meci de 90 de minute intră într-o prelungire programată sau la o lovitură de departajare, se consideră în continuare că meciul s-a încheiat după formatul corect, iar regulile de joc se aplică în toate cazurile.

Încercăm întotdeauna să identificăm meciurile jucate pe teren neutru. În cazul meciurilor jucate pe teren neutru (fie că se menționează sau nu) pariurile vor fi considerate valide, indiferent ce echipă figurează ca echipă gazdă. Dacă un eveniment oficial prezintă date diferite legate de echipă în ceea ce privește meciul programat, atunci pariurile vor fi anulate, de ex. rezervele/U21/echipa în curs de pregătire sau echipa de tineret. Această regulă nu se aplică la situațiile, în care prezentăm un meci programat fără simbolul ‘XI’ în numele echipei sau în meciurile amicale de club, în cadrul cărora toate pariurile sunt valide, indiferent de jucătorii utilizați pentru a încheia jocul regulamentar, în timp ce valorile oscilează.
Pariurile specifice pe prelungiri vor rămâne valabile. Aceasta este definită ca orice perioadă programată de joc, în mod normal 2 reprize de 15 minute, între sfârșitul meciului regulamentar și sfârșitul meciului. Prin urmare, dacă se joacă orice altă perioadă de timp, aceste pariuri vor fi stabilite în mod corespunzător, indiferent de perioadele jucate (de ex., 2 reprize de 10 minute).

2.)       Meciurile abandonate sau amânate

2.a) Meciuri abandonate: Orice meci abandonat înainte de încheierea unui joc regulamentar va fi anulat, cu excepția tuturor pariurilor, al căror rezultat a fost deja determinat în momentul abandonului.

2.b) Meciuri amânate: În cazul oricărui meci nejucat sau amânat, orice pariuri implicate înainte de ora de începere programată vor fi anulate.

Singura excepție legată de întrerupere/amânare, se aplică la meciurile de club din America de Sud, unde toate pariurile vor fi stabilite pe scorul din momentul abandonului, cu condiția ca respectiva ligă să permită validarea rezultatului sau a meciurilor amicale de club considerate încheiate de către oficiali și dacă meciul regulamentar a fost considerat ca încheiat. De asemenea, vor fi valide toate pariurile pe orice meci întârziat înainte de ora de start și care are loc în aceeași zi de ex. momentul începerii e reprogramat după 3 ore din cauza vremii.

Dacă un meci va fi jucat înainte de data prevăzută sau de ora de start, atunci orice astfel de meci poate fi inclus, cu condiția ca pariul să nu fie plasat mai târziu decât ora modificată de start. În caz contrar, pariurile vor fi anulate.

Dacă locația de meci se modifică, atunci pariurile deja plasate vor fi considerate valide, cu condiția ca locația schimbată să nu fie pe terenul echipei oaspete, caz în care, pariurile plasate pe lista oficială vor fi anulate.


3.)       
Pariere pe scorul corect: Toate pariurile sunt stabilite pe scorul final la sfârșitul jocului regulamentar. Există opțiunea “Orice alt scor”, care include scoruri ce nu apar pe lista originală de scoruri pentru pariere și vor fi stabilite în mod corespunzător.

4.)       
Ambele echipe înscriu: Predicție dacă ambele echipe vor înscrie un gol în timpul regulamentar. Dacă un meci e abandonat, toate pariurile vor fi anulate, cu excepția cazului în care încheierea acestora a fost determinată. Dacă de ex. ambele echipe au înscris deja în momentul abandonului, atunci DA acesta va fi declarat câștigător.

5.)       
Număr total de goluri – Peste/Sub: Prevedeți, dacă numărul total de goluri înscrise într-un joc regulamentar va fi peste sau sub un anumit număr, de ex. peste/sub 0,5 goluri, 1,5 goluri, 2,5 goluri etc. În eventualitatea, în care un meci e abandonat înainte de încheierea jocului regulamentar, atunci toate pariurile vor fi anulate, cu excepția cazului în care se stabilește altfel.

6.)       
Număr total de goluri – Exact: Prevedeți numărul exact de goluri înscrise în jocul regulamentar.

7.)       
Număr total de goluri prima repriză – Exact și a 2-a repriză - Exact: Prevedeți numărul exact de goluri înscrise într-o repriză de 45 de minute. 

8.) 
       Număr de goluri – Par/Impar: Prevedeți dacă numărul total de goluri va fi par sau impar (niciun gol se consideră ca fiind par

9.) 
       Număr de goluri prima repriză – Par/Impar: Prevedeți, dacă numărul total de goluri din prima repriză va fi par sau impar (niciun gol se consideră ca fiind par).

10.)
     Număr total de goluri – Peste/Sub prima repriză și Peste/Sub a 2-a repriză: Prevedeți, dacă numărul total de goluri înscrise într-o repriză de 45 de minute va fi peste sau sub un anumit număr, de ex. peste/sub 0,5 goluri, 1,5 goluri, 2,5 goluri etc. În eventualitatea în care un meci e abandonat înainte de încheierea reprizei, atunci toate pariurile vor fi anulate, cu excepția cazului în care se stabilește altfel.

11.) 
    Echipa care va înscrie primul/al doilea/următorul gol: Autogolurile se consideră creditate colateral cu golul.

12.)
     Echipa, care va înscrie ultima: Pariurile vor fi anulate, dacă meciul e abandonat.

13.)
     1X2 și Peste/Sub (Rezultat meci și Peste/Sub): O predicție pe cine va câștiga meciul și numărul total de goluri înscrise în timpul jocului regulamentar, Peste/Sub, de ex. Bayern München câștigă meciul și sunt peste 2,5 goluri. Dacă un meci e abandonat, toate pariurile pe respectivele categorii vor fi anulate.

14.) 
    Rezultat meci și ambele echipe înscriu: O predicție pe echipa, care va câștiga meciul, iar ambele echipe înscriu un gol în timpul meciului regulamentar. Toate celelalte rezultate sunt disponibile la această categorie de pariuri inclusiv echipa 1 sau 2 câștigă la zero, ambele echipe nu înscriu și ambele echipe înscriu, iar meciul se încheie cu remiză. Dacă un meci e abandonat, toate pariurile pe respectivele categorii vor fi anulate.

15.)  
Pariuri pe marcator

Toate pariurile pe marcator (Primul/Ultimul/Oricând) sunt oferite pe meciurile majore selectate. Pariurile sunt încheiate pe jucătorul, care va înscrie (Primul/Ultimul/Oricând) în meci doar în funcție de jocul regulamentar. Autogolurile nu se iau în considerare pentru pariurile pe marcatori. Prețurile pentru jucătorii necotați vor fi întotdeauna disponibile la cerere, iar respectivii jucători vor fi considerați câștigători, în cazul în care înscriu și nu au fost cotați.

15.a) Primul marcator în meci: Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Acest tip de pariu e stabilit pe jucătorul, care va înscrie primul gol regulamentar. Vă rugăm să aveți în vedere că autogolurile nu se iau în considerare la stabilirea pariurilor. Dacă un meci e abandonat oricând, se ia în considerare primul gol regulamentar înscris. Dacă în momentul abandonului nu a fost înscris niciun gol, toate pariurile vor fi anulate. Dacă un jucător nu a intrat pe teren înainte de marcarea primului gol, respectivul jucător este considerat "neparticipant", ceea ce înseamnă că toate pariurile plasate pe respectivul jucător sunt anulate.

 • “Autogol”: În cazul în care primul gol este un “Autogol”, atunci pariul va fi stabilit pe jucătorul, care va înscrie următorul gol regulamentar, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc înainte de înscrierea primului gol, ceea ce înseamnă că astfel de jucători sunt “neparticipanţi”. Toate pariurile pe acești jucători sunt anulate.
 • “Nu figurează în listă”: În cazul în care primul gol este marcat de un jucător care nu se află pe lista cu jucători pe care se poate paria, atunci toate pariurile vor fi considerate “pierdute”, cu excepţia pariurilor pe jucătorii, care nu intraseră pe terenul de joc înainte de înscrierea primului gol, ceea ce înseamnă că astfel de jucători vor fi consideraţi “neparticipanţi”. Pariurile pe acești jucători sunt anulate.

15.b) Ultimul marcator din meci: Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Acest tip de pariu e stabilit pe jucătorul, care va înscrie ultimul gol regulamentar în meci. Dacă meciul e abandonat oricând, toate pariurile vor fi anulate. Dacă un jucător nu intră deloc în teren în timpul meciului, atunci acesta va fi considerat "neparticipant". Toate pariurile pe acest jucător sunt anulate.

 • “Autogol”: Dacă ultimul gol este un “Autogol”, acest tip de pariu va fi încheiat pe jucătorul, care va înscrie următorul ultim gol regulamentar, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc în timpul meciului. Astfel de jucători sunt considerați “neparticipanți”, iar toate pariurile pe acești jucători sunt anulate.
 • “Nu figurează în listă”: Dacă ultimul gol e înscris de un jucător, care nu figurează în lista jucătorilor pe care se poate paria, toate pariurile sunt declarate “pierdute”, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc în timpul meciului. Astfel de jucători sunt considerați “neparticipanți”, iar toate pariurile pe acești jucători sunt anulate.

15.c) Marcator în meci: Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Acest tip de pariu va fi încheiat pe toți jucătorii, care înscriu un gol regulamentar. Dacă un jucător nu intră deloc pe terenul de joc în timpul meciului, atunci acest jucător este considerat "neparticipant", iar toate pariurile sunt anulate. Dacă meciul e abandonat oricând, toate pariurile rămân valide dacă au fost deja determinate, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc în timpul meciului.

15.d) Jucătorul, care înscrie minim 2 goluri: Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Acest tip de pariu va fi încheiat pe toți jucătorii, care înscriu 2 sau mai multe goluri regulamentare. Dacă un jucător nu intră deloc pe terenul de joc în timpul meciului, atunci acest jucător este considerat "neparticipant", iar toate pariurile sunt anulate. Dacă meciul e abandonat oricând, toate pariurile rămân valide dacă au fost deja determinate, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc în timpul meciului.

15.d) Jucătorul, care înscrie minim 3 goluri: Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Acest tip de pariu va fi încheiat pe toți jucătorii, care înscriu 3 goluri regulamentare sau mai mult. Dacă un jucător nu intră deloc pe terenul de joc în timpul meciului, atunci acest jucător este considerat "neparticipant", iar toate pariurile sunt anulate. Dacă meciul e abandonat oricând, toate pariurile rămân valide dacă au fost deja determinate, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc în timpul meciului.

15.f) Jucătorul înscrie, iar echipa lui câștigă meciul: Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Acest tip de pariu va fi încheiat pe toți jucătorii, care înscriu un gol regulamentar, iar respectiva lor echipă câștigă meciul. Dacă un jucător nu intră deloc pe terenul de joc în timpul meciului, atunci acest jucător este considerat "neparticipant", iar toate pariurile sunt anulate. Dacă meciul e abandonat oricând, toate pariurile rămân valide dacă au fost deja determinate, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc în timpul meciului.

15.g) Scorecast: Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Acest tip de pariu e încheiat pe primul jucător, care înscrie un gol regulamentar și pe scorul final. Dacă un jucător nu intră deloc pe terenul de joc în timpul meciului, atunci acest jucător este considerat "neparticipant", iar toate pariurile pe acest jucător/scor sunt anulate. Dacă meciul e abandonat oricând, toate pariurile rămân valide dacă au fost deja determinate, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc în timpul meciului.

15.h) Marcator Head-to-Head (pariu pe meci): Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Ambii jucători trebuie să înceapă meciul, pentru ca pariurile să fie valide. Dacă oricare din jucători nu începe meciul, toate pariurile sunt anulate.

16.) Pariuri handicap:

Pariurile handicap sunt încheiate pornind de la faptul că uneia dintre echipe i se acordă un gol(uri) de start. Pariurile sunt încheiate, adăugând sau scăzând golul(urile) de start la/de la rezultatul regulamentar.
17.) Prima repriză/Final: Pariurile sunt disponibile la majoritatea meciurilor, în care apar cotele 1X2. Pariurile sunt încheiate, în funcție de rezultatul meciului la pauză și la finalul meciului (de ex. la finalul a 45 de minute, inclusiv prelungiri și fluierul final). Pariurile vor fi anulate, dacă meciul e abandonat înainte de încheierea meciului regulamentar.

18.) Șansă dublă: Pariurile sunt încheiate pe următoarele rezultate posibile într-un anumit meci de fotbal, de ex.

1 sau x - Dacă rezultatul e în favoarea echipei gazdă sau e egal, atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.

X sau 2 – Dacă rezultatul e egal sau în favoarea echipei oaspete, atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.

1 sau 2 – Dacă rezultatul e în favoarea echipei gazdă sau oaspete, atunci pariurile pe această opțiune sunt câștigătoare.

Dacă un meci se joacă pe teren neutru, echipa care figurează prima este considerată echipa gazdă la pariuri. Toate pariurile sunt încheiate în cadrul jocului regulamentar.

19.) Pariu fără egal

Ce echipă va câștiga meciul? Dacă meciul se încheie la egalitate, atunci mizele vor fi rambursate, de ex. pariu fără egal, echipa gazdă câștigă sau egalează, echipa oaspete câștigă sau egalează.

20.) Total goluri zilnice - Număr total de goluri pe zi: Pariurile sunt acceptate doar în cadrul jocului regulamentar. Autogolurile sunt luate în considerare pentru stabilirea rezultatului. Prelungirile și loviturile de departajare nu sunt luate în considerare.

21.) Număr total de goluri/turneu: Acest pariu include toate golurile înscrise în timpul regulamentar (inclusiv timpul adăugat) și în prelungiri. Golurile înscrise prin lovituri de departajare nu se iau în considerare.

22.) Pariuri pe turneu:

Pentru toate pariurile referitoare la marcatori într-un turneu (de ex. marcator de top, marcator Head-to-Head, marcator dintr-o echipă de top, marcator dintr-un club de top, marcator dintr-o ligă de top ...), golurile înscrise în prelungiri vor fi luate în considerare pentru stabilirea rezultatului. Loviturile de departajare nu se iau în considerare.

22.a) Câștigător de turneu sau cupă: Dacă echipa, pe care s-a plasat pariul nu se califică, se retrage sau e descalificată, toate pariurile plasate pe echipă sunt considerate necâștigătoare.

22.b) Marcator de top în turneu – Golurile înscrise în timpul regulamentar și în prelungiri se iau în considerare. Golurile înscrise prin lovituri de departajare nu se iau în considerare. Se aplică mai degrabă regulile "dead-heat" (rezultat egal) decât probabilitatea ca jucătorul să primească Gheata de Aur, etc. (echipa e cotată pentru jucător doar în scop orientativ).

22.c) Marcator dintr-o echipă de top/club de top - Se iau în considerare golurile înscrise în timpul regulamentar și în prelungiri. Golurile înscrise prin lovituri de departajare nu se iau în considerare. Se aplică regula "dead-heat" (rezultat egal). La FA Cup, golurile sunt luate în considerare pornind din prima etapă.

22.d) Câștigător turneu/Marcator de top (dublu) – Se va oferi un premiu special pentru predicția câștigătorului turneului și a marcatoruli de top din turneu. Se aplică regula "dead-heat" (rezultat egal).

22.e) Balonul de Aur – Acest tip de pariu se încheie pe câștigătorul balonului de aur (cel mai bun jucător din turneu declarat de FIFA)

22.f) Mănușa de Aur – Acest tip de pariu se încheie pe câștigătorul Mănușii de Aur (cel mai bun jucător din turneu declarat de FIFA)

22.g) Jucătorul UEFA al turneului – Acest tip de pariu e încheiat pe câștigătorul titulaturii de jucător al turneului (cel mai bun jucător din turneu declarat de UEFA)

22.h) Echipă continentală de top – Pariurile sunt încheiate pe etapa, în care o echipă iese din competiție, indiferent de prelungiri. Echipa, care câștigă finala e considerată cea mai bună echipă. Se aplică regula "dead-heat" (rezultat egal).

22.i) Totaluri turneu/grupă/zilnice: Această regulă se referă la toate pariurile legate de numărul total de goluri, cartonașe, cornere sau penaltiuri executate într-un turneu, în cadrul unei grupe din turneu sau într-o anumită zi dintr-un turneu, incluzând opțiunile de pariere ‘peste’ și ‘sub’.

Pentru totaluri turneu/grupă/zinice la cartonașe galbene, cartonașe roșii, cornere, penaltiuri se iau în considerare doar evenimentele, care au loc în timpul regulamentar (inclusiv timpul adăugat).

23.) Antepost

23.a) Câștigător ligă: Pariurile sunt încheiate pe echipa, care se va clasa pe cea mai bună poziție în ligă la finalul sezonului, inclusiv orice joc decisiv (tie breaker) utilizat pentru a decide câștigătorul și/sau playoff-urile pentru a determina câștigătorul sezonului (cu excepția cazului în care se menționează clar în titlul categoriei de pariere).

23.b) Marcator de top în ligă – Pariurile sunt încheiate pe jucătorul, care înscrie cele mai multe goluri în ligă după cum se menționează în titlul categoriei de pariere, de ex. toate golurile trebuie înscrise într-o anumită ligă dintr-un sezon, indiferent de club. Se iau în considerare doar golurile din ligă, excluzând meciurile de playoff. Autogolurile nu sunt luate în considerare. Se aplică regula "dead-heat" (rezultat egal).

23.c) Pariuri pe retrogradare – Dacă o echipă este eliminată din ligă înainte de începerea sezonului, atunci toate pariurile pe respectiva categorie vor fi anulate, și se va forma o nouă categorie de pariere. Dacă o echipă este eliminată din ligă de către organul de conducere în timpul sezonului, înainte de finalizarea tuturor jocurilor, atunci pariurile pe această echipă vor fi considerate nule. Retrogradarea va include locurile automate și rezultatul oricărei promoții/decidenții retrogradării din playoff. Orice deducere de puncte acordată va fi luată în considerare pentru retrogradare.

23.d) Câștigător handicap în cadrul sezonului – Pariurile sunt încheiate după ce punctele handicap au fost adăugate la totalul punctajului final al tuturor echipelor din ligă. Se aplică regula "dead-heat" (rezultat egal).

23.e) Pariuri pe meciul sezonului/cea mai bună poziție – Pariurile vor fi încheiate pe echipa, care va ocupa cea mai bună poziție în ligă la finalul sezonului, de ex. dacă nivelul de clasare al echipelor în funcție de punctaj, apoi tiebreaker-ul utilizat de ligă, ca de exemplu diferența de goluri, golurile înscrise sau înregistrările head-to-head vor fi utilizate pentru determinarea câștigătorului.

23.f) Următorul manager/antrenor permanent: Pariurile sunt încheiate pe următorul manager permanent după cum se precizează în declarația oficială a clubului. Șefii provizorii și managerii interimari nu se iau în considerare la determinarea rezultatelor.

Pariuri speciale pe jucători/transferuri de club: Pariurile sunt încheiate pe următorul club permanent după cum se precizează în declarația oficială a clubului. Acordurile de împrumut nu se iau în considerare, decât dacă se menționează altfel.

24.) Pariuri pe cornere:

Cornerele acordate, însă neacceptate, nu se iau în considerare, de ex. un corner e acordat înainte de fluierul final și nu e acceptat înainte de finalul jocului regulamentar. O astfel de situație nu va fi luată în considerare pentru determinarea rezultatelor.

24.a) Număr de cornere într-un interval specific de 15 minute: Pariurile vor fi încheiate exact în momentul, în care cornerele vor fi executate, în loc de momentul acordat sau menționat de feed providerii terți corespunzători. Dacă orice corner rezultat nu va fi acceptat, acesta nu va fi luat în considerare la pariuri.

24.b) Număr de cornere (timp regulamentar) – total peste/sub: Pariurile vor fi încheiate pe numărul total de cornere în jocul regulamentar. În eventualitatea unui abandon înainte de jucarea meciului regulamentar, atunci toate pariurile vor fi anulate, exceptând cazul în care sunt deja determinate.

24.c) Număr de cornere – Echipa 1/Echipa 2 pentru prima repriză și a 2-a repriză: Pariurile vor fi încheiate pe numărul total de cornere din jocul regulamentar pentru o anumită echipă și o repriză specifică.

24.d) Cele mai multe cornere – Echipă (1 X 2): Pariurile vor fi încheiate pe echipa, care primește cele mai multe cornere în jocul regulamentar. În eventualitatea unui abandon înainte de încheierea jocului regulamentar, toate pariurile vor fi anulate.

24.e) Cele mai multe cornere prima repriză/a2-a repriză (1 X 2): Pariurile vor fi încheiate pe repriza cu cele mai multe cornere în jocul regulamentar. În eventualitatea unui abandon înainte de încheierea jocului regulamentar, toate pariurile vor fi anulate.

24.f) Prima echipă cu 3 cornere și Prima echipă cu 3 cornere – a 2-a repriză: Pariurile vor fi încheiate pe echipa, care va realiza prima numărul cotat de cornere. În eventualitatea unui abandon înainte de încheierea jocului regulamentar, toate pariurile vor fi anulate. Pariurile vor fi anulate, dacă numărul cotat nu e realizat de nicio echipă.

24.g) Număr de cornere – Par/Impar: Prevedeți dacă numărul total de cornere va fi par sau impar (niciun corner se consideră ca fiind par).

Număr de cornere prima repriză – Par/Impar: Prevedeți dacă numărul total de cornere din prima repriză va fi par sau impar (niciun corner se consideră ca fiind par).

25.) Cartonașe/Pariuri pe penalizare:

Turneuri – pariuri încheiate pe numărul total de penalizări, care au loc în cadrul unui anumit turneu FIFA sau UEFA. Rezultatul oficial de pe site-ul FIFA sau UEFA va fi utilizat pentru stabilirea rezultatului.

Toate cartonașele arătate sunt doar pentru jocul regulamentar, astfel încât orice penalizări, care au loc în prelungiri nu vor fi luate în considerare la pariere. Orice cartonașe anulate de arbitru pe durata unui meci, arătate jucătorilor pasivi și cartonașele arătate înainte de start sau după fluierul final nu se iau în considerare. Cartonașele afișate între fluierul final aferent timpului regulamentar și startul prelungirilor nu se iau în considerare.

25.a) Primul cartonaș galben/roșu: În plus față de “Rezultatele” Echipei A și Echipei B, va fi oferită și opțiunea “ambele simultan”. Acest rezultat apare când jocul nu continuă între primul și al doilea cartonaș galben (sau prima și a doua eliminare). Exemplu: Un jucător din Echipa A primește un cartonaș galben pentru un fault. Dacă un jucător din Echipa B își ia revanșa cu un fault, înainte ca jocul să continue (e acceptată lovitura liberă) și primește de asemenea un cartonaș galben, atunci se aplică rezultatul “ambele simultan”.

25.b) Număr de cartonașe galbene/roșii: Dacă un jucător e eliminat pentru 2 cartonașe galbene, acest caz figurează la pariuri ca 2 cartonașe galbene și 1 cartonaș roșu. Dacă meciul e abandonat dintr-un oarecare motiv, toate pariurile vor fi anulate, cu excepția cazului în care pariul e deja determinat, de ex. Echipa 1 obține peste 2,5 cartonașe galbene - Se consideră câștigător cazul, în care 3 cartonașe galbene sunt acordate echipei A înainte de abandon

25.c) Primul jucător penalizat: Dacă doi sau mai mulți jucători primesc un cartonaș pentru același incident, atunci primul jucător căruia arbitrul îi arată cartonașul, va fi declarat câștigător. În cazul în care jucătorul selectat de dvs. nu participă sau figurează după primirea primului cartonaș, pariurile vor fi anulate.

25.d) Va primi (jucătorul X) un cartonaș galben (doar jocul regulamentar)? Pariurile pe jucătorii care nu participă la meci vor fi anulate. Se iau în considerare doar jucătorii aflați în teren, în timp ce cartonașele arătate neparticipanților, de ex. managerilor, secunzilor, nu contează.

26.) Pariuri pe prima repriză:

26.a)
 Toate pariurile plasate pe rezultatele, care au loc în prima repriză se aplică perioadei cuprinse între startul meciului și finalul primei reprize (de ex. la finalul a 45 de minute inclusiv prelungiri). Pariurile vor fi anulate, dacă meciul e abandonat, cu excepția cazului în care acestea sunt deja determinate. Aici sunt incluse pariurile pe ‘Prima repriză sau final meci’ (pariul e câștigător, dacă rezultatul e adevărat după prima repriză sau la final) astfel că, dacă meciul e abandonat după încheierea primei reprize, atunci selecțiile câștigătoare pentru respectivul interval vor fi considerate valide, iar toate celelalte pariuri vor fi anulate.

26.b) Toate pariurile plasate pe rezultatele obținute în timpul pauzei primei reprize se aplică perioadei cuprinse între finalul primei reprize și momentul de începere al celei de-a 2-a reprize.

26.c) Toate pariurile plasate pe rezultatele obținute în a 2-a repriză se aplică perioadei cuprinse între startul celei de-a 2-a reprize și finalul celei de-a 2-a reprize.

26.d) Startul/finalul reprizei este definit de fluierul arbitrului, care începe/încheie respectiva repriză.

26.e) Toate cartonașele arătate în afara timpului regulamentar nu vor fi luate în considerare (pauza între reprize & după fluierul final al meciului).

27.) Echipa, care va câștiga ambele reprize: Meciul de 90 de minute este considerat ca fiind alcătuit din două reprize separate de 45 de minute și prin urmare, echipa selectată de dvs. trebuie să înscrie mai multe goluri, decât cealaltă echipă în fiecare din cele două reprize, de ex. dacă echipa selectată de dvs. înscrie în prima repriză de meci, iar meciul se încheie cu 1-0, deși prima repriză a fost câștigată cu 1-0, scorul în a doua repriză de 45 de minute a fost 0-0 și prin urmare se ajunge la remiză. Dacă survine această situație, doar prima repriză a fost asociată cu o selecție câștigătoare. Prin urmare, pariurile vor fi considerate ca pierdute.

28.) Autogoluri:
28.a) Echipe: În cazul pariurilor referitoare la echipe, autogolurile trec în contul echipei, căreia i s-a acordat golul în meci. De ex. dacă un jucător din echipa A înscrie un autogol, golul va fi acordat echipei B la pariere.

28.b) Marcatori: În cazul pariurilor referitoare la marcatori, autogolurile nu sunt luate în considerare la pariere.

28.c) La toate celelalte pariuri, care implică goluri, autogolurile nu se iau în considerare la pariuri, decât dacă se prevede altfel.

29.) Cum va fi înscris primul gol? "Lovitură liberă" este o opțiune câștigătoare, dacă jucătorul, care o execută, înscrie direct din lovitură liberă. Acesta e denumit marcator. Orice gol înscris, care nu e un “Autogol”, o “Lovitură liberă” directă, un “Penalti” sau “Gol din lovitură cu capul” este considerat ca o “Lovitură”. Asta însemană, că odată ce balonul intră în plasă ca un gol regulamentar pornit din orice parte a corpului în afară de cap, acesta nu e considerat ca fiind un “Autogol”, o “lovitură liberă” directă sau un “penalti”, ci o “lovitură”. Această regulă se aplică la pariurile pe următoarele goluri.

30.) Decizii VAR (asistență video la arbitraj):
Pentru meciurile în care se folosește asistenţa video la arbitraj (VAR), se vor aplica următoarele reguli. Compania își rezervă dreptul de a suspenda opțiunea Cash Out înainte, în timpul sau după VAR, până când rezultatul este stabilit printr-o decizie oficială. Informațiile de pe tabelul de scor sunt doar în scopuri orientative și depind de rezultatele VAR. Toate pariurile vor fi evaluate sau reevaluate, dacă este necesar, în funcţie de rezultatul oficial.
30.a) Golurile vor fi considerate a fi avut loc la momentul real al apariției lor, nu în momentul în care golul a fost confirmat de VAR. În cazul în care a fost evaluat un pariu, al cărui rezultat este anulat în urma unui VAR ulterior, compania își rezervă dreptul de a reevalua pariurile afectate în funcție de rezultatul VAR.
30.b) Penaltiuri: 
În cazul în care, indiferent de motiv, se dispune reluarea unui penalti prin intermediul VAR, atunci penaltiul iniţial nu va fi luat în considerare în nicio evaluare oficială. În plus, dacă se decide ulterior prin intermediul VAR, că un penalti ar trebui să fie reluat, acesta va conta în continuare ca un penalti executat în scopul evaluării pariurilor. 
Dacă un penalti este acordat şi apoi anulat de către arbitru în urma consultării VAR, pariurile vor rămâne valabile pentru următorul penalti.
În cazul în care se acordă un penalti, însă jucătorul care trebuie să execute penaltiul este penalizat pentru o încălcare, atunci acesta nu va fi considerat ca fiind un penalti executat.
30.c) Consultări VAR: Pariurile vor fi evaluate doar după încheiarea timpului regulamentar. Dacă arbitrul își schimbă decizia în urma consultării VAR (Video Assisted Referee), aceasta se consideră o decizie VAR, iar pariurile vor fi evaluate în mod corespunzător. În afara terenului de joc se va face un control VAR, care nu va fi realizat de arbitru. Toate pariurile vor fi evaluate doar printr-o consultare VAR și nu printr-un control VAR. Exemplu: Arbitrul semnalizează că urmează o consultare VAR, făcând un semn TV cu mâinile sale. Acest lucru indică faptul că va avea loc o consultare VAR, iar arbitrul va examina incidentul. Orice decizie ulterioară luată de arbitru după consultarea VAR va fi luată în considerare la pariuri. Controalele VAR nu se iau în considerare. Dacă un joc e abandonat, toate pariurile, al căror rezultat a fost deja decis, vor rămâne valide. Toate celelalte pariuri vor fi anulate. 

31.) Decursul jocului: Acest pariu va fi încheiat pe prima echipă, care va prelua conducerea în combinație cu rezultatul final la finalul jocului regulamentar, indiferent cât de des se schimbă conducerea între timp.

32.) Intervale de timp: În cazul tuturor pariurilor referitoare la situații sau rezultate legate de intervalele de timp, pariurile vor fi încheiate pe momentul exact, după cum arată cronometrul TV/la feed provideri, de ex. pariuri pe 15 minute, momentul înscrierii primului gol și al ultimului gol. Dacă rezultatele afișate prin transmisiune TV/feed provideri sunt indisponibile sau ambigue, încheierea pariurilor va porni de la statisticile oficiale și de la datele furnizate de feed providerii terți.

33.) Timp oficial adăugat prima repriză/a2-a repriză: Pariurile pe numărul de reprize de prelungiri sunt încheiate în funcție de numărul de minute afișate pe a patra tabelă oficială de afișaj, decât în funcție de timpul propriu-zis jucat.

34.) Câte goluri vor fi înscrise în Liga X (meciuri jucate la data X)? Acest pariu se referă la numărul total de goluri înscrise în meciuri într-o anumită zi la o anumită oră, de ex. evenimentele trebuie să ia startul în același timp. În cazul în care se vor amâna meciuri sau altele noi vor fi adăugate în program după publicarea cotelor iniţiale, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă vreunul dintre meciuri va fi abandonat în timpul jocului, atunci toate pariurile vor fi anulate, cu excepția cazului în care se prevede altfel.

35.) Echipa, care se va califica în următoarea etapă: Dacă un meci oferit într-o anumită etapă a competiției e amânat, pariurile pe echipa care se va califica rămân valide, indiferent de durata întârzierii. Regulile de amânare/abandon nu se aplică. În ciuda oricăror întreruperi/suspendări ale respectivelor meciuri, echipa care are dreptul să participe în următoarea etapă, va fi considerată câștigătoare.

36.) Combi+/Price Boosts și majorări fulgerătoare/Creaţi un pariu - Cote speciale

36.a) Combi+ sau cote îmbunătățite: Această categorie include meciurile selectate, în cadrul cărora se oferă cote speciale - cotele pentru aceste pariuri sunt mai mari decât cele oferite pentru aceleași meciuri, care fac parte din oferta obișnuită de pariuri. Pariurile plasate la această categorie vor fi pariuri combinate alcătuite din cel puțin două, trei sau patru selecții la o cotă îmbunătățită, de ex. Bayern München, Borussia Dortmund și Werder Bremen câștigă (îmbunătățit de la 3.50 la 4.20). Dacă oricare din echipele menționate nu joacă sau meciurile nu sunt încheiate la data menționată, atunci toate pariurile vor fi anulate.

36.b) Price Boosts și majorări fulgerătoare: Această categorie include selecții simple, care cuprind prețuri mărite, fiind disponibile doar individual, de ex. Echipa A câștigă meciul și ambele echipe înscriu. Dacă oricare din echipele menționate nu joacă la data specificată, atunci toate pariurile sunt anulate.

36.c) Creaţi un pariu - Cote speciale: Această categorie include selecții din mai multe tipuri de pariuri sau situații corelate oferite la un singur preț, de ex. Echipa A înscrie prima, Echipa B câștigă meciul, Echipa B obține peste 3,5 cartonașe galbene și Jucătorul A înscrie oricând. Dacă oricare din echipele menționate nu joacă la data specificată, atunci toate pariurile sunt anulate. Dacă un jucător intră pe terenul de joc înainte ca pariul să fie evaluat, de ex. primul gol sau marcatorul din orice moment, atunci pariurile vor rămâne valide.

37.) Restul meciului – Scorul curent/Restul reprizei – Rezultat curent (pariuri live)
Acest pariu e stabilit în legătură cu rezulattul meciului din intervalul cuprins între plasarea pariului și finalul timpului regulamentar. Rezultatul corect este rezultatul teoretic al meciului, dacă scorul era 0:0 în momentul plasării pariului. Scorul curent în momentul plasării pariului e afișat în titlul pariului (de ex.: "restul meciului - rezultat curent 1:2") Pariul "Restul reprizei – rezultat curent" este încheiat în mod corespumzător.

38.) Prima echipă în defensivă, la care va fi atinsă prima dată bara transversală/stâlpul porții:
La acest pariu sunt luate în considerare toate loviturile în stâlpii porții și barele transversale, indiferent de stâlpul/bara transversală atinsă sau nu în cursul unui gol înscris, de ex. acasă, nicio lovitură în bara transversală/stâlp, în deplasare.

39.) Pariuri speciale pe conferință (pariuri speciale pe anumite ligi):
Toate pariurile oferite la categoria ‘Pariuri speciale pe conferință’ se referă la meciurile din anumite ligi, care încep la anumite ore (informațiile despre meciurile implicate sunt disponibile direct în cadrul evenimentului de pariere). Rezultatul pariurilor are la bază rezultatele corelate (de ex. goluri, cartonașe, penaltiuri …) înregistrate de echipele gazdă sau oaspete implicate. În caz de abandonuri, întârzieri sau întreruperi, se aplică următoarele reguli:

 • În cazul în care cel puțin unul din meciurile implicate începe la un interval mai mare de o oră după startul programat, toate pariurile vor fi anulate. 
 • În cazul în care cel puțin unul din meciurile implicate este abandonat, toate pariurile vor fi anulate cu excepția acelora deja determinate.
 • În cazul în care cel puțin unul din meciurile implicate e întrerupt și continuă după mai mult de 60 de minute de la întrerupere, toate pariurile vor fi anulate.

Pariurile de tipul ‘Ce echipă va înscrie primul  gol’ vor fi stabilite în funcție de echipa care înscrie prima, după ora central europeană și indiferent de ora la care e jucat fiecare meci.

40.) Cash Out la fotbal: Opțiunea Cash Out va fi disponibilă pentru clienții selectați. Consultați Termenii și Condițiile pentru regulamentul complet la Cash Out.

41.) Reglementări pe țări: Ca urmare a unor obligații legislative, regulile menționate aici pot varia în funcție de țara, în care pariul e implicat.

42.) Creați un pariu: Ca bază de referință pentru orice pariuri implicate, utilizând opțiunea "Creați un pariu", consultați orientativ Termenii și Condițiile legate de opțiunea "Creați un pariu" și regulile de pariere. Acestea vor avea întotdeauna întâietate față de regulile la fotbal afișate mai sus.

43.) Anulări pariuri: Clienții trebuie să se asigure că pariurile lor sunt corecte. Odată ce un pariu a fost încheiat, respectivul pariu va rămâne valid pentru evaluării. Orice solicitări de anulare a pariului vor fi lăsate la latitudinea companiei.

44.) Jucător de top: În cazul în care jucătorul nu începe meciul, toate pariurile vor fi anulate. Prelungirile și loviturile de departajare nu sunt luate în considerare.

45.) Lovitură spre poartă: O lovitură spre poartă este definită ca orice încercare de a da gol, care:

• Intră în plasă indiferent de intenție.

• Este o încercare clară de a înscrie, prin care balonul ar intra în plasa porții, dar care e oprit de portar sau de ultimul jucător, atunci când portarul nu are nicio șansă de a apăra golul (salvat pe linie).

Loviturile, care lovesc direct bara porții nu sunt considerate ca lovituri în poartă, decât dacă balonul a intrat în poartă și se consideră a fi gol.

Loviturile blocate de alt jucător, care nu e ultimul, nu sunt considerate drept goluri.

Opta Sports va fi utilizată ca sursă principală de date pentru evaluarea acestor pariuri. În cazul în care pariurile sportive Opta nu vor fi disponibile, vor fi utilizate datele din orice altă sursă oficială.

46.) Pasă decisivă: Atingerea finală (pasă, lovitură ca pasă sau orice alt tip de atingere) ceea ce determină pe receptorul balonului să înscrie un gol. Dacă atingerea finală (descrisă ca mai sus) este deviată de un jucător advers, inițiatorului i se atribuie rolul autorului pasei decisive, doar dacă există o probabilitate ridicată ca și receptorul să fi primit balonul, fără ca devierea să aibă loc. La autogoluri, lovituri libere executate direct, goluri directe din corner și penaltiuri nu există pasă decisivă.

Opta Sports va fi utilizată ca sursă principală de date pentru evaluarea acestor pariuri. În cazul în care pariurile sportive Opta nu vor fi disponibile, vor fi utilizate datele din orice altă sursă oficială.