Termeni și condiții pentru FreeBet

Introducere

1.1

Aceste condiții de participare sunt valabile în cadrul ofertelor promoționale speciale de la pariuri sportive și pariuri live, numite "FreeBets" și afișate astfel.

1.2

Pe lângă condițiile de participare pentru FreeBets, se aplică Termenii și Condițiile, precum și Termenii și Condițiile promoționale.

1.3

În cazul unui conflict sau al unei contradicții între aceste condiții de participare pentru FreeBets, Termenii și Condițiile promoționale și Termenii și Condițiile noastre, aceste condiții de participare pentru FreeBets au prioritate, fiind urmate de Termenii și Condițiile promoționale și apoi de Termeni și Condiții, însă doar în măsura în care e necesară clarificarea unui astfel de conflict sau contradicție.

FreeBet

2.1

Dacă se oferă un "FreeBet", aveți dreptul să plasați un pariu fără deducerea mizei din soldul contului dvs. Suma care va fi luată luată în considerare la calcularea câștigului posibil al acestui pariu ("Valoarea FreeBet-ului"), apare ca "Miză FreeBet".

2.2

FreeBet-urile pot fi supuse unor anumite condiţii. De exemplu, ele pot fi valabile doar pentru anumite sporturi sau ligi sau pentru plasarea de pariuri pe dispozitive specifice. În astfel de cazuri, condiţia respectivă va fi afişată rezumatul FreeBet-ului.

2.3

Dacă pronosticurile de pe talonul dvs. de pariuri pot fi jucate cu un FreeBet, atunci vi se oferi automat FreeBet-ul respectiv în talonul dvs. de pariuri. Apoi, veţi putea plasa pronosticurile utilizând un FreeBet sau puteţi utiliza FreeBet-ul la o dată ulterioară.

2.4

FreeBet-urile disponibile vor fi afișate în partea superioară a talonului de pariuri. Facând click pe această zonă, puteţi deschide rezumatul FreeBet-ului, în care vor fi listate toate FreeBet-urile dvs., care pot fi încă utilizate.

2.5

FreeBet-urile stau doar la dispoziția jucătorilor pe bani reali, cu excepţia cazului în care se specifică altfel. Pentru a putea utiliza un FreeBet, trebuie să efectuați o depunere inițială de minim 10€ în contul dvs.

2.6

Dacă un FreeBet e evaluat ca și "câștigător", câștigurile FreeBet vor fi creditate în contul dvs. Acestea corespund valorii FreeBet-ului înmulțit cu cota de pe talonul de pariuri minus valoarea FreeBet-ului.

2.7

Dacă un pariu plasat, utilizând un FreeBet, este evaluat ca şi "anulat", acel FreeBet va fi considerat nevalid.

2.8

Dacă un FreeBet este evaluat ca şi "dead heat" (d/h) (egalitate), iar cotele corespunzătoare dead heat scad sub 1.0, atunci nu se vor extrage fonduri din contul dvs.

2.9

Un FreeBet poate fi plasat ca un (1) pariu simplu sau un (1) pariu combinat. Valoarea FreeBet-ului nu poate fi distribuită la mai multe pariuri. Din rândul FreeBet-urilor sunt excluse mai multe pariuri simple, tip sistem și Banker.

2.10

Dacă se oferă un FreeBet, aceasta poate fi utilizat doar o singură dată și doar în intervalul de timp indicat pe ecran. Dacă valabilitatea expiră, fără ca FreeBet-ul să fie utilizat, FreeBet-ul va fi invalidat.

2.11

Un FreeBet poate fi utilizat doar la pariuri sportive sau live. Toate celelalte produse sunt excluse.

2.12

În cazul în care se aplică condiţii specifice pentru opţiunile de pariere selectate, de exemplu cote minime sau resticţii pentru pariurile combinate etc., atunci aceste retrciţii se vor aplica şi în cazul pariurilor de tip FreeBet.

2.13

În cazul în care limitele de pariere ale jucătorului sunt mai mici decât valoarea FreeBet-ului, atunci FreeBet-ul își pierde valabilitatea.

2.14

Compania nu garantează disponibilitatea FreeBet-urilor pe toate dispozitivele şi versiunile browser.