Fotbal

Ultima actualizare (12.10.2017)

Pe lângă următoarele reguli de pariere speciale, se aplică regulile de pariere standard. Notă: regulile de pariere speciale au întâietate în faţa regulilor de pariere standard.

1.) Scorul corect la fotbal: În cazul în care scorul corect al meciului nu coincide cu niciuna din opţiunile de pariere oferite de noi, atunci toate pariurile vor fi considerate pierdute. Există opţiunea “Alţii la cerere” ceea ce înseamnă că, la cererea clientului, putem oferi cote pentru scoruri care nu sunt afişate pe lista iniţială de scoruri pe care se poate paria.

2.a) Care jucător va înscrie primul gol din meci?: Acest pariu va fi stabilit în funcţie de jucătorul care va înscrie primul gol regulamentar.Vă rugăm să aveți în vedere că autogolurile nu sunt luate în considerare la stabilirea pariurilor. Dacă meciul este abandonat, oricând ar fi, primul gol înscris regulamentar va fi luat în considerare. Dacă nu a fost înscris niciun gol înainte de abandonarea meciului, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un jucător nu intră pe terenul de joc înainte ca primul gol regulamentar să fie înscris, atunci acest jucător va fi considerat “neparticipant”. Toate pariurile pe acest jucător vor fi anulate.

 • “Autogol”: În cazul în care primul gol este un “Autogol”, atunci aceasta va fi stabilit pe jucătorul, care va înscrie următorul gol regulamentar, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc înainte de înscrierea primului gol, ceea ce înseamnă că astfel de jucători sunt “neparticipanţi”. Asta înseamnă că toate pariurile pe acești jucători sunt anulate.
 • “Nu e pe listă”: În cazul în care primul gol este marcat de un jucător care nu se află pe lista cu jucători pe care se poate paria, atunci toate pariurile vor fi considerate “pierdute”, cu excepţia pariurilor pe jucătorii, care nu intraseră pe terenul de joc înainte de înscrierea primului gol, ceea ce înseamnă că astfel de jucători vor fi consideraţi “neparticipanţi”. Toate pariurile pe aceşti jucători vor fi anulate.
2.b) Care jucător va înscrie ultimul gol al meciului?: Acest pariu va fi stabilit în funcţie de jucătorul care va marca ultimul gol regulamentar. Dacă meciul este abandonat, oricând ar fi, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un jucător nu intră deloc pe terenul de joc în timpul meciului, atunci acest jucător va fi considerat "neparticipant". Toate pariurile pe acest jucător vor fi anulate.
 • “Autogol”: Dacă ultimul gol este un “Autogol” atunci aceasta va fi stabilit pe jucătorul, care va înscrie următorul gol regulamentar, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe terenul de joc în timpul meciului. Astfel de jucători sunt considerați “neparticipanţi”, iar toate pariurile pe acești jucători vor fi anulate. 
 • “Nu e pe listă”: În cazul în care ultimul gol este marcat de un jucător, care nu se află pe lista de pariere, atunci toate pariurile vor fi considerate “pierdute”, cu excepţia pariurilor pe jucătorii care nu au intrat pe teren în timpul meciului. Astfel de jucători sunt consideraţi “neparticipanţi”, iar toate pariurile pe aceşti jucători vor fi anulate.

2.c) Care jucător va înscrie un gol în meci?: Acest pariu va fi stabilit în funcţie de jucătorii care vor marca un gol regulamentar. Dacă un jucător nu intră deloc pe terenul de joc în timpul meciului, atunci acesta va fi considerat "neparticipant" – toate pariurile pe acest jucător vor fi anulate. În cazul în care meciul este abandonat, oricând ar fi, atunci toate pariurile rămân valabile, cu excepția pariurilor pe jucătorii, care nu au intrat pe teren în timpul meciului.

3.) Număr total de goluri/meci sau zi: Acest pariu include penaltiurile şi autogolurile înscrise în timpul de joc regulamentar (inclusiv recuperări). Reprizele de prelungiri şi loviturile de departajare nu vor fi luate în considerare, cu excepţia cazului în care a fost stabilit altfel.

3a.) Număr total de goluri/turneu: Acest pariu include penaltiurile şi autogolurile înscrise în timpul de joc regulamentar (inclusiv recuperări) și în prelungiri. Golurile înscrise prin lovituri de departajare nu vor fi luate în considerare, cu excepţia cazului în care a fost stabilit altfel.

4.) Câştigătoarea turneului: În cazul în care echipa pe care s-a pariat nu se califică, se retrage sau este descalificată, atunci toate pariurile pe echipa respectivă vor fi considerate pierdute.

5.) Prima schimbare de antrenor: Pariurile sunt deschise până la primul anunţ oficial legat de schimbarea antrenorului. Pariurile plasate după primul anunţ nu sunt valabile.

6.) Primul cartonaş galben/roşu: Adiţional “Rezultatelor” Echipei A şi Echipei B, se oferă şi opţiunea “ambele în acelaşi timp”. Acest rezultat se produce atunci când jocul nu continuă între acordarea primului şi a celui de-al doilea cartonaş galben (prima sau a doua eliminare). Exemplu: un jucător din Echipa A primeşte un cartonaş galben pentru un fault. Dacă un jucător din Ehipa B răspunde cu un fault de răzbunare – înainte ca meciul să continue (ca lovitura liberă să aibă loc) – şi primeşte şi el un cartonaş galben, atunci se aplică rezultatul “ambele în acelaşi timp”.

7.) Pariuri pe reprize:

 • 7.a) Toate pariurile pe rezultatele care se produc în prima repriză se referă la perioada dintre startul meciului şi sfârşitul primei reprize.
 • 7.b) Toate pariurile pe rezultatele care se produc în timpul pauzei dintre reprize se referă la perioada dintre sfârşitul primei reprize şi momentul în care a doua repriză începe.
 • 7.c) Toate pariurile pe rezultatele care se produc în a doua repriză se referă la perioada dintre startul şi sfârşitul celei de-a doua reprize.
 • 7.d) Startul/sfârşitul unei reprize este semnalat de fluierul arbitrului care dă startul/încheie repriza respectivă.
 • 7.e) Toate cartonaşele arătate după fluierul 'final' care semnalează sfârşitul timpului regulamentar de joc nu vor fi luate în considerare. Toate cartonaşele arătate în timpul intervalului dintre reprize vor fi luate în considerare în ceea ce priveşte rezultatele meciului per total, dar nu vor fi luate în considerare în ceea ce priveşte rezultatul individual al reprizelor.

8.) Cartonaşe galbene şi roşii:

 • 9.a) În ceea ce priveşte pariurile vor fi luate în considerare toate cartonaşele “roşii” şi “galbene” arătate oricărui jucător (fie că joacă sau stă pe banca de rezerve). În schimb, cartonaşele care vor fi arătate membrilor care “nu joacă” NU vor fi luate în considerare.
 • 9.b) Cartonaşe galbene şi roşii în prelungiri: cartonaşele arătate între fluierul final al timpului de joc regulamentar şi începutul prelungirilor nu vor fi luate în considerare.
 • 9.c) Cartonaşele "galbene" şi "roşii" arătate după fluierul de încheiere a timpului de joc regulamentar nu vor fi luate în considerare în ceea ce priveşte pariurile pe timpul de joc regulamentar.

9.) Echipa care va câştiga ambele reprize: Pentru ca acest pariu să fie câştigător o echipă trebuie să câştige ambele reprize la numărul de goluri înscrise în fiecare repriză separat.

10.) Suma totală a numerelor de pe spatele tricourilor marcatorilor: Acest pariu va fi stabilit în funcţie de suma totală a numerelor de pe spatele tricourilor marcatorilor fiecărui gol în parte în timpul de joc regulamentar (inclusiv recuperări) cu excepţia cazului în care a fost menţionat altfel. Dacă un jucător marchează mai mult de un gol, atunci numărul de pe tricoul său va fi luat în considerare pentru fiecare gol marcat în parte. Autoglourile nu vor fi luate în considerare în ceea ce priveşte aceste pariuri.

11.) Jucătorul care va marca cele mai multe goluri în meci: Ambii jucători trebuie să fie în formaţia de start a echipei lor atunci când meciul începe pentru ca pariurile să fie valabile. Dacă unul sau ambii jucători nu sunt în formaţia de start a echipei lor, atunci toate pariurile vor fi anulate.

12.) Autogoluri:

 • 12.a) Echipe: În ceea ce priveşte pariurile pe echipe, autogolurile vor fi luate în considerare întotdeauna pentru echipa în favoarea căreia autogolurile au fost înscrise. Exemplu: dacă un jucător din echipa A înscrie un autogol, atunci golul îi va fi acordat echipei B în ceea ce priveşte pariurile.
 • 12.b) Marcatori: În ceea ce priveşte pariurile pe marcatori, autogolurile nu vor fi luate în considerare pentru pariuri.
 • 12.c) Pentru toate pariurile care includ goluri autogolurile vor fi luate în considerare, cu excepţia cazului în care a fost menţionat altfel.

13.) Jucătorii de pe ce poziţii vor marca mai multe goluri?: Acest pariu va fi stabilit în funcţie de poziţiile afişate de UEFA/FIFA. În ceea ce priveşte pariurile, autogolurile nu vor fi luate în considerare.

14.) Cum va fi marcat primul gol?: "Lovitură liberă" este opţiunea câştigătoare dacă jucătorul care execută lovitura liberă înscrie direct din lovitură şi este considerat autorul golului. Orice gol care nu intră în categoriile “Autogol”, “Lovitură liberă” directă, “Penalti” sau “Lovitură cu capul” va fi marcat prin “Şutare”. Asta înseamnă că, atunci când o minge intră în poartă şi este un gol regulamentar marcat cu orice parte a corpului în afara capului şi nu este “Autogol”, o “Lovitură liberă” directă sau un “Penalti” atunci acest gol a fost marcat prin “Şutare”. Această regulă se aplică la toate golurile care urmează.

15.) Numărul total de cartonaşe galbene/roşii: Dacă un jucător primeşte 2 cartonaşe galbene şi este eliminat, atunci acestea vor fi luate în considerare ca 2 cartonaşe galbene şi unul roşu în ceea ce priveşte pariurile. Dacă meciul este abandonat, oricare ar fi motivul, atunci toate pariurile vor fi anulate, cu excepţia cazului în care cea mai mare opţiune de pariere pe total a fost atinsă în momentul abandonării meciului.

16.) Pentru toate pariurile care se referă la marcatorii dintr-un turneu (de ex. Cel mai bun marcator, marcator Head-to-Head, ...), golurile marcate în prelungiri vor fi luate în calcul. Loviturile de la 11 metri nu vor fi considerate valabile, cu exceţia cazului în care a fost menţionat altfel.

17.) Deciziile arbitrului: Orice decizie luată de arbitrul de teren sau arbitrii de margine trebuie să fie executată pentru a fi luată în considerare în ceea ce priveşte pariurile.

 • Exemplul 1: Arbitrul schimbă o decizie după ce şi-a consultat unul dintre asistenţi. Atunci va fi luată în considerare decizia care a fost executată.
 • Exemplul 2: Mingea a fost trimisă de către un jucător peste linia de margine dar arbitrul sfârşeşte repriza/meciul înainte ca aruncarea de la margine să fi fost executată. În acest caz aruncarea de la margine nu va fi luată în considerare în ceea ce priveşte pariurile. Această regulă se aplică la toate acţiunile pe care s-au oferit pariuri.

18.) Cum va evolua meciul : Acest pariu va fi stabilit în funcţie de prima echipă care va prelua conducerea în combinaţie cu rezultatul final de la sfârşitul timpului de joc regulamentar (inclusiv recuperări) indiferent de câte ori s-a schimbat poziţia de lider între timp.

19.) Fantasy Soccer: Meciurile nominate trebuie să fie jucate la data programată pentru ca pariurile să fie valabile. Dacă unul sau ambele meciuri nu vor fi jucate la data programată, atunci toate pariurile vor fi anulate.

20.) Perioade de timp: Toate pariurile referitoare la evenimente sau rezultate în anumite perioade de timp vor fi evaluate în baza timpului exact afişat de ceasul din cadrul transmisiunii TV. În cazul în care rezultatele transmisiunilor televizate sunt indisponibile sau ambigue, rezultatul va fi stabilit conform statisticilor oficiale şi datelor altor furnizori de statistici.

20.a) Numărul de cornere într-o anumită perioadă de 15 minute: Pariurile vor fi stabilite în funcţie de timpul exact la care cornerele au fost anunţate de către arbitru. În cazul în care un corner rezultat nu este executat, atunci acesta nu va fi luat în considerere în cadrul pariurilor.

21.) Va primi (jucătorul X) un cartonaş galben (doar în timpul de joc regulamentar)?: Jucătorul respectiv trebuie să facă parte din formaţia de start a echipei sale atunci când meciul începe, pentru ca pariurile să fie valabile. Dacă jucătorul nu face parte din formaţia de start a echipei sale, atunci toate pariurile vor fi anulate.

22.) Hattrick: Dacă un jucător marchează trei goluri într-un meci în timpul de joc regulamentar, acţiunea este considerată a fi un hattrick în ceea ce priveşte pariurile.

23.) Câte goluri vor fi marcate în Liga X (meciuri jucate pe data de X)? Acest pariu face referinţă la numărul total de goluri marcate în toate meciurile jucate într-o anumită zi. Vor fi luate în considerare doar meciurile jucate în acea zi (aşa cum sunt afişate în calendarul ligii). În cazul în care se vor amâna meciuri sau altele noi vor fi adăugate pe lista de joc a zilei după publicarea cotelor iniţiale, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă vreunul dintre meciuri va fi abandonat în timpul jocului, atunci toate pariurile vor fi anulate.

24.) Cine avansează în următoarea rundă? Dacă un meci oferit într-o anumită rundă de joc este amânat, pariurile rămân valide. Regula B 1.5 (amânare: regula celor "72 de ore") nu se aplică în acest caz.

25.) Câştigătoare ligă - handicap: La finalul sezonului va fi creată o nouă tabelă a rezultatelor, bazată pe tabela oficială a sezonului. Fiecare echipă va primi un număr de puncte, care va fi afişat în dreptul numelui echipei în oferta de pariuri. Pariurile vor fi evaluate în baza acestei tabele.

26.) Meciuri bonus: această categorie include meciuri selectate cu cote speciale. Cotele de la aceste pariuri sunt mai mari decât cele oferite pentru aceleaşi meciuri în cadrul unei oferte obişnuite de pariuri. Pariurile de la această categorie trebuie să fie jucate în combiaţii de câte trei şi nu pot fi grupate decât în cadrul acestei categorii.

27.) Scorecast (primul marcator/rezultatul exact): Acest pariu va fi evaluat în funcţie de primul marcator al meciului şi rezultatul exact al meciului la sfârşitul timpului regulamentar de joc. Dacă un jucător nu intră pe teren înainte de marcarea primului gol din meci, atunci acest jucător va fi considerat "neparticipant". Toate pariurile pe acest jucător vor fi nule.

28.) Pariuri pe pase decisive
Toate pariurile (vezi 28.a, b şi c) vor fi stabilite în funcţie de jucătorul care va realiza pasa decisivă la primul/ultimul/oricare gol marcat în timpul regulamentar conform statisticilor oficiale respective. Autogolurile se iau în considerare.

28.a) Care jucător va realiza pasa decisivă la primul gol din meci (timp regulamentar)?
Acest pariu va fi stabilit în funcţie de jucătorul care va realiza pasa decisivă pentru marcarea primului gol regulamentar din meci. Dacă meciul este abandonat, oricând ar fi, primul gol înscris regulamentar va fi luat în considerare. Dacă nu a fost înscris niciun gol odată cu abandonarea meciului, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un jucător nu intră pe terenul de joc înainte ca primul gol regulamentar să fie înscris, atunci acest jucător va fi considerat “neparticipant”. Toate pariurile pe acest jucător vor fi anulate.

 • În cazul în care nu este realizată nicio pasă decisivă la marcarea primului gol regulamentar, atunci opţiunea de pariere "Nicio pasă decisivă pentru primul gol" va fi considerată câştigătoare.
 • “Nu e pe listă”: În cazul în care primul gol a fost marcat printr-o pasă decisivă a unui jucător, care nu se află pe lista cu jucătorii pe care se pot paria, atunci toate pariurile vor fi considerate “pierdute”, cu excepţia pariurilor pe jucătorii care nu au intrat pe teren înainte de marcarea primului gol. Astfel de jucători sunt consideraţi “neparticipanţi”, şi toate pariurile pe aceşti jucători vor fi anulate.
 • “Alţii la cerere”: Există opţiunea “Alţii la cerere”, ceea ce înseamnă că, la cererea clienţilor, vor fi oferite cote pentru jucătorii care nu se află pe lista iniţială de jucători pe care se poate paria. În cazul în care se oferă astfel de cote şi un jucător nu intră pe teren înainte de marcarea primului gol, atunci jucătorul este considerat “neparticipant”. Toate pariurile pe un astfel de jucător vor fi anulate.

28.b) Care jucător va realiza pasa decisivă la ultimul gol din meci (timp regulamentar)?
Acest pariu va fi stabilit în funcţie de jucătorul care va realiza pasa decisivă pentru marcarea ultimului gol regulamentat din meci. Dacă meciul este abandonat, oricând ar fi, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un jucător nu intră deloc pe terenul de joc în timpul meciului, atunci acest jucător este considerat “neparticipant”. Toate pariurile pe un astfel de jucător vor fi anulate.

 • În cazul în care nu este realizată nicio pasă decisivă la marcarea ultimului gol regulamentar, opţiunea de pariere "Nicio pasă decisivă pentru ultimul gol" va fi considerată câştigătoare.
 • “Nu e pe listă”: În cazul în care ultimul gol a fost marcat printr-o pasă decisivă a unui jucător, care nu se află pe lista cu jucătorii pe care se pot paria, atunci toate pariurile vor fi considerate “pierdute”, cu excepţia pariurilor pe jucătorii care nu au intrat deloc pe teren în timpul meciului. Astfel de jucători sunt consideraţi “neparticipanţi”, şi toate pariurile pe aceşti jucători vor fi anulate.
 • “Alţii la cerere”: Există opţiunea “Alţii la cerere”, ceea ce înseamnă că, la cererea clienţilor, vor fi oferite cote pentru jucătorii care nu se află pe lista iniţială de jucători pe care se poate paria. În cazul în care se oferă astfel de cote şi un jucător nu intră deloc pe teren în timpul meciului, atunci jucătorul este considerat “neparticipant”. Toate pariurile pe un astfel de jucător vor fi anulate.

28.c) Care jucător va realiza o pasă decisivă la marcarea unui gol în meci (timp regulamentar)?
Acest pariu va fi stabilit în funcţie de jucătorul care realizează o pasă decisivă la marcarea unui gol regulamentar. Dacă meciul este abandonat, oricând ar fi, toate golurile marcate regulamentar vor fi luate în considerare. În cazul în care nu a fost înscris niciun gol odată cu abandonarea meciului, atunci toate pariurile vor fi anulate. În cazul în care un jucător nu intră deloc pe teren în timpul meciului, atunci jucătorul este considerat “neparticipant” şi toate pariurile pe un astfel de jucător vor fi anulate.

 • “Alţii la cerere”: Există opţiunea “Alţii la cerere”, ceea ce înseamnă că, la cererea clienţilor, vor fi oferite cote pentru jucătorii care nu se află pe lista iniţială de jucători pe care se poate paria. În cazul în care se oferă astfel de cote şi un jucător nu intră pe teren în timpul meciului, atunci jucătorul este considerat “neparticipant”. Toate pariurile pe un astfel de jucător vor fi anulate.

29.) Restul meciului/Restul timpului (Pariuri live)
Acest pariu este plasat în legătură cu rezultatul meciului din momentul plasării pariului și până la finalul timpului regulamentar. Rezultatul corect este rezultatul teoretic al meciului, dacă scorul în momentul plasării pariului a fost 0:0. Scorul actual în momentul plasării pariului va figura în denumirea categoriei de pariuri pariului (ex. "restul meciului – rezultat curent 1:2". Pariul "Restul timpului" este plasat în mod corespunzător.

30.) Ce echipă în defensivă va fi prima care va primi o lovitură la stâlpul porții sau la bara transversală?
Toate loviturile la stâlpul porții și bara transversală vor fi luate în considerare în cadrul acestui pariu, indiferent dacă stâlpul/transversala a fost lovită sau nu în cursul unui gol înscris.

31.) Pariuri speciale de conferință
Toate pariurile oferite sub denumirea de ‘Pariuri speciale de conferință’ se referă la meciurile din anumite ligi, care încep la anumite ore (informațiile legate de meciurile implicate, sunt disponibile direct în cadrul pariului pe eveniment). Rezultatul pariurilor are la bază rezultatele corelate (de ex. goluri, cartonașe, penaltiuri …) înregistrate de echipele gazdă sau oaspete implicate. În caz de abandon, întârzieri sau întreruperi, se aplică următoarele reguli:

 • În cazul în care cel puțin unul din meciurile implicate începe la un interval mai mare de o oră după startul programat, toate pariurile vor fi anulate. 
 • În cazul în care cel puțin unul din meciurile implicate este abandonat înainte de pauză, toate pariurile vor fi anulate cu excepția celor deja decise.
 • În cazul în care cel puțin unul din meciurile implicate e întrerupt și continuă după mai mult de 60 de minute de la întrerupere, toate pariurile vor fi anulate.

Pariurile pe "Care echipă va înscrie primul gol" vor fi evaluate conform echipei care va înscrie prima în funcție de ora Europei Centrale, fără a se ţine seama de timpul de joc deja scurs din fiecare meci.

32.) Totaluri pe turneu/grup/zi: Această regulă se referă la toate pariurile legate de numărul total de goluri, cartonașe, cornere sau penaltiuri, care au loc într-un turneu, în cadrul unui grup de turneu sau al unei anumite zile din cadrul turneului, care conține opțiunile de pariere "peste" și "sub" (over/under).

Pentru totalurile de turneu/ grup/ totalurile zilnice la cartonașele galbene, roșii, cornere, penaltiuri, vor fi luate în considerare doar evenimentele, care au loc în timpul regulamentar (inclusiv recuperările).

Toate meciurile programate trebuie finalizate pentru ca pariurile să fie validate, cu excepția tuturor pariurilor, care sunt determinate (ex.: rezultatul a fost deja decis), care vor fi evaluate în mod corespunzător indiferent dacă în orice moment se înregistrează un abandon în cadrul evenimentului/turneului. Pentru totalurile zilnice, toate pariurile vor rămâne valide în eventualitatea unei întreruperi/ amânări atât timp cât meciul(rile) în cauză încep sau reîncep în termen de 72 de ore sau mai puțin de la data inițială de start. Dacă în program va fi adăugat vreun meci, după postarea cotelor inițiale, atunci toate pariurile vor fi invalidate.