Sportingbet Video - Termenii şi condiţiile

§ 1 Utilizarea şi accesul la Sportingbet Video Live

 • (1) Doar clienţii Sportingbet au acces la Sportingbet Video Live. Conform acestor Termeni şi Condiţii, Client înseamnă orice persoană care are deschis un cont la Sportingbet şi are un sold pozitiv în cont (bonusurile nu vor fi luate în considerare) sau a fost activ în ultimele 24 de ore.

 • (2) În general, nu există o listă fixă cu zonele geografice în care Sportingbet e capabil să transmită Sportingbet Video Live. Lista meciurilor programate va indica ce evenimente puteţi vizualiza din locaţia dvs. specifică.

 • (3) În acest moment utilizarea Sportingbet Video Live nu implică taxe. Totuşi, Sportingbet poate introduce în orice moment, la discreţia sa, un tarif, un abonament sau un alt tip de taxă pentru utilizarea Sportingbet Video Live, după informarea clientului în mod corespunzător.

 • (4) Sportingbet îşi rezervă dreptul de a interzice sau pune capăt accesului la Sportingbet Video Live sau de a modifica, suspenda sau întrerupe Sportingbet Video Live, la discreţia sa, fără a informa clientul în prealabil. Întreg conţinutul programat pe Sportingbet Video Live este supus schimbărilor şi Sportingbet poate diversifica, suspenda, înlocui sau retrage conţinutul de pe Sportingbet Video Live la discreţia sa absolută şi fără a informa clientul în realabil. Sportingbet nu oferă comentarii audio pentru fiecare eveniment, acestea fiind disponibile doar pentru anumite evenimente.

 • (5) Prin accesarea Sportingbet Video Live, clientul acceptă aceşti termeni şi condiţii.

§ 2 Cerinţe tehnice

 • (1) Sportingbet recomandă o conexiune de internet pe bandă lată, cu o capacitate de cel puţin 500 kbps (ADSL); transmisiunea poate avea ca rezultat costuri de internet ridicate.

 • (2) Cerinţele de system recomandate sunt 256 MB RAM, un procesor de 1 GHz şi Adobe Flash Player 8.0 sau o versiune mai actuală.

§ 3 Decalajul de timp posibil

 • Sportingbet subliniază că, în ciuda faptului că Sportingbet Video Live este promovat ca fiind o transmisiune „Live“, poate exista un interval de decalare a transmisiei, care poate dura câteva secunde. Detalii exacte privind decalajul nu pot fi specificate. Sportingbet nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele daune provocate de către acest decalaj clienţilor care au avut încredere în Sportingbet Video Live.

§ 4 Eliberarea de răspundere

 • (1) Sportingbet refuză în mod expres să îşi asume răspunderea în cazul în care transmisiunea Sportingbet Video Live va fi întreruptă, eronată sau nu va fi va fi disponibilă clienţilor în timpul orelor anunţate. Sportingbet refuză de asemenea să îşi asume răspunderea că Sportingbet Video Live va îndeplini cerinţele tehnice ale clientului sau că va funcţiona cu un anumit software sau hardware.

 • (2) Sportingbet nu oferă o calitate video fixă a serviciului Sportingbet Video Live, deoarece furnizarea depinde de conexiunea la internet a utilizatorului, care nu se află sub influenţa lui Sportingbet. Calitatea şi dimensiunea imaginii pot varia de la eveniment la eveniment.

 • (3) Sportingbet nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio pierdere directă sau indirectă, incluzând, dar nelimitându-se doar la, pierderea unui câştig, a datelor, afacerilor sau reputaţiei unui client, din cauza încrederii avute în Sportingbet Live Video.

§ 5 Drepturile asupra proprietăţii intelectuale

 • (1) Întregul conţinutul video este protejat de drepturile asupra proprietăţii intelectuale. Dreptul de a utiliza Sportingbet Video Live este neexclusiv, netransferabil şi revocabil şi este acordat numai în scopuri personale, private şi necomerciale. Drepturile de autor, mărcile înregistrate şi alte drepturi de proprietate nu pot fi încălcate de către client. În caz contrar, Sportingbet poate anula în mod automat dreptul respectivului client de a utiliza Sportingbet Video Live.

 • (2) Clienţilor nu le este permis să copieze, salveze, modifice sau să distribuie conţinutul Sportingbet Video Live sau să ajute terţii în astfel de acţiuni.

 • (3) Conţinutul Sportingbet Video Live nu poate fi dufuzat de către un Client audienţei publice, chiar dacă un s-a perceput nicio taxă pentru aceasta şi niciun Client nu poate asista o altă persoană în astfel de acţiuni.

 • (4) Orice client care încalcă prevederile acestor Termeni şi Condiţii poate fi dat în judecată pentru daune. Aceasta include încălcarea drepturilor terţilor, care de asemenea pot da în judecată un client.

§ 6 Prevederi Generale

 • (1) Aceşti Termeni şi Condiţii pot fi modificaţi în orice moment de către Sportingbet. Dacă Sportingbet face schimbări semnificative, îl va informa pe client în mod corespunzător. În ciuda acestei informări este răspunderea fiecărui client să verifice din când în când Termenii şi Condiţiile. Dacă un client continuă să utilizeze Sportingbet Video Live după ce a avut loc o schimbare a Termenilor şi Condiţiilor, acest lucru va fi considerat drept o acceptare a Termenilor şi Condiţiilor modificate.

 • (2) Aceşti Termeni şi Condiţii sunt guvernaţi de legile din Gibraltar şi orice dispută va fi soluţionată de tribunalul care are jurisdicţie locală asupra Gibraltarului.