Creați un pariu

1.          Termeni & Condiții Generale

1.1      Creați un pariu  e disponibil doar la meciurile de fotbal, iar clienții pot plasa pariuri înainte de începerea acestora.  Creați un pariu nu este disponibil în timpul jocului.

1.2      Creați un pariu nu este disponibil pentru Cash Out.

1.3      Creați un pariu nu poate fi combinat cu alte opțiuni de tipul  Creați un pariu sau cu alte pariuri combinate, respectiv tip sistem și va fi plasat individual.

1.4      În categoria  Creați un pariu pot fi incluse minim două pronosticuri și maxim 8 pronosticuri dintr-un singur meci.

1.5      Dacă un pronostic din cadrul opțiunii Creați un pariu este anulat, atunci întreaga opțiune Creați un pariu va fi anulată. Dacă de exemplu pronosticul dvs. pe marcator nu participă la meci, întregul dvs. pariu va fi anulat, indiferent de rezultatul altor selecții.

1.6     

1.7     

1.8     

1.9     

1.10   Miza maximă, care poate fi plasată în cadrul funcției Creați un pariu este de 1.000 EUR, sau echivalentul actual în alte monede.

1.11   Valoarea maximă aferentă opțiunii "Creați un pariu" este de 10.000 EUR sub formă de câștiguri nete.

2.             Reguli generale de pariere

2.1 Toate tipurile de pariuri vor fi evaluate în funcție de rezultatele oficiale furnizate de OPTA

2.2 Pariurile Betbuilder plasate la fotbal se supun intervalului de 90 de minute plus prelungiri cu excepția cazului, în care se menționează explicit, că pariul include reprize suplimentare și penaltiuri.  Oficialii meciului stabilesc dacă perioada completă de 90 de minute și durata prelungirilor a fost jucată.

2.3 Dacă orice selecție individuală e anulată, sau dacă un jucător din cadrul pariului nu e implicat în meci, atunci întregul pariu va fi anulat.

2.4 În cazul oricăror erori evidente de preț, ne rezervăm dreptul să anulăm orice pariuri plasate la respectivul preț incorect.

2.5 Dacă un meci e abandonat, orice pariuri în cadrul cărora rezultatul a fost deja decis, de exemplu rezultatul la pauză sau prima echipă, care va înscrie, vor fi luate în considerare. Toate celelalte pariuri vor fi anulate indiferent de tabela de marcaj din momentul abandonului. Se va considera că meciurile abandonate nu vor ajunge la finalul obișnuit la miezul nopții ora locală.  Meciurile, în care arbitrul elimină jucători de pe terenul de joc pe o perioadă temporară, însă continuă restul minutelor de joc până la miezul nopții, ora locală, nu vor fi considerate abandonate.

3.             Reguli de determinare de tipului de pariu

3.1 Cine va câștiga? - Pariați pe: rezultatul meciului, după 90 de minute plus durata prelungirilor, de exemplu, Echipa A, Egal sau Echipa B

Cine va înscrie? - Pariați: dacă un jucător nominalizat va înscrie oricând un gol pe parcursul unui meci (90 de minute plus durata prelungirilor)

 • În cadrul meciurilor abandonate, orice jucător, care a înscris deja în momentul abandonului, va fi declarat câștigător.
 • Dacă jucătorul numit nu participă la meci, pariurile pe respectivul jucător vor fi anulate. Dacă jucătorul e implicat în meci, pariurile vor rămâne valide

3.3 Cine va lua cartonașe? - Pariați: dacă un jucător nominalizat va primi un cartonaș galben sau roșu în 90 de minute plus durata prelungirilor

 • Dacă jucătorul nu participă, pariurile plasate pe respectivul jucător vor fi anulate.
 • Vor fi luate în considerare doar cartonașele arătate jucătorilor aflați momentan în teren pe durata celor 90 de minute plus durata prelungirilor. (cartonașele arătate antrenorilor, jucătorilor de pe bancă sau după meci nu vor fi luate în considerare.)

3.4 Câte cornere vor fi înscrise? - Pariați: dacă numărul total de cornere pe durata celor 90 de minute plus durata prelungirilor va fi mai mare sau mai mic decât numărul cotat

 • Vor fi luate în considerare doar cornerele primite. Dacă un corner e reluat, acesta va conta doar ca un corner

3.5 Câte puncte de penalizare vor fi? - Pariați: dacă numărul total de puncte de penalizare va fi mai mare sau mai mic decât totalul din cele 90 de minute plus durata prelungirilor

 • Cartonaș galben = 10 & cartonaș roșu = 25. Dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene și i se arată apoi un cartonaș roșu, acesta primește un total de 35 de puncte de penalizare.
 • Reprizele suplimentare și cartonașele acordate după fluierul final nu vor fi luate în considerare la calculul total. 
 • Vor fi luate în considerare doar cartonașele arătate jucătorilor din teren. Cartonașele arătate antrenorilor sau secunzilor nu vor conta la calculul total.

3.6 Vor înscrie ambele echipe? - Pariați: dacă ambele echipe vor înscrie cel puțin un gol, fiecare pe parcursul meciului (90 de minute plus durata prelungirilor).

3.7 Care va fi scorul? - Pariați: ce scor va avea meciul la final, după 90 de minute plus durata prelungirilor.

3.8 Câte goluri vor fi înscrise? - Pariați: câte goluri vor fi înscrise pe durata meciului după cele 90 de minute plus durata prelungirilor: 

 • Dacă numărul total de goluri din meci va fi mai mare sau mai mic decât totalul menționat.  
 • Câte goluri vor fi înscrise exact în meci, de ex. niciun gol, exact un gol, etc.

3.9 Ce se va mai întâmpla? - Pariați dacă: un eveniment la un meci nominalizat va avea loc în timpul jocului (90 de minute plus durata prelungirilor), inclusiv: 

 • Dacă se va acorda un penalti pe durata meciului.
 • Dacă un penalti va fi ratat pe durata meciului. E vorba de orice penalti, care nu duce la un gol din respectiva lovitură.
 • Dacă un penalti va fi executat pe durata meciului (90 de minute plus durata prelungirilor)
 • Dacă pe durata unui meci va fi înscrisă o lovitură liberă. Orice pariuri, care implică goluri din lovitură liberă trebuie înscrise direct din lovitură liberă. Penaltiurile nu se iau în considerare.
 • Dacă un jucător va fi eliminat pe durata meciului. Vor fi luate în considerare doar cartonașele acordate, odată ce jucătorul e activ în meci. Orice cartonașe arătate după fluierul final nu vor fi luate în considerare. Un jucător, care urmează a fi eliminat va fi considerat orice jucător activ, care primește un cartonaș roșu, fie că e vorba de un cartonaș roșu, fie de 2 cartonașe galbene, care se transformă automat într-un cartonaș roșu.
 • Dacă bara e lovită în timpul meciului (Toate tipurile de pariuri vor fi evaluate conform datelor primite de la Opta în momentul evaluării).

3.10 Câte goluri vor fi pe echipe? -  Pariați: câte goluri va înscrie o echipă nominalizată pe durata meciului (90 de minute plus durata prelungirilor) inclusiv:

 • Dacă numărul total de goluri din meci va fi mai mare sau mai mic decât totalul menționat.  
 • Câte goluri va înscrie exact echipa nominalizată în meci, de ex. niciun gol, Echipa A exact un gol, Echipa B exact 3 goluri, etc. (autogoluri incluse)

3.11 La câte goluri diferență va câștiga o echipă? - Pariați: la ce marjă va câștiga echipa nominalizată pe parcursul celor 90 de minute plus durata prelungirilor.

3.12 Câte puncte de penalizare vor fi pe echipe? - Pariați: dacă numărul total de puncte de penalizare pentru echipa/echipele nominalizate de dvs. va fi mai mare sau mai mic decât totalul din cele 90 de minute plus durata prelungirilor.

 • Cartonaș galben = 10 & cartonaș roșu = 25. Dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene și i se arată apoi un cartonaș roșu, acesta primește un total de 35 de puncte de penalizare.
 • Reprizele suplimentare și cartonașele acordate după fluierul final nu vor fi luate în considerare la calculul total. 
 • Vor fi luate în considerare doar cartonașele arătate jucătorilor din teren. Cartonașele arătate antrenorilor sau secunzilor nu vor conta la calculul total.

3.13 Câte cornere vor fi pe echipe? - Pariați:  dacă numărul total de cornere al echipei/echipelor nominalizate de dvs. va fi mai mare sau mai mic decât cel cotat în cele 90 de minute plus durata prelungirilor

 • Vor fi luate în considerare doar cornerele primite. Dacă un corner e reluat, acesta va conta doar ca un corner

3.14 Ce se va mai întâmpla în cadrul echipelor? - Pariați: dacă un eveniment la un meci nominalizat va surveni în cazul unei anumite echipe în timpul jocului (90 de minute plus durata prelungirilor), inclusiv: 

 • Dacă echipei nominalizate de dvs. i se va acorda un penalti pe durata meciului.
 • Dacă un penalti va fi ratat de echipa nominalizată de dvs. pe durata meciului. E vorba de orice penalti primit, care nu duce la un gol din respectiva lovitură.
 • Dacă va fi înscris un penalti de echipa nominalizată de dvs. pe durata meciului.
 • Dacă un jucător din echipa nominalizată de dvs. va fi eliminat pe durata meciului.  Vor fi luate în considerare doar cartonașele acordate, odată ce jucătorul e activ. Orice cartonașe arătate după fluierul final nu vor fi luate în considerare. Un jucător, care urmează a fi eliminat, va fi considerat orice jucător activ, care primește un cartonaș roșu, fie că e vorba de un cartonaș roșu, fie de 2 cartonașe galbene, care se transformă automat într-un cartonaș roșu.
 • Dacă bara e lovită în timpul meciului (Toate tipurile de pariuri vor fi evaluate conform datelor primite de la Opta în momentul evaluării).

3.15 Ce jucător va înscrie primul? - Pariați: ce jucător va înscrie primul/ultimul gol în cadrul meciului (90 de minute plus durata prelungirilor).

 • Pariurile vor fi evaluate în funcție, de ce jucător va înscrie primul/ultimul gol pentru echipa sa în timpul meciului.
 • Autogolurile nu sunt luate în considerare. Dacă de exemplu, ați optat pentru un jucător, care va înscrie primul gol în meci, iar primul gol a fost un autogol, atunci pariul va fi evaluat la următorul gol înscris. Dacă jucătorul dvs. înscrie un al 2-lea gol, atunci aveți un pariu câștigător. Dacă un alt jucător înscrie următorul, pariul dvs. va fi necâștigător.
 • Dacă jucătorul dvs. nu a participat în meci în momentul înscrierii primului gol, pariurile vor fi anulate.
 • Dacă jucătorul dvs. a participat în meci și a nu a înscris, pariurile vor rămâne valide.

3.16 Câte goluri vor fi de jucător? - Pariați: dacă un jucător nominalizat va înscrie 1+/2+ sau 3+ goluri în meci (90 de minute plus durata prelungirilor). (autogolurile sunt excluse)

3.17 Cum va înscrie un jucător? - Pariați: pe modul, în care un jucător nominalizat va înscrie pe durata meciului (90 de minute plus durata prelungirilor), cu următoarele opțiuni disponibile (autogolurile sunt excluse):

NB: Dacă lovitura e deviată de oricine altcineva, atunci marcatorul golului va urma decizia primită din partea Opta în momentul evaluării.

 • Lovitură cu capul – jucătorul nominalizat înscrie un gol, care e considerat ca fiind prins cu capul sau umărul, indiferent dacă e intenționat sau nu.
 • Lovitură liberă - jucătorul nominalizat înscrie prin lovitură liberă directă pentru echipa sa
 • În afara careului – jucătorul nominalizat înscrie în afara careului de 16 m pentru echipa sa
 • Penalti – jucătorul nominalizat înscrie un penalti pentru echipa sa

Cine va lua cartonaș sau va fi eliminat?

-          Pariați (pentru cartonaș): dacă un jucător nominalizat va primi un cartonaș galben sau roșu pe durata partidei (90 de minute plus durata prelungirilor).

-          Pariați (pentru eliminare): dacă un jucător nominalizat va primi un cartonaș roșu pe durata partidei. Vor fi luate în considerare doar cartonașele acordate, odată ce jucătorul e activ. Orice cartonașe arătate după fluierul final nu vor fi luate în considerare. Un jucător, care urmează a fi eliminat va fi considerat orice jucător activ, care primește un cartonaș roșu, fie că e vorba de un cartonaș roșu, fie de 2 cartonașe galbene, care se transformă automat într-un cartonaș roșu.

 • Cartonașele arătate înainte de startul partidei, în timpul primei reprize sau după încheierea meciului nu vor fi luate în considerare.
 • Cartonașele arătate jucătorilor sau oficialilor, care nu fac parte din cei 22 de jucători actualmente activi, nu vor fi luate în considerare.