Tipuri de pariuri

Pe talonul de pariuri pot fi introduse 3 tipuri de pariuri diferite. Pariuri simple, pariuri combinate (Combo) şi pariuri tip sistem.

  • Pariuri simple -> vă puteţi plasa pronosticurile selectate sub formă de pariuri simple. Notă: pentru a plasa un pariu simplu, trebuie aveţi nevoie de cel puţin un pronostic pe talonul dvs. de pariuri.
  • Pariuri combinate -> puteţi plasa un pariu sub formă de pariu combinat. Toate pronosticurile adăugate pe talonul de pariuri vor fi combinate, iar cotele acestora multiplicate, ceea ce va genera cota totală. Notă: pentru a plasa un pariu combinat, aveţi nevoie de mai mai mult de un pronostic pe talonul dvs. de pariuri.
  • Pariuri tip sistem -> un pariu tip sistem este o versiune avansată a pariului combinat. Cu pariurile tip sistem aveţi posibilitatea de a juca toate combinaţiile posibile ale pronosticurilor selectate de dvs.

Examplu ale unui pariu tip sistem două din trei (system 2/3). Puteţi să alegeţi 3 evenimente din oferta de pariuri şi să selectaţi un pariu tip sistem două din trei. În acest fel, veţi juca toate perechile posibile de acumulatori, care pot fi generate de cele trei pariuri. Aceasta înseamnă un total de 3 perechi combinate utilizând două din trei pariuri. Combinaţiile pariurilor tip sistem vor fi generate în funcţie de pronosticurile adăugate pe talonul de pariuri.