Întrebări frecvente Skrill 1-Tap

 1. Ce este Skrill 1-Tap?
 2. Cum îmi pot alimenta contul utilizând Skrill 1-Tap?
 3. Cum îmi pot încărca contul Skrill 1-Tap?
 4. Este sigură utilizarea Skrill 1-Tap?


1. Ce este Skrill 1-Tap?

Skrill permite utilizatorilor cu o adresă de e-mail validă să trimită și să primească plăți online în timp real în mod sigur și la costuri avantajoase. Puteți utiliza Skrill pentru a:

 1. A trimite bani pin e-mail de pe cartea dvs. de credit sau de pe contul bancar.
 2. A face cumpărături online.
 3. A acumula bani prin e-mail.

2. Cum îmi pot alimenta contul utilizând Skrill 1-Tap?

Da, vă puteți utiliza contul existent Skrill la noi. Pentru a efectua o depunere, utilizând un cont Skrill existent, urmați pașii de mai jos:

 1. Autentificați-vă în contul dvs.
 2. Intrați la rubrica 'Casierie' și selectați 'Depozit'.
 3. Acum veți vedea logo-ul Skrill 1-Tap. Pentru a selecta această opțiune de depunere, trebuie doar să dați click pe icoană.
 4. Intrați sau selectați suma de depunere și codul bonus (dacă e cazul), iar apoi dați click pe 'Depozit'. Notă: această sumă ar trebui să fie mai mică sau egală cu suma din contul dvs. Skrill.
 5. Veți fi direcționat spre site-ul Skrill, unde veți fi rugat să introduceți adresa de e-mail Skrill și parola pentru autentificare.
 6. Încheiați tranzacția pe site-ul Skrill.
 7. În următoarea fereastră veți primi un mesaj 'Comandă aprobată'. Dați click pe 'OK', veți fi redirecționat spre casierie și veți vedea un mesaj de efectuare cu succes a depunerii.
 8. Odată cu încheierea plății, alegeți modalitatea de plată dorită la Skrill 1-Tap și apoi dați click pe "€œPlată".
 9. Nu va trebui să vă autentificați în contul dvs. Skrill când veți realiza depozite ulterioare. 

3. Cum îmi pot încărca contul Skrill 1-Tap?

Vă puteți încărca contul Skrill, utilizând cardul de credit/debit, efectuând un transfer bancar online, prin sistem bancr direct sau cec.

4. Este sigură utilizarea Skrill 1-Tap?

Da, Skrill 1-Tap este complet sigur. Prin combinarea monitorizării tranzacțiilor, verificarea tranzacțiilor prin SMS pentru titularii de carduri și echipa specializată pe antifraudă, Skrill 1-Tap este o modalitate de plată online complet sigură.