Termeni și condiții „Cote mărite”

Introducere

1.1

Acești Termeni și condiții sunt valabili pentru recompense de la produsele noastre de pariuri sportive și pariuri live, care se numesc „Cote mărite” și sunt etichetate ca atare. Pe lângă cotele mărite, există alte două tipuri de recompense, și anume pariurile FreeBet-uri și Pariuri fără risc.

1.2

Pot fi utilizate maximum o recompensă pentru fiecare bilet de pariu. O combinație de recompense multiple nu este posibilă.

1.3

În plus față de acești Termeni și condiții pentru Cote mărite, se aplică Termenii și condițiile generale și Termenii și condițiile generale pentru promoții.

1.4

În cazul unui conflict sau contradicție între acești Termeni și condiții pentru cotele mărite, Termenii și condițiile generale pentru promoții și Termenii și condițiile generale, acești Termeni și condiții pentru cotele mărite vor avea prioritate, urmate de Termenii generali și Condițiile pentru promoții și apoi Termenii și condițiile generale, însă numai în măsura necesară pentru clarificarea conflictului sau a contradicției.

Cotă mărită

2.1

Dacă se oferă „Cote mărite”, veți avea dreptul să măriți cota unui pariu („mărire”). Cotele ,mărite și câștigurile crescute rezultate vor fi afișate direct în biletul de pariuri.

2.2

Cotele mărite pot fi supuse unor restricții: de exemplu, pot fi valabile doar pentru anumite sporturi sau pot fi plasate doar pe anumite dispozitive. În astfel de cazuri, veți fi informați despre restricțiile în prezentarea de ansamblu a cotelor mărite. Cotele mărite nu pot fi utilizate pentru oferte speciale, cum ar fi „Măriri prețuri” sau „Combi+”.

2.3

De îndată ce cota pariului selectat au fost crescute folosind cotele mărite, cotele inițiale vor fi greșite și cotele mărite vor fi afișate automat în biletul de pariu. Vor fi afișate și câștigurile rezultate („Câștiguri mărire”). Puteți plasa apoi selecția cu cote mărite sau puteți utiliza cotele mărite ulterior.

2.4

Cotele mărite disponibile vor fi afișate deasupra biletului de pariu (desktop) sau direct în cont (dispozitiv mobil). Puteți accesa prezentarea generală a recompenselor prin intermediul bannerului, în care vor fi afișate toate recompensele disponibile.

2.5

Dacă nu este specificat altfel, cotele mărite sunt disponibile numai pentru jucătorii cu bani reali. Pentru a utiliza cote mărite, trebuie să efectuați o depunere inițială de cel puțin 10 € în cont.

2.6

Dacă un pariu încheiat cu cotă mărită este decontat ca fiind „câștigat”, câștigurile și „Câștiguri mărire” vor fi plătite în numerar. Câștigurile din cotele mărite pot fi folosite doar de „jucătorii pe bani reali” pentru a pune pariuri ulterioare. Un nou client poate plăti câștigurile potențiale dintr-o cotă mărită câștigată sau poate utiliza câștigurile pentru alte pariuri, odată ce au obținut statutul de „jucător pe bani reali” și au depus și au plasat un pariu pe bani reali.

2.7

Dacă un pariu plasat folosind cote mărite este validat ca „anulat” sau „pierdut”, cotele mărite își va pierde valabilitatea și nu poate fi folosit din nou pentru un alt pariu. Același lucru se aplică în cazul în care un pariu încheiat folosind cote mărite este plătit sau modificat folosind funcțiile „Retragere”, „Retragere automată” sau „Editare miză”.

2.8

Dacă un pariu încheiat cu „Cote mărite” s-a stabilit un rezultat de egalitate (d / h) și cota de rezultat de egalitate corespunzătoare scade sub 1,00, cota mărită își va pierde valabilitatea și pariul va fi considerat „anulat”.

2.9

Poate fi utilizat o cotă mărită pentru un (1) pariu simplu sau un (1) Pariu multiplu. Cotele mărite pot să nu fie distribuite pe mai multe pariuri. Mai multe pariuri simple, pariuri plasate folosind funcția de construire a unui pariu, pariurile de sistem și pariurile de tip bancă sunt excluse de la utilizarea cotelor mărite.

2.10

Dacă este oferit o cotă mărită, aceasta poate fi utilizată o singură dată și numai în perioada afișată pe ecran. Dacă perioada de valabilitate expiră fără să fie utilizată cota mărită, aceasta va deveni nevalidă.

2.11

O cotă mărită poate fi utilizată doar pentru produsele noastre de pariuri sportive și pariuri live. Toate celelalte produse sunt excluse.

2.12

În cazul condițiile speciale, cum ar fi cote minime, restricții pentru pariuri multiple etc. se aplică opțiunilor de pariere sau promoțiilor specifice, aceste restricții se vor aplica și pentru cotele mărite.

2.13

Pentru promoții, pariurile care se încheie folosind o cotă mărită vor fi considerate cu cotele afișate înainte de mărire și nu cu cotele mărite.

2.14

Compania nu poate garanta disponibilitatea cotelor mărite pe toate dispozitivele și în toate navigatoarele.

2.15

Pariurile plasate cu token-uri pentru cote mărite vor fi luate în considerare doar pentru campaniile promoționale pentru cerințele de pariere stabilite. Dacă există setări de criterii de cote, atunci sunt luate în considerare doar cotele inițiale.

2.16

Pariurile plasate cu token-uri pentru cote mărite vor fi luate în considerare la cerința de pariere bonus la validare pe baza cotelor inițiale.