Editează pariul

Ce este ‘Editează pariul meu’?

Activitatea sportivă nu se oprește niciodată, așa că de ce ar trebui să se oprească pariurile dvs.? Opțiunea "Editează pariul meu" vă oferă mai mult control asupra pariurilor dvs., permițându-vă să modificați orice pariu simplu sau combinat, care are funcția Cash Out disponibilă. Au trecut vremurile, în care vă plasați pariul și așteptați rezultatul. Nu vă place cum evoluează pariul dvs.? Atunci schimbați-l! Vă simțiți și mai încrezător odată ce acțiunea începe? Adăugați selecții sau măriți-vă miza pentru a vă crește potențialele câștiguri. Pariurile pot fi modificate, adăugând, schimbând sau eliminând selecțiile, respectiv adăugând o miză suplimentară. Pentru a vizualiza Termenii & Condițiile complete pentru opțiunea "Editează pariul meu", vă rugăm să dați click aici.

Când e disponibilă opțiunea ‘Editează pariul meu’?

Puteți edita orice pariu eligibil, care: (i) oferă Cash Out şi (ii) are selecții neevaluate, unde rezultatul pariului eligibil nu a fost deja determinat.

Asta însemană că deși un număr de selecții din cadrul unui pariu combinat a fost deja stabilit, opțiunea ‘Editează pariul meu’ poate fi utilizată în continuare, dacă funcția Cash Out e disponibilă. Dacă funcția Cash Out e temporar indisponibilă, opțiunea ‘Editează pariul meu’ nu va fi disponibilă. Dacă de exemplu o selecție e blocată, opțiunea ‘Editează pariul meu’ va fi indisponibilă până la deblocarea selecției.

Cum editez un pariu?

Vă puteți edita pariul prin intermediul secțiunii “Pariurile mele” din contul dvs. de jucător, unde funcția figurează ca disponibilă.  Selectați opțiunea ‘Editează pariul’ de pe talonul de pariuri, pe care doriți să-l editați; pariul dvs. va fi acum plasat în “modul de editare”, în cadrul căruia vor fi disponibile anumite funcții de editare. Dacă vă răzgândiți, puteți întotdeauna anula orice editări, pe care le-ați făcut înainte de a salva modificările.

Trebuie să salvați orice editări, înainte de plasarea unui pariu nou. Odată salvat, noul pariu va fi plasat, ceea ce va reflecta editările, pe care le-ați efectuat. Dacă editările dvs. nu sunt salvate, pariul dvs. existent va rămâne în continuare valid și va fi supus unor modificări, în ceea ce privește valoarea Cash Out-ului sau statutul, de ex. dacă un pariu se încheie, acesta va fi evaluat în mod corespunzător. Asta poate afecta disponibilitatea opțiunii ‘Editează pariul meu’

Ce poate fi editat la un pariu?

Adaugă selecția - Ați ratat o selecție din cadrul pariului dvs. combinat sau vă place startul, pe care o echipă l-a avut în meci? Acum puteți adăuga respectivele selecții la pariurile existente.
Schimbă selecția - Cel mai bun jucător din echipa dvs. a fost eliminat și credeți că asta va schimba rezultatul, sau jucătorul dvs. ia o pauză și prezintă semne de oboseală. Dacă opinia dvs. s-a schimbat, atunci modificați selecția.
Elimină selecția - Echipa dvs. nu a început bine meciul și a fost redusă la 10 jucători. Acum puteți elimina selecția din cadrul pariului dvs. și puteți fi liniștit că potențiala pierdere nu vă va efecta pariul.
Mărește miza - Doriți să vă măriți potențialele câștiguri? Sunteți mai încrezător ca niciodată odată cu noutăților veștilor despre echipă? Selecția dvs. are întâietate? Alimentați miza pariului dvs. și sporiți-vă câștigul.

Cum se calculează noua miză odată cu editarea unui pariu?

La editarea unui pariu, noua miză va fi egală cu valoarea Cash Out-ului a pariului afișat în momentul începerii procesului de editare. Orice modificări în ceea ce privește valoarea Cash Out-ului vor fi reflectate în noua valoare a mizei. Noua valoare a mizei poate fi mărită, adăugând o miză suplimentară din portofelul dvs.

Ce se întâmplă cu pariul meu anterior, odată ce îl editez?

Odată ce editările dvs. sunt salvate și confirmate, pariul existent este încasat, iar profitul din respectivul Cash Out, plus orice miză suplimentară dacă a fost adăugată, vor fi apoi plasate pe noile selecții. Pariurile anterioare sunt disponibile, odată ce pariul a fost evaluat la secțiunea "Editează istoric" de pe fiecare talon de pariuri evaluat. Acesta este disponibil prin intermediul secțiunii "Editează istoric" din bara de opțiuni de pariere de sub fiecare pariu editat.

De ce ar fi respinsă editarea mea?

Există câteva motive pentru care o solicitare de editare a pariului ar putea fi respinsă. Acestea includ, dar nu se limitează la:

Modificarea valorii Cash Out-ului
●Modificare cote
●Disponibilitatea selecțiilor, de exemplu selecții /pariuri blocate sau închise
●Probleme tehnice

Cum pot evita respingerea solicitării mele de editare?

Odată cu editarea unui pariu, la salvarea modificărilor, pariul curent este supus unui Cash Out, iar noul pariu este plasat cu valoarea Cash Out din pariul curent. Ca urmare a acestui proces în două etape pentru Cash Out și plasarea pariului, vor fi utilizate setările de pariere pentru Cash Out și plasarea pariului în cont. Pentru a evita editările respinse, un client poate activa setarea de modificare a valorii Cash Out și/sau setările de acceptare a pariului pentru a ignora modificările valorilor și/sau cotele. Activându-le, editările ar fi efectuate cu succes indiferent de orice modificare a valorii sau de mutarea cotelor. Vă rugăm să aveți în vedere că activarea acestor setări ar putea însemna o nouă miză mai redusă și/sau cote mai mici, adică există potențialul de a obține câștiguri mai reduse.

Cum adaug o selecție la un pariu?

Odată ce opțiunea ‘Editează pariul’ a fost selectată, selecțiile dvs. vor fi mutate spre funcția ‘Editează pariul meu’ Pentru a adăuga o selecție la pariul dvs., selectați opțiunea ‘Adaugă selecția’ situată deasupra selecțiilor curente din cadrul pariului dvs. Acum puteți trece în revistă pariurile sportive și alege din diferitele selecții disponibile. Odată ce ați ales selecțiile, pe care doriți să le adăugați, selectați ‘Adaugă la pariu’ și astfel vor fi adăugate noi selecții la pariul dvs. existent. Pentru a vă confirma alegerile și noile selecții la pariuri, utilizați opțiunea ‘Salvează modificările’

În timp ce adăugați selecții, puteți anula oricând și astfel veți reveni la funcția ‘Editează pariul meu’ Dacă ați ales o selecție, pe care nu mai doriți să o adăugați, în timp ce navigați în cadrul produsului, puteți extinde vizualizarea selecțiilor în partea de jos a ecranului și elimina orice selecții, pe care nu mai doriți să le adăugați la pariul dvs.

Cum schimb o selecție la un pariu?

Odată ce opțiunea ‘Editează pariul’ a fost selectată, selecțiile dvs. vor fi mutate spre funcția ‘Editează pariul meu’ Pentru a schimba o selecție, selectați icoana de schimb din stânga selecției, pe care doriți să o schimbați. Apoi vi se vor prezenta opțiunile relevante de schimb. Alegeți selecția, la care doriți să treceți și selectați butonul ‘Confirmă’ Odată ce sunteți mulțumit de modificări, puteți selecta ‘Salvează modificările’

Cum elimin o selecție de la un pariu?

Odată ce opțiunea ‘Editează pariul’ a fost selectată, selecțiile dvs. vor fi mutate spre funcția ‘Editează pariul meu’ Pentru a elimina o selecție, selectați icoana de eliminare din dreapta selecției, pe care doriți s-o eliminați. Astfel, selecția va fi tăiată cu o linie, iar informațiile de pariere vor fi actualizate. Odată ce sunteți mulțumit de modificări, puteți selecta ‘Salvează modificările’.

Cum pot mări miza pariului meu?

Odată ce opțiunea ‘Editează pariul’ a fost selectată, selecțiile dvs. vor fi mutate spre funcția ‘Editează pariul meu’ Pentru a mări miza, selectați opțiunea ‘Adaugă miza’ situată în dreptul valorii curente a mizei. Va apărea o tastatură pentru a introduce miza suplimentară, pe care doriți să o adăugați la pariul dvs. Odată ce sunteți mulțumit de sumă, selectați ‘Ok’ și veți reveni la secțiunea ‘Editează pariul’ Aici puteți verifica pariul și selecta icoana de editare a mizei, în cazul în care doriți să modificați miza suplimentară, pe care doriți să o adăugați la pariul dvs. Odată ce sunteți mulțumit de modificări, selectați ‘Salvează modificările’. Miza noului pariu va fi miza din valoarea Cash Out aferentă pariului dvs. curent, plus miza suplimentară, pe care ați adăugat-o. De exemplu, dacă valoarea Cash Out este 10.50£, iar dvs. doriți să adăugați 20£ la miza suplimentară, miza totală a noului dvs. pariu va fi de 30.50£.