Creați un pariu

1. Termeni & Condiții Generale

1.1 Creați un pariu este disponibil doar la ssporturile selectate, iar clienții pot plasa pariuri pe acesta înainte de începerea evenimentului. Creați un pariu nu este disponibil în timpul jocului.

1.2 Funcțiile Creați un pariu nu sunt eligibile pentru "Încasare" sau "Editează pariul meu".

1.3 La categoria Creați un pariu pot fi incluse minim două pronosticuri și maxim 10 pronosticuri dintr-un singur meci.

1.4 Dacă un pronostic din cadrul opțiunii Creați un pariu este anulat, atunci întreaga opțiune Creați un pariu va fi anulată. Dacă de exemplu pronosticul dvs. pe marcator nu participă la meci, întregul dvs. pariu va fi anulat, indiferent de rezultatul altor selecții.

1.5 sportingbet.ro nu va răspunde dacă funcția Creați un pariu e indisponibilă din motive tehnice.

1.6 sportingbet.ro își rezervă dreptul să anuleze evaluarea opțiunii Creați un pariu dacă orice pronosticuri au fost evaluate incorect.

1.7 sportingbet.ro își rezervă dreptul să anuleze oricând evaluarea sau orice opțiuni deschise de tipul Creați un pariu.

1.8 sportingbet.ro își rezervă dreptul să elimine funcția "Creați un pariu" pentru orice client sau grup de clienți, acolo unde există motive întemeiate că respectivul client sau grup de clienți abuzează de această funcție.

1.9 Miza maximă, care poate fi plasată în cadrul funcției Creați un pariu este de 750 EUR, sau echivalentul actual în alte monede.

1.10 Valoarea maximă aferentă opțiunii "Creați un pariu" este de 2.500 EUR sub formă de câștiguri nete.

1.11 Orice referire la ‘pariu’ face trimitere la conținutul integral al unui talon de pariuri "Creați un pariu". Orice referință la o ‘selecție’ face trimtiere la o selecție în cadrul pariului aferent. Un pariu de tipul "Creați un pariu"este pariul agregat influențat de toate selecțiile constituente.

1.12 În cazul oricăror erori evidente de preț, ne rezervăm dreptul să anulăm orice pariuri plasate la respectivul preț incorect. Ne rezervăm de asemena dreptul de a anula orice pariuri pe evenimentele, ale căror locație s-a schimbat după publicarea cotelor.

2. Reguli de pariere la fotbal

2.1 Toate tipurile de pariuri vor fi evaluate în funcție de rezultatele oficiale furnizate de Statsbomb

2.2 Creați un pariu Pariurile plasate la fotbal se supun intervalului de 90 de minute plus prelungiri cu excepția cazului, în care se menționează explicit, că pariul include reprize suplimentare și penaltiuri.Pentru toate pariurile, care conțin astfel de mențiuni, selecțiile rămase în cadrul pariului vor fi evaluate perezultatul meciului (90 minute plus minutele de prelungire), cu excepția cazului în care se prevede altfel.Oficialii meciului determină dacă cele 90 de minute complete de meci ș minutele de prelungire trebuie jucate sau au fost jucate. Toate pariurile sunt active cu excepția cazului în care meciul este declarat abandonat.

2.3 Dacă un jucător din cadrul pariului nu participă la meci, atunci întregul pariu va fi anulat, indiferent de resul selecțiilor din cadrul pariului. Această regulă se referă la pariurile pe orice jucător, care implică goluri și cartonașe. Vă rugăm să conultați secțiunea aferentă regulamentului pentru evaluarea tipurilor de pariuri pe fotbal.

2.4 În cazul oricăror erori evidente de preț, ne rezervăm dreptul să anulăm orice pariuri plasate la respectivul preț incorect.

2.5 Dacă un meci e abandonat, orice sselecții în care rezultatul a fost deja decis, de ex. rezultat la pauză sau prima echipă înscrie, vor rămâne valide. Toate celelalte selecții(le) vor fi anulate indiferent de tabela de marcaj din momentul abandonului. Abandoned Meci(urile) abandonate vor fi considerate meci(uri) ,care nu ajung la finalul firesc la miezul nopții, ora locală.Meciurile în care arbitrul elimină jucători de pe terenul de joc pe o perioadă temporară dar, continuă minutele rămae de joc până la miezul nopții, ora locală, nu vor fi considerate abandonate.

2.6 Toate pariurile vor fi evaluate pe rezultatul meciului din ziua, în care acesta e jucat și încheiat. Orice rezultate care se modifică retrospectiv, de exemplu: evaluări ale comisiei în ceea ce privește golurile dubioase, rezultate anulate pentru jucătorii neeligibili, will not alter the settlement of the market.

2.7 În cazul în care un eveniment este amânat înainte de lovitura de începere și apoi e reprogramat spre a fi jucat în mai puțin de 48 de ore de la lovitura inițială de start, toate pariurile vor rămâne active și vor fi evaluate în funcție de rezultatul evenimentului reprogramat. În cazul în care un eveniment e reprogramat înainte de lovitura de începere și apoi e reprogramat spre a fi jucat în mai mult de 48 de ore de la lovitura inițială de start, toate pariurile vor fi anulate.

2.8 Orice eveniment în care data/ora de start au fost modificate anticipat (de ex. pentru a găzdui televiziunea live sau pentru a reduce congestia evenimentului) nu va fi considerat ca amânat.

2.9 În cazul tuturor meciurilor jucate pe teren neutru, toate pariurile vor fi în continuare luate în considerare, indiferent de ordinea echipelor afișate și dacă am indicat că un meci se joacă pe teren neutru (exceptând situația unei erori evidente de preț, caz în care vă rugăm să consultați secțiunea 1.13).

3. Reguli de determinare de tipului de pariu

3.1 Cine va câștiga? - Pariați pe: rezultatul meciului, de ex. Echipa A, Remiză sau Echipa B

3.2 Cine va înscrie? - Pariați: dacă un jucător nominalizat va înscrie oricând un gol pe parcursul unui meci

 • În cadrul meciurilor abandonate, orice jucător, care a înscris deja în momentul abandonului, va fi declarat câștigător.
 • Dacă jucătorul numit nu participă la meci, pariurile pe respectivul jucător vor fi anulate. Dacă jucătorul e implicat în meci, pariurile vor rămâne valide.
 • Autogolurile nu se iau în considerare.

3.3 Cine va lua cartonașe? - Pariați dacă: jucătorul nominalizat va prii un cartonaș galbe sau roșu

 • Dacă jucătorul nu participă, pariurile plasate pe respectivul jucător vor fi anulate.
 • Vor fi luate în considerare doar cartonașele arătate jucătorilor din teren. (cartonașele arătate antrenorilor, jucătorilor de pe bancă sau după meci nu vor fi luate în considerare.)

3.4 Câte cornere vor fi înscrise? - Pariați: dacă numărul total de cornere va fi mai mare sau mai mic decât numărul cotat

 • Vor fi luate în considerare doar cornerele primite. Dacă un corner e reluat, acesta va conta doar ca un corner
 • Cornerele indicate ca acordate, dar nepreluate apoi nu vor fi luate în considerare
 • Prelungirile nu se iau în considerare la total

3.5 Câte puncte de penalizare vor fi? - Pariați: dacă numărul total de puncte de penalizare va fi mai mare sau mai mic decât totalul declarant

 • Cartonaș galben = 10 & cartonaș roșu = 25. Dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene și i se arată apoi un cartonaș roșu, acesta primește un total de 35 de puncte de penalizare.
 • Reprizele suplimentare și cartonașele acordate după fluierul final nu vor fi luate în considerare la calculul total.
 • Vor fi luate în considerare doar cartonașele arătate jucătorilor din teren. Cartonașele arătate antrenorilor sau secunzilor nu vor conta la calculul total.

3.6 Vor înscrie ambele echipe? - Pariați: dacă ambele echipe vor înscrie cel puțin un gol fiecare

3.7 Care va fi scorul? - Pariați pe scorul preconizat al meciului

3.8 Câte goluri vor fi înscrise? - Pariați: numărul de goluri care vor fi înscrise

 • Dacă numărul total de goluri din meci va fi mai mare sau mai mic decât totalul menționat.
 • Câte goluri vor fi înscrise exact în meci, de ex. niciun gol, exact un gol, etc.

3.9 Ce se va mai întâmpla? - Pariați dacă: un eveniment nominalizat va avea loc în timpul meciuluiîn curs de 90 de minute plus intervalul de accidentare, prelungirile și/sau penalti-urile nu se iau în considerare), inclusiv:

 • Penalti acordat - Dacă un penalti va fi executat (și apoi ratat/înscris) Penalti-urile acordate dar anulate din orice motiv, și apoi nepreluate vor fi considerate drept o selecție câștigătoare.
 • Penalti ratat - Dacă un penalti va fi ratat. E vorba de orice penalti primit, care nu duce la un gol din respectiva lovitură. Dacă un penalti trebuie reluat, penalti-ul inițial nu va fi luat în considerare în vederea evaluării oficiale. Doar rezultatul unui un penalti încheiat va fi luat în considerare. Dacă un penalti ricoșează din bara porții sau de la portar și e atins din nou înainte de acordarea unui gol, această acțiune va fi considerată o ratare.
 • Penalti înscris - Dacă un penalti va fi înscris. Acesta este orice penalti primit, care duce la un gol direct din această lovitură. Dacă un penalti ricoșează din bara porții sau de la portar și e atins din nou înainte de acordarea unui gol, această acțiune va fi considerată o ratare. Penalti-urile acordate, dar anulate și apoi neexecutate nu vor fi considerate drept o selecție câștigătoare.
 • 2+ penalti-uri acordate - Dacă două sau mai multe penalti-uri vor fi executate (și apoi ratate/înscrise). Penalti-urile acordate, dar anulate și apoi neexecutate nu vor fi considerate ca penalti-uri acordate.
 • 2+ penalti-uri înscrise - Dacă vor fi înscrise 2, sau mai multe penalti-uri. În cazul penaltiurilor înscrise, dar care trebuie reluate, penalti-ul inițial nu va fi luat în considerare.
 • Gol din lovitură liberă - Dacă va fi înscrisă o lovitură liberă. Orice pariuri, care implică goluri din lovitură liberă trebuie înscrise direct din lovitură liberă. Penaltiurile nu se iau în considerare. Jucătorul care realizează lovitura liberă, trebuie să fie marcatorul golului.
 • Gol din lovitură cu capul - Dacă o lovitură cu capul va fi înscrisă pe parcursul meciului. Un gol din lovitură cu capul este considerat un gol care pleacă dinspre capul sau umărul jucătorului, fie ca e intenționat sau nu. Autogolurile sunt excluse.
 • Gol din afara careului - Dacă un gol va fi executat din afara careului/aria de penalti) Autogolurile sunt excluse, orice altă modalitate de înscriere a goului din afara zonei de penalti va fi luată în considerare, inclusiv loviturile libere.
 • Autogol - Dacă va fi înscris un autogol.
 • Trimitere din teren - Dacă un jucător va fi trimis din teren. Vor fi luate în considerare doar cartonașele acordate, odată ce jucătorul e activ în meci. Orice cartonașe arătate după fluierul final nu vor fi luate în considerare. Trimiterea unui jucător din teren va aplicabilă în cazul oricărui jucător activ, care primește un cartonaș roșu, fie că e vorba de un cartonaș roșu direct, sau două cartonașe galbene. În cazul în care cartonașul roșu este retras prin VAR (asistență video la arbitraj) sau altfel, acesta nu va fi considerat drept o selecție câștigătoare.
 • Bara porții - Dacă bara porții va fi lovită în timpul unui meci în derulare. În situațiile, în care balonul atinge bara porții și se va ajunge direct la un gol, nu se va considera că bara porții a fost lovită.
 • Intrare în prelungiri – Dacă meciul poate intra în prelungiri după 90 de minute, în meciurile în care prelungirile pot fi jucate.
 • Recurgerea la penalti-uri - Dacă meciul va recurge la penalti-uri în meciurile în cauză, unde penalti-urile pot fi executate. În cazul tuturor celorlalte scenarii, în afara cazului în care acestea se aplică, selecția ar fi considerată necâștigătoare.

3.10 Câte goluri vor fi pe echipe? - Pariați: câte goluri va înscrie o echipă nominalizată, inclusiv:

 • Nr. de goluri pe echipă: Dacă numărul total de goluri pe echipă din meci va fi mai mare sau mai mic decât totalul menționat.
 • Câte goluri va înscrie exact echipa nominalizată în meci, de ex. niciun gol, echipa A Exact un gol, echipa B exact 3 goluri etc. (autogolurile sunt incluse).

3.11 La câte goluri diferență va câștiga o echipă? - Pariați: pe marja pe care o va avea o echipă nominalizată

3.12 Câte puncte de penalizare vor fi pe echipe? - Pariați: dacă numărul total de puncte de penalizare pentru echipa/echipele nominalizate de dvs. va fi mai mare sau mai mic decât totalul menționat.

 • Cartonaș galben = 10 & cartonaș roșu = 25. Dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene și i se arată apoi un cartonaș roșu, acesta primește un total de 35 de puncte de penalizare.
 • Cartonașele afișate după fluierul final, sau cartonașele acordate în prelungiri nu se iau în considerare la total.
 • Vor fi luate în considerare doar cartonașele arătate jucătorilor din teren. Cartonașele arătate antrenorilor sau secunzilor nu vor conta la calculul total.

3.13 Câte cornere vor fi pe echipe? - Pariați: dacă numărul total de cornere al echipei/echipelor nominalizate de dvs. va fi mai mare sau mai mic decât cel cotat.

 • Vor fi luate în considerare doar cornerele primite.Cornerele indicate ca acordate, dar neexecutate apoi nu vor fi luate în considerare. Dacă un corner e reluat, acesta va conta doar ca un corner. Prelungirile nu se iau în considerare la total.

3.14 Cealtceva se va mai întâmpla în cadrul echipelor? - Pariați: dacă un meci nominalizat va avea loc pentru echipa nominalizată, inclusiv:

 • Penalti pe echipă primit: Dacă un penalti va fi executat de echipa nominalizată de dvs. Penalti-urile acordate, dar anulate și apoi neexecutate nu vor fi considerate drept o selecție câștigătoare. Doar rezultatul unui un penalti încheiat va fi luat în considerare.
 • Penalti pe echipă ratat: Dacă un penalti va fi ratat de echipa nominalizată de dvs. E vorba de orice penalti primit, care nu duce la un gol din respectiva lovitură realizat de echipa nominalizată. Penalti-urile ratate, care nu sunt reluate, nu vor fi luate în considerare. Doar rezultatul unui un penalti încheiat va fi luat în considerare. Dacă un penalti ricoșează din bara porții sau de la portar și e atins din nou înainte de acordarea unui gol, această acțiune va fi considerată o ratare.
 • Penalti pe echipă înscris: Dacă un penalti va fi înscris de echipa nominalizată de dvs. Dacă un penalti ricoșează din bara porții sau de la portar și e atins din nou înainte de acordarea unui gol, această acțiune va fi considerată o ratare. În cazul penalti-urilor înscrise, dar care trebuie reluate, penalti-ul inițial nu va fi luat în considerare.
 • 2+ penalti-uri acordate pe echipă - Dacă două sau mai multe penalti-uri vor fi executate de echipa nominalizată de dvs. Penaltiurile acordate, dar anulate și apoi neexecutate nu vor fi considerate ca penalti-uri acordate.
 • 2+ penalti-uri înscrise pe echipă - Dacă două sau mai multe penalti-uri vor fi înscrise de echipa nominalizată de dvs. În cazul penalti-urilor înscrise, dar care trebuie reluate, penalti-ul inițial nu va fi luat în considerare.
 • Gol din lovitură liberă pe echipă - Dacă o lovitură liberă va fi înscrisă de echipa nominalizată de dvs. Orice pariuri, care implică goluri din lovitură liberă trebuie înscrise direct din lovitură liberă. Penaltiurile nu se iau în considerare.
 • Gol din lovitură cu capul pe echipă - Dacă un gol din lovitură cu capul va fi înscris de echipa nominalizată de dvs. Un gol din lovitură cu capul este considerat un gol, care pleacă dinspre capul sau umărul jucătorului, fie ca e intenționat sau nu. Autogolurile sunt excluse.
 • Gol din afara careului - Dacă un gol va fi înscris din afara careului/aria de penalti de către echipa nominalizată de dvs. Autogolurile sunt excluse. Orice gol din afara careului va fi considerat drept câștigător, indiferent dacă e intenionat sau nu Loviturile libere sunt incluse.
 • Trimitere din teren pe echipă - Dacă un jucător doar din cadrul echipei nominalizate de dvs. este trimis din teren. Vor fi luate în considerare doar cartonașele acordate, odată ce jucătorul e activ în meci. Orice cartonașe arătate după fluierul final nu vor fi luate în considerare. Trimiterea unui jucător din teren va aplicabilă în cazul oricărui jucător activ, care primește un cartonaș roșu, fie că e vorba de un cartonaș roșu direct, fie că rezultă automat din două cartonașe galbene.
 • Echipa care nu primește goluri - Dacă echipa nominalizată de dvs. nu va primi niciun gol. De exemplu, 0-0, 1-0, 2-0 pentru echipa dvs., etc. ar fi selecții câștigătoare.
 • Prima echipă care înscrie - Ce echipă va înscrie primul gol. Golurile anulate și/sau nepermise nu se iau în considerare. Sunt valabile doar golurile oficiale. Dacă în meci nu e înscris niciun gol, acest pariu va fi considerat necâștigător.
 • Ultima echipă care înscrie - Ce echipă va înscrie ultimul gol. Golurile anulate și/sau nepermise nu se iau în considerare. Sunt valabile doar golurile oficiale. Dacă în meci nu e înscris niciun gol, acest pariu va fi considerat necâștigător.
 • Primul corner - Ce echipă va primi și va executa apoi primul corner? Dacă nu se acordă niciun corner într-o anumită perioadă, aceasta ar fi o selecție necâștigătoare.
 • Ultimul corner - Ce echipă va primi și va executa ulterior ultimul corner? Dacă nu se acordă niciun corner într-o anumită perioadă, aceasta ar fi o selecție necâștigătoare.
 • Cele mai multe cornere - Ce echipă va executa cele mai multe cornere în meci? În cazul în care numărul cornerelor este egal la finalul meciului, selecția va fi considerată necâștigătoare. Echipa nominalizată de dvs. trebuie să aibă mai malt decât nr. de adversari, pentru ca aceasta să fie o selecție câștigătoare.
 • Primul cartonaș - Ce echipă va primi primul cartonaș, galben sau roșu în meci. Dacă nu se acordă niciun cartonș într-un interval menționat, aceasta va fi considerată o selecție necâștigătoare.
 • Ultimul cartonaș - Ce echipă va primi ultimul cartonaș, galben sau roșu în meci? Dacă nu se acordă cartonașe într-un interval menționat, selecția va fi considerată necâștigătoare.
 • Cele mai multe puncte de penalizare - Ce echipă va primi cele mai multe puncte de penalizare în meci? Dacă în meci nu se acordă niciun punct de penalizare (niciun cartonaș afișat), această selecție va fi considerată necâștigătoare. Pentru ca această selecție să fie câștigătoare, echipa nominalizată de dvs. trebuie să primească mai multe puncte de penalizare decât adversarul.
  • Cartonaș galben = 10 & cartonaș roșu = 25. Dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene și primește prin urmare un cartonaș roșu, acesta primește un total de 35 de puncte de penalizare.
  • Cele mai multe cartonașe - Ce echipă va primi cele mai multe cartonașe în meci? Dacă în meci nu e acordat niciun cartonaș, acest pariu va fi considerat necâștigător. Pentru ca această selecție să fie câștigătoare, echipa nominalizată de dvs. trebuie să primească mai multe cartonașe decât adversarii.
  • Cartonaș galben = 1 cartonaș & cartonaș roșu = 2 cartonașe Dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene și primește apoi un cartonaș roșu, acesta primește un total de 3 cartonașe. Jucătorul poate primi maxim 3 cartonașe. Un cartonaș roșu echivalează cu 2 cartonașe.

3.15 Ce jucător va înscrie primul/ultimul gol? - Pariați: pe jucătorul care va înscrie primul/ultimul gol.

 • Pariurile vor fi evaluate în funcție, de ce jucător va înscrie primul/ultimul gol pentru echipa sa în timpul meciului.
 • Autogolurile nu sunt luate în considerare. Dacă de exemplu, ați optat pentru un jucător, care va înscrie primul gol în meci, iar primul gol a fost un autogol, atunci pariul va fi evaluat la următorul gol înscris. Dacă jucătorul dvs. înscrie un al 2-lea gol, atunci aveți un pariu câștigător. Dacă un alt jucător înscrie următorul, pariul dvs. va fi necâștigător.
 • În legătură cu întrebarea ‘Ce jucător va înscrie primul’, dacă jucătorul dvs. nu a participat la meci în momentul înscrierii primului gol, selecțiile vor fi anulate.
 • În legătură cu întrebarea ‘Ce jucător va înscrie ultimul’, dacă jucătorul dvs. a participat la meci înainte sau în timpul înscrierii ultimului gol, selecțiile vor fi valide.
 • Dacă în meci nu se înscrie niciun gol, sau dacă doar autogolurile au fost înscrise în meci, orice selecții pe jucătorul, care va înscrie primul sau ultimul vor fi considerate necâștigătoare, dacă aceștia au participat în intervalul de timp corespunzător, după cum se menționează la primele două puncte de mai sus.

3.16 Câte goluri vor fi de jucător? - Pariați: dacă un jucător nominalizat va înscrie 1+/2+ sau 3+ goluri în meci (autogolurile sunt excluse).

3.17 Cum va înscrie un jucător? - Pariați: pe metoda prin care un jucător nominalizat va înscrie, cu următoarele opțiuni disponibile (autogolurile sunt excluse):

 • Lovitură cu capul – jucătorul nominalizat înscrie un gol, care e considerat ca fiind prins cu capul sau umărul, indiferent dacă e intenționat sau nu.
 • Lovitură liberă - jucătorul nominalizat înscrie o lovitură liberă directă pentru propria echipă
 • În afara careului – jucătorul nominalizat înscrie în afara careului de 16 m pentru echipa sa
 • Penalti – jucătorul nominalizat înscrie un penalti pentru echipa sa. TGolul trebuie înscrs direct din acest penalti. Un recul dintr-un penalti nu va fi considerat drept un gol din penalti.

3.18 Cine va lua cartonaș sau va fi eliminat? - Dvs. pariați pe (opțiunea cu cartonaș): dacă un jucător nominalizat va primi un cartonaș galben sau roșu.

Pariați (pentru eliminare): dacă un jucător nominalizat va primi un cartonaș roșu pe durata partidei. Vor fi luate în considerare doar cartonașele acordate, odată ce jucătorul e activ în meci. Orice cartonașe arătate după fluierul final nu vor fi luate în considerare. Un jucător, care urmează a fi eliminat, va fi considerat orice jucător activ, care primește un cartonaș roșu, fie că e vorba de un cartonaș roșu, fie de 2 cartonașe galbene, care se transformă automat într-un cartonaș roșu.

 • Cartonașele arătate înainte de startul partidei, în timpul primei reprize sau după încheierea meciului nu vor fi luate în considerare.
 • Cartonașele arătate jucătorilor sau oficialilor, care nu fac parte din jucătorii momentan activi, nu vor fi luate în considerare.
 • Primul jucător cu cartonaș - Ce jucător va primi primul cartonaș, galben sau roșu în meci. Dacă nu se acordă niciun cartonaș într-un interval menționat, aceste selecții vor fi considerate necâștigătoare.
 • Primul jucător din echipă cu cartonaș - Ce jucător va primi primul cartonaș, galben sau roșu pentru echipa sa doar în cadrul meciului? Dacă nu se acordă niciun cartonaș în perioad amenționată, aceste selecții vor fi considerate necâștgătoare.

3.19 Câte cartonașe vor fi? - Pariați dacă numărul total de cartonașe este peste sau sub totalul menționat. Prelungirile nu se iau în considerare la total și nici punctele de penalizare primite înainte de lovitura de începere și/sau după fluierul final. Vor fi luate în considerare doar cartonașele arătate jucătorilor din teren. Cartonașele arătate antrenorilor sau secunzilor nu vor conta la calculul total.

 • Cartonaș galben = 1 & cartonaș roșu = 2. Dacă un jucător primește 2 cartonașe galbene și i se arată apoi un cartonaș roșu, acesta primește un total de 3 cartonașe. În scopul evaluării, niciun jucător nu poate primi mai mult de 3 cartonașe. De exemplu, un jucător care primește un cartonaș galben, apoi unul roșu, primește 3 cartonașe în scopul evaluării. În scopul evaluării, un jucător, care primește două cartonașe galbene și implicit un cartonaș roșu, primește de asemenea 3 cartonașe. În scopul evaluării, un cartonaș roșu de sine stătător echivalează cu 2 cartonașe.

3.20 Care este șansa dublă? - Dvs, pariați pe meci (sau o perioadă menționată) care se încheie cu unul din următoarele două rezultate. De exemplu, Echipa A/Remiză implică faptul că meciul (sau perioada menționată) se încheie cu victoria Echipei A sau o remiză, pentru a fi considerată o selecție câștigătoare.

3.21 Cine se va impune la pauză/final? - Pariați pe rezultatul meciului la pauză și la final. Ambele trebuie să fie corecte pentru ca selecția să fie câștigătoare.

3.22 Câte cartonașe vor fi pe echipă? - Pariați pe numărul de cartonașe pentru echipa nominalizată în timpul meciului. Vor fi luate în considerare doar cartonașele arătate jucătorilor pe teren în timpul perioadelor active ale meciului. Cartonașele arătate managerilor sau secunzilor nu se iau în considerare.

 • Va fi luat în considerare doar un cartonaș galben pentru o ofensă cu penalizare. Două cartonale galbene, care duc implicit la un cartonaș roșu, vor trece drept trei cartonașe în total. Aceeași regulă se aplică în cazul cartonașului galben urmat de un cartonaș roșu. Un jucător poate primi un număr maxim de trei cartonașe.
 • Cartonașele arătate înainte de startul partidei, în timpul primei reprize sau după încheierea meciului nu vor fi luate în considerare. Cartonașele arătate jucătorilor sau oficialilor, care nu fac parte din din jucătorii momentan activi, nu vor fi luate în considerare.

3.23 Cum va câștiga o echipă? - Pariați pe diferite tipuri de pariuri în ceea ce privește modul în care o echipă va câștiga, inclusiv:

 • Marjă de câștig - Cu ce marjă de câștig va câștiga echipa nominalizată de dvs.
 • Victorie la zero - Dacă echipa nominalizată de dvs. câștigă la zero. De exemplu, echipa nominalizată de dvs. câștigă cu 1-0, 2-0 etc, ceea ce înseamnă că selecția dvs. este câștigătoare.
 • Victorie în ciuda handicapului - Dacă echipa nominalizată de dvs. câștigă meciul (sau o perioadă menționată) în ciuda handicapului
 • Victorie în reprizele suplimentare - Dacă echipa nominalizată de dvs. va câștiga remiza în reprizele suplimentare Pentru ca selecția să fie câștigătoare, echipa dvs. trebuie să câștige perioada de reprize suplimentare (2 x 15 minute plus minute de prelungiri, cu excepția cazului în care se prevede altfel). Dacă meciul nu duce la reprize suplimentare, selecția va fi considerată necâștigătoare. Dacă un eveniment este amânat, se aplică regulamentul normal pentru meciurile amânate. Dacă un eveniment este abandonat, se aplică regulamentul normal pentru meciurile abandonate
 • Victorie la penalti-uri - Dacă echipa nominalizată de dvs. câștigă remiza după penalti-uri Pariurile sunt stabilite doar pe evenimentele care implică penalti-uri Dacă meciul nu duce la penalti-uri, selecția va fi considerată necâștigătoare. Dacă un eveniment este amânat, se aplică regulamentul normal pentru meciurile amânate. Dacă un eveniment este abandonat, se aplică regulamentul normal pentru meciurile abandonate.
 • Calificare - Dacă echipa nominalizată de dvs. se va califica în următoarea etapă din runda ulterioară de evenimente în cadrul turneului/cupei/ligii menționate. Dacă un eveniment este amânat, se aplică regulamentul normal pentru meciurile amânate. Dacă un eveniment este abandonat, se aplică regulamentul normal pentru meciurile abandonate. În cazul unei anulări sau al eliminării oricărei echipe, vă rugăm să consultați regulile de amânare (2.7 ). [i] Meciul se referă la intervalului de 90 de minute plus minute de prelungire cu excepția cazului, în care se menționează explicit, că pariul include reprize suplimentare și/sau penaltiuri. Oficialii meciului stabilesc dacă perioada completă de 90 de minute și minutele de prelungire a fost jucată. [i] Activ (în contextul unui meci) se referă la perioadele de joc din cadrul meciului. Perioada înainte de startul oficial al meciului, după fluierul de pauză până la startul oficial al celei de-a doua reprize, și după fluierul final, nu vor fi considerate perioade active Referitor la un jucător, activ însemnă un jucător de pe teren în timpul perioadelor corespunzătoare de joc din cadrul meciului.

4. Reguli de pariere pentru perioadele la fotbal

4.1 Toate perioadele de mai jos (4.2-4.7) sunt perioade care pot fi incluse la pariuri (3.1-3.23). De exemplu, un pariu, care cuprinde: 90 minute (4.2) perioada cu "Cine va câștiga"? (3.1), pariați pe rezultat pe durata completă a meciului (90 min plus minute de prelungire).

4.2 90 min – Se referă la meciul integral. Toate pariurile, care implică selecții de 90 de minute se aplică la intervalul de 90 de minute plus minutele de prelungire. Oficialii meciului determină, dacă cele 90 de minute complete de meci și minutele de prelungire urmează să fie jucat sau a fost jucat. Orice eveniment, care are loc înainte de startul oficial al meciului, în timpul pauzei dintre reprize (oricând după fluierul de pauză și înainte de începerea celei de-a doua reprize) sau după fluierul final, nu va fi luat în considerare.

4.3 Primele 10 min. - Se referă la primele 10 minute ale meciului (00:00 - 09:59). De exemplu, un corner acordat în această perioadă, dar neexecutat decât după min. 10:00 nu va fi luat în considerare Orice eveniment care are loc în min.10:00 sau mai târziu în cadrul meciului, nu va fi luat în considerare. Orice eveniment, care are loc înainte de startul oficial al meciului, nu este luat în considerare.

4.4 Primarepriză - Se referă doar la prima repriză a meciului, inclusiv orice minute de prelungire jucate în cadrul ei. Un eveniment, care are loc înainte de startul oficial al meciului sau în timpul pauzei dintre reprize (în orice moment după fluierul de pauză) nu va fi luat în considerare.

4.5 Repriza 2 - Se referă doar la a doua repriză a meciului, inclusiv orice minute de prelungire jucate în cadrul ei. Orice eveniment care are loc înainte de repriza 2 (prima repriză sau în timpul pauzei dintre reprize) sau după fluierul final, nu va fi luat în considerare.

4.6 Fiecare repriză - Se referă la un eveniment, care are loc în ambele reprize ale meciului. Dacă evenimentul selectat nu are loc în nicio repriză sau doar în cadrul unei reprize, selecția va fi considerată necâștigătoare. Orice eveniment, care are loc înainte de startul oficial al meciului, în timpul pauzei dintre reprize (oricând după fluierul de pauză și înainte de începerea celei de-a doua reprize) sau după fluierul final, nu va fi luat în considerare.

 • Pentru orice pariuri referitoare la jucător ‘în fiecare repriză’, dacă jucătorul urmează să participe la orice parte din prima repriză, atunci această selecție va rămâne validă. Dacă acesta nu participă în prima repriză, atunci respectiva selecție va fi anulată.

4.7 Orice repriză - Se referă la un eveniment, care are loc într-unul sau ambele reprize ale meciului. Dacă evenimentul selectat nu are loc în cadrul meciului, aceasta va fi considerată o selecție necâștigătoare. Un eveniment care are loc înainte de startul oficial al meciului, în timpul pauzei dintre reprize (oricând după fluierul de pauză și înainte de începerea celei de-a doua reprize) sau după fluierul final, nu vor fi luate în considerare.

 • În cazul oricăror pariuri pe jucător legate de ‘orice repriză’, dacă jucătorul participă în orice moment al meciului, atunci această selecție va fi validă. De exemplu, în cazul unui jucător care înscrie în orice repriză, dacă acesta înscrie în prima repriză, dar nu joacă în a doua repriză, respectiva selecție va fi considerată câștigătoare. Dacă acesta nu participă deloc la meci, atunci respectiva selecție va fi anulată.

5. Definiții ale statisticilor de fotbal

5.1 Șuturi (meci, echipă și jucător)

Clasificat ca fiind o încercare intenționată și clară de a atinge poarta adversă. Aceasta include toate loviturile la țintă, loviturile din afara țintei și loviturile blocate.

5.2 Șuturi la țintă (meci, echipă și jucător)

O încercare intenționată la poarta adversă, care fie:

 • Intră în poartă și marchează un gol.
 • Este o încercare clară de a înscrie, care altfel ar fi intrat în plasă, dar care a fost salvată de portar.
 • Este o încercare clară de a înscrie, care altfel ar fi intrat în poartă, dar care a fost oprită de un apărător care este ultimul jucător.
 • Este împinsă pe cadrul porții (stâlp sau bară), de către portar.

5.3 Șuturi la țintă (meci, echipă și jucător)

O încercare intenționată la poartă, care fie:

 • Trece peste sau pe lângă poartă fără a intra în contact cu un alt jucător.
 • S-a îndreptat peste sau pe lângă poartă, dar a fost oprită de portarul care a salvat șutul.
 • S-a îndreptat peste sau pe lângă poartă, dar a fost oprită de vreun jucător de câmp.
 • Lovește cadrul porții (stâlpul sau bara) și, în consecință, nu se înscrie un gol.

5.4 Atacurile (meci, echipă și jucător)

Clasificat ca un eveniment în care un jucător se conectează cu mingea într-o provocare la sol, în care reușește să ia cu succes mingea de la jucătorul care era anterior în posesia mingii. Jucătorul placat trebuie să aibă o poziție clară a mingii înainte ca placajul să fie efectuat pentru a constitui un placaj. Nu este un placaj atunci când un jucător întrerupe o pasă intenționată sau pierde controlul asupra mingii. Un fault nu este clasificat ca un placaj.

5.5 Offside-uri (meci, echipă și jucător)

Atunci când se consideră că un jucător se află în poziție de offside și o lovitură liberă ulterioară este acordată echipei adverse. Dacă doi sau mai mulți jucători se află în poziție de offside în momentul pasei, jucătorul considerat ca fiind cel mai apropiat sau care a încercat să atingă mingea sau să intervină în joc este declarat în offside. 

5.6 Assisturi (meci, echipă și jucător)

Atingerea finală care duce la marcarea unui gol de către cel care a primit mingea. Golurile înscrise pe cont propriu, penalty-urile sau golurile din lovitură liberă nu beneficiază de asistență. În cazul în care un șut la poartă este fie salvat de un portar, fie oprit/blocat de un jucător din apărare, fie lovește lucrarea, șutul inițial nu este considerat o pasă decisivă. Pasele deviate pot fi considerate în continuare pase de gol, cu condiția ca pasa să fie completă și ca următoarea lovitură să fie un gol. 

5.7 Pase (meci, echipă și jucător)

O minge jucată intenționat, de la un jucător al unei echipe către un alt jucător din aceeași echipă. Printre acestea se numără și cornere, repuneri în joc, lovituri libere, lovituri de departajare, lovituri de poartă, aruncări ale portarului.

Acestea includ trecerile efectuate la toate înălțimile.

5.8 Lovituri libere (meci și echipă)

Orice lovitură liberă trebuie executată pentru a conta, loviturile libere acordate dar neexecutate nu se iau în considerare.

5.9 Aruncări (meci și echipă)

Orice repunere în joc trebuie să fie executată cu succes pentru a fi luată în considerare, iar repunerile în joc acordate dar neefectuate nu se iau în considerare.

5.10 Faulturi comise (meci, echipă și jucător)

Orice abatere care este sancționată de arbitru ca joc necorespunzător. Offside-urile nu sunt luate în considerare la calcularea faulturilor comise. Incidentele în care se joacă în avantaj nu se iau în considerare la calcularea numărului total de faulturi comise, chiar și atunci când un jucător este avertizat ulterior. Trebuie să se acorde o lovitură liberă sau un penalty pentru ca acesta să fie considerat un fault comis.

5.11 Faulturi câștigate (meci, echipă și jucător)

Un fault câștigat este definit ca atunci când un jucător câștigă o lovitură liberă sau un penalty pentru echipa sa după ce a fost faultat de un jucător advers. Nu se acordă nici un fault pentru un balon de mână, o plonjare, o pasă înapoi, o repunere în joc ilegală, o contestație la adresa oficialilor, o încălcare a celor 6 secunde ale portarului sau o obstrucție în cazul în care se acordă o lovitură liberă.

5.12 Metode de goluri (meci și echipă)

a) Penalti acordat - Dacă se va aplica un penalti. Penalti-urile acordate, dar anulate și apoi neexecutate nu vor fi considerate drept o selecție câștigătoare. Doar rezultatul unui un penalti încheiat va fi luat în considerare. 

b) Penalti ratat - Dacă un penalti va fi ratat. E vorba de orice penalti primit, care nu duce la un gol din respectiva lovitură. Penalti-urile ratate, care nu sunt reluate, nu vor fi luate în considerare. Doar rezultatul unui un penalti încheiat va fi luat în considerare. Dacă un penalti ricoșează din bara porții sau de la portar și e atins din nou înainte de acordarea unui gol, această acțiune va fi considerată o ratare.

c) Penalti înscris: Dacă un penalti va fi înscris de echipa nominalizată. Dacă un penalti ricoșează din bara porții sau de la portar și e atins din nou înainte de acordarea unui gol, această acțiune va fi considerată o ratare. În cazul penaltiurilor înscrise, dar care trebuie reluate, penalti-ul inițial nu va fi luat în considerare.

d) 2+ penalizări acordate - Dacă vor fi acordate două sau mai multe penalizări. Penaltiurile acordate, dar anulate și apoi neexecutate nu vor fi considerate ca penalti-uri acordate.

e) 2+ penalti-uri înscrise - Dacă două sau mai multe penalti-uri vor fi înscrise de echipa nominalizată de dvs. În cazul penaltiurilor înscrise, dar care trebuie reluate, penalti-ul inițial nu va fi luat în considerare.

f) Gol din lovitură liberă - Dacă se va marca o lovitură liberă de către echipa nominalizată. Orice pariu care implică goluri din lovitură liberă trebuie să fie marcate direct dintr-o lovitură liberă. Penaltiurile nu se iau în considerare.

g) Gol cu capul - Dacă se va înscrie un gol cu capul. Un gol din lovitură cu capul este considerat un gol care pleacă dinspre capul jucătorului, fie că e intenționat sau nu. Autogolurile sunt excluse.

h) Gol din afara careului - Dacă se va înscrie un gol din afara careului de 18 metri/suprafața de pedeapsă de către echipa nominalizată. Autogolurile sunt excluse. Orice gol din afara careului va fi considerat drept câștigător, indiferent dacă e intenionat sau nu. Loviturile libere sunt incluse.

5.13 Cum va înscrie un jucător?

Pariază pe metoda prin care jucătorul nominalizat va înscrie, având la dispoziție următoarele opțiuni (autogolurile sunt excluse pentru toate): 

a) Lovitură cu capul – jucătorul nominalizat înscrie un gol, care e considerat ca fiind prins cu capul sau umărul, indiferent dacă e intenționat sau nu.

b) Lovitură liberă - jucătorul nominalizat înscrie prin lovitură liberă directă pentru echipa sa.

c) În afara careului – jucătorul nominalizat înscrie un gol din afara suprafeței de pedeapsă de 18 metri pentru propria echipă. O lovitură liberă marcată din afara careului contează ca o selecție câștigătoare.

d) Penalti – jucătorul nominalizat înscrie un penalti pentru echipa sa. Golul trebuie înscris direct din acest penalti. Un recul dintr-un penalti nu va fi considerat drept un gol din penalti.

6. Reguli de pariere la baschet

6.1 Selecțiași rezultatele pariurilor

Toate selecțiile la baschet trebuie să fie câștigătoare (fără remize sau faulturi) pentru ca un pariu să fie considerat câștigător. O selecție care nu câștigă, decât dacă se menționează în mod explicit în cadrul acestui document, va fi considerată necâștigătoare.

De exemplu, selecțiile pe o echipă, care câștigă meciul, în cazul în care există o remiză după prelungiri (sau timpul regulamentar, dacă nu se joacă în prelungiri), chiar dacă remiza e posibil să nu fi fost oferită prin opțiuneaCreați un Pariuvor fi evaluate ca necâștigătoare. Acest aspect nu va fi relevant pentru meciurile din NBA sau NBL, deoarece aici se joacă în intervale de prelungiri repetate până când o echipă câștigă, însă poate fi valabil în cazul altor ligi de baschet sau competiții, conform regulamentului individual al competiției. În mod similar, selecțiile de tipul ‘Cursa spre X’, unde nicio echipă nu ajunge la scorul selectat, vor fi considerate necâștigătoare, indiferent dacă selecția ‘nicio echipă nu ajunge la X’ a fost sau nu disponibilă ca selecție alternativă.

6.2 Prelungiri

Toate meciurile de baschet vor fi stabilite pe rezultatul declarat oficial, inclusiv orice prelungiri.

6.3 Repriza 2 Pariuri pe al 4-lea sfert

Toate selecțiile pe a doua repriză sau al 4-lea sfert includ și prelungiri, dacă acestea au loc. De exemplu, o selecție pe totalul punctelor din repriza 2 ar include punctele înscrise atât în repriza a doua, cât și în intervalele de prelungiri,

6.4 Pariuripe jucător

Toate selecțiile jucătorilor vor fi considerate active, dacă un jucător intră pe tren în calitate de jucător activ în orice moment din cadrul respectivului meci, indiferent dacă selecția în cauză se referă la o anumită perioadă a meciului. Dacă un jucător nu intră niciodată pe teren în timpul unui meci, selecțiile specifice jucătorului vor fi anulate. De exemplu, o selecție pe un anumit jucător, care va înscrie 10.5+ puncte în a doua repriză ar fi activă (și prin urmare evaluată ca necâștigătoare) dacă jucătorul a activat în primele două minute ale partidei, a fost accidentat și nu a revenit în meci, indiferent dacă nu a fost niciodată în teren în timpul celei de-a doua reprize. Totuși, dăcă jucătorul a fost accidentat cu puțin timp înainte de începerea meciului, a fost retras din formația de start (sau de pe bancă) și a nu intrat niciodată pe teren, selecția și pariul vor fi anulate.

6.5 Meciurile amânate sau incomplete

În cazul în care un meci e amânat și incomplet, și apoi e continuat în curs de 24 de ore (inclusiv) ora de start programată inițial, toate pariurile vor rămâne valide. Toate pariurile plasate pe meciurile disputate, care încep în mai mult de 24 de ore de la ora de start programată inițial, vor fi anulate. Odată ce cele 24 de ore au expirat, toate pariurile sunt considerate nevalide iar mizele vor fi rambursate.

6.6 Meciuri abandonate

Dacă un meci este abandonat înainte de începerea lui, această situație cade sub incidența regulii de 48 de ore pentru meciurile amânate, după cum se descrie mai sus. Dacă acesta e abandonat după începere, dar înainte de punctul final firesc, se aplică următoarea regulă:

 • Opțiunea "Creați un Pariu"va fi anulată, dacă include cel puțin o selecție, care implică un jucător, care nu a intrat încă în teren ca jucător activ. Regulile prezentate mai jos se supun la și survin în urma aplicării acestei reguli.
 • Dacă fiecare selecție din cadrul unei opțiuniCreați un pariu aferente acestui meci este deja câștigătoare, fără ca abandonul să aibă vreun impact asupra rezultatului fiecărei selecții, opțiunea Creați un pariu va fi considerată în totalitate câștigătoare. De exemplu, o opțiune cu 2 leg-uri "Creați un pariu" care conține o selecție cu un total de puncte peste și un anumit jucător, care va înscrie 10.5 puncte într-un meci în care punctele necesare au fost deja acumulate, iar jucătorul a înscris mai mult de 10 puncte, înainte de abandonul ulterior al meciului, va fi considerată câștigătoare. În acest caz, abandonul nu a avut niciun impact asupra niciunei selecții. Acceași regulă nu s-ar aplica în cazul unei selecții sub totalul de puncte, în cazul în care meciul este abandonat, în timp ce scorul total este încă sub valoarea selectată, deoarece abandonul ar influența rezultatul.
 • Dacă o singură selecție a a opțiunii Creați un pariu e necâștigătoare, iar un meci este abandonat, Creați un pariu va fi considerat necâștigător, în cazul în care, indiferent de abandon, selecția(iile) în cauză a/au fost încheiate irevocabil. De exemplu: o opțiuneCreați un pariu incluzând selecția pe primul jucător, care va înscrie într-un meci, în cadrul căruia un alt jucător a înscris primul și meciul a fost apoi abandonat, va fi considerată drept necâștigătoare. În acest caz, pariul fusese deja pierdut, iar rezultatul nu putea fi afectat în niciun fel de faptul că meciul a fost sau nu abandonat.
 • Dacă nu există selecții necâștigătoare în cadrul unei opțiuni Creați un pariu și cel puțin o selecție e nevalidă în momentul abandonului unui meci Creați un pariu va fi considerat nevalid. Această regulă se aplică în cazul în care, una sau mai multe selecții sunt încă indecise în momentul abandonuluiși se poate să fi câștigat sau pierdut, dacă meciul s-a încheiat conform programului. De exemplu o opțiune Creați un pariu inclusiv selecția peste totalul de puncte într-un meci abandonat, în timp ce punctele totale sunt încă sub valoarea necesară, va fi considerată nevalidă. În acest caz. selecția totală a punctelor era încă indecisă și se poate să fi câștigat sau pierdut cu excepția abandonului, astfel încât pariul va fi anulat.

6.7 Schimbările locației

Dacă locația unui meci se modifică față de cea anunțată, toate pariurile vor fi anulate.

7. Reguli de pariere la fotbal american

7.1 Selecția și rezultatele pariurilor

Pentru ca un pariu să fie considerat câștigător, toate selecțiile din categoria „Construiți un pariu" trebuie să fie câștigătoare (fără egalitate, remize sau prelungiri). O selecție care nu câștigă, cu excepția cazului în care este specificat în mod explicit în acest document, va fi stabilită ca fiind perdantă.

De exemplu, selecțiile pentru o echipă care va câștiga un meci la egalitate după prelungiri, chiar dacă remiza sau egalul nu au fost oferite prin intermediul „Construiți un pariu", vor fi stabilite ca fiind perdante. În mod similar, selecțiile „Cursa pentru X" în cazul în care niciuna dintre echipe nu atinge scorul selectat vor fi decontate, ca fiind perdante, indiferent dacă o selecție „niciuna dintre echipe nu va atinge X" a fost sau nu disponibilă ca selecție alternativă. În cazul în care un sfert, o repriză sau un meci se termină fără goluri, atunci selecțiile de eseuri sau de puncte pentru acea perioadă (de exemplu, "Player to Score a 1st Half Touchdown" (Jucător care înscrie un eseu în prima repriză) vor fi considerate perdante.

În cazul în care mai multe selecții din orice pariu sunt anulate din cauza faptului că jucătorul (jucătorii) în cauză nu participă la un meci (conform secțiunii 4), întregul pariu va fi anulat. Selecțiile anulate din alte motive (de obicei, abandonarea sau amânarea jocului) vor fi anulate în conformitate cu regulile descrise în secțiunea 6 din acest document.

7.2 Prelungiri

Toatemeciurile pe fotbal american vor fi stabilite pe rezultatul declarat oficial, inclusiv orice prelungiri.

7.3 Pariuri pe repriza 2 / al 4-lea sfert

Toate selecțiile pe a doua repriză sau al 4-lea sfert includ și prelungiri, dacă acestea au loc. De exemplu, o selecție pe totalul punctelor din repriza 2 ar include punctele înscrise atât în repriza a doua, cât și în prelungiri,

7.4 Pariuri pe jucător

Toate selecțiile jucătorilor vor fi considerate active, dacă un jucător participă la cel puțin un joc în orice moment din cadrul respectivului meci, indiferent dacă selecția în cauză se referă la o anumită perioadă a meciului. Dacă un jucător nu participă la un joc individual în timpul unui meci, selecțiile specifice pentru respectivul jucător vor fi nevalide. De exemplu, o selecție pe un anumit jucător, care va înscrie un touchdown în a doua repriză ar fi activă (și prin urmare evaluată ca necâștigătoare) dacă jucătorul a participat la primul joc al partidei, a fost accidentat și nu a revenit în meci, indiferent dacă nu a fost niciodată în teren în timpul celei de-a doua reprize. Totuși, dacă jucătorul a fost accidentat cu puțin timp înainte de începerea meciului și nu a participat la niciun meci în niciun fel, selecția și respectiv pariul vor fi declarate nevalide.

7.5 Meciuri amânate și incomplete

În cazul în care un meci este amânat sau incomplet, toate pariurile vor fi valabile dacă meciul este reluat ulterior sau jucat în aceeași săptămână în care este planificat programul NCAAF/NFL joi - miercuri, ora locală a stadionului) ca și ora de începere programată inițial. Toate pariurile plasate pe meciurile care sunt amânate și încep în afara săptămânii de programare desemnate inițial vor fi anulate, iar mizele vor fi rambursate.

7.6 Meciuri abandonate

În cazul în care un meci este abandonat înainte de a începe, acesta se încadrează în aceeași regulă de programare a săptămânii pentru meciurile amânate, așa cum este descrisă mai sus. În cazul în care este întrerupt în timpul jocului, iar apoi reluat și încheiat în cursul aceleiași săptămâni de programare, toate pariurile vor fi valabile, de asemenea, conform secțiunii 5. În cazul în care un meci este întrerupt după ce a început, dar înainte de final, și nu este reluat și finalizat în cadrul aceleiași săptămâni de programare, se aplică următoarele reguli:

Selecțiile din categoria „Construiți un pariu" vor fi anulate dacă includ cel puțin o selecție care implică un jucător care nu a fost încă pe teren pentru cel puțin un joc. Regulile prezentate mai jos se aplică toate sub rezerva și ulterior aplicării acestei reguli.

 • În cazul în care fiecare selecție din cadrul categoriei „Construiți un pariu" pe joc este deja câștigătoare, în cazul în care abandonul nu a avut niciun impact asupra rezultatului fiecărei selecții, „Construiți un pariu" în întregime va fi tratat ca fiind câștigător. De exemplu, categoria „Construiți cu pariu" cu 2 etape care conține o selecție peste totalul de puncte și un anumit jucător care va marca un eseu, într-un joc în care punctele necesare au fost atinse și jucătorul a marcat un eseu înainte ca jocul să fie ulterior abandonat, va fi tratat ca fiind câștigătoare. În acest caz, abandonul nu a avut niciun impact asupra uneia dintre cele două selecții. Același lucru nu se aplică în cazul unei selecții cu un total de puncte sub cel stabilit, în cazul în care jocul este abandonat în timp ce scorul total este încă sub numărul ales, deoarece abandonul ar avea impact asupra rezultatului.
 • În cazul în care o singură selecție a categoriei „Construiți un pariu" e pierdută și un meci este apoi abandonat, „Construiți un pariu" va fi tratată ca perdantă, în cazul în care, indiferent de faptul că a fost abandonată, selecția (selecțiile) în cauză a (au) fost încheiate irevocabil. De exemplu, categoria „Construiți un pariu" care include o selecție a primei echipe care înscrie, într-un meci în care cealaltă echipă a marcat prima, iar meciul a fost ulterior abandonat, va fi tratată ca un perdant. În acest caz, pariul fusese deja pierdut, iar acest rezultat nu putea fi afectat în niciun fel de faptul că meciul a fost ulterior abandonat sau nu.
 • În cazul în care nu există selecții pierzătoare în cadrul categoriei „Construiți un pariu" și cel puțin o selecție nulă în momentul abandonului unui meci, „Construiți un pariu" va fi considerată nul. Această regulă se aplică în cazul în care una sau mai multe selecții sunt încă nehotărâte în momentul abandonului și ar fi putut câștiga sau pierde dacă meciul s-ar fi încheiat conform programului. De exemplu, categoria „Construiți un pariu" care include o selecție peste numărul total de puncte, într-un meci abandonat în timp ce numărul total de puncte este încă sub suma necesară, va fi tratată ca fiind nulă. În acest caz, selecția de puncte totale era încă nehotărâtă și ar fi putut câștiga sau pierde dacă nu ar fi fost abandonată, astfel că pariul va fi anulat.

7.7 Schimbările locației

Dacă locația unui meci se modifică față de cea anunțată, toate pariurile vor fi anulate.

8. Reguli de pariere la hochei pe gheață

8.1 Selecția și rezultatele pariurilor

Pentru ca un pariu să fie considerat câștigător, toate selecțiile de hochei pe gheață Creați un pariu trebuie să câștige (fără egalități, remize sau împingeri).

O selecție care nu câștigă, decât dacă se menționează în mod explicit în cadrul acestui document, va fi considerată necâștigătoare. În cazul în care una sau mai multe selecții din orice pariu sunt considerate nule din orice motiv (cum ar fi faptul că un jucător selectat nu participă la meci - a se vedea secțiunea 4), întregul pariu va fi considerat nul.

De exemplu, selecțiile pe o echipă, care câștigă meciul, în cazul în care există o remiză după prelungiri (sau timpul regulamentar, dacă nu se joacă în prelungiri), chiar și în cazul în care remiza sau egalitatea nu au fost oferite prin intermediul opțiunii Creați un pariu, vor fi decontate ca pierzătoare. Acest lucru nu va fi relevant pentru meciurile din NHL, deoarece acestea avansează la lovituri de departajare după o perioadă de prelungiri la egalitate (sezonul regulat) sau joacă prelungiri cu moarte subită (playoff), dar se poate aplica altor ligi sau competiții de hochei pe gheață, în conformitate cu regulile individuale ale acestora.

În mod similar, selecțiile de tipul ‘Cursa spre X’, unde nicio echipă nu ajunge la scorul selectat, vor fi considerate necâștigătoare, indiferent dacă selecția ‘nicio echipă nu ajunge la X’ a fost sau nu disponibilă ca selecție alternativă. Dacă o perioadă se termină fără goluri, atunci selecțiile cu goluri, cum ar fi Primul sau Ultimul marcator pentru acea perioadă, vor fi considerate perdante.

8.2 Timpi de prelungiri/Shootouts

Toate meciurile de hochei pe gheață vor fi stabilite pe baza rezultatului oficial declarat, inclusiv orice prelungiri și lovituri de departajare. Golurile marcate la loviturile de departajare nu sunt luate în considerare în scopul decontării. Golul atribuit  la scorul unei echipe învingătoare după o lovitură de departajare (de exemplu, singurul gol dintr-un meci care se termină 0-0 după prelungiri și, prin urmare, 1-0 după lovituri de departajare) contează în scopul scorului total al meciului și al selecțiilor totale de goluri ale echipei, dar nu este atribuit unui jucător și nu contează pentru rezolvarea niciunei piețe de goluri ale jucătorilor.

8.3 Piețele din repriza a treia

Toate selecțiile de piață pentru repriza a treia includ prelungirile și golul rezultat din loviturile de departajare, dacă acestea au loc. De exemplu, o selecție a totalului de goluri din repriza a treia ar include golurile marcate atât în repriza a treia, cât și golul câștigător din prelungiri sau din loviturile de departajare. Reguli de pariere BetBuilder - Hochei pe gheață 2.

8.4 Piețe specifice jucătorilor

Toate selecțiile jucătorilor vor fi considerate active, dacă un jucător intră pe patinoar în calitate de jucător activ în orice moment din cadrul respectivului meci, indiferent dacă selecția în cauză se referă la o anumită perioadă a meciului. Dacă un jucător nu intră niciodată pe patinoar în timpul unui meci, selecțiile specifice jucătorului vor fi anulate. De exemplu, o selecție pe un anumit jucător, care va înscrie + puncte în a doua repriză ar fi activă (și prin urmare evaluată ca necâștigătoare) dacă jucătorul a activat în primele două minute ale partidei, a fost accidentat și nu a revenit în meci, indiferent dacă nu a fost niciodată în teren în timpul celei de-a treia reprize. Cu toate acestea, dacă jucătorul respectiv s-a accidentat cu puțin timp înainte de începerea meciului, a fost retras din echipa de start (sau de pe bancă) și nu a mai intrat pe gheață, selecția și, prin urmare, pariul vor fi anulate.

8.5 Meciuri amânate și neîncheiate

În cazul în care un meci e amânat și incomplet, și apoi e continuat în curs de 24 de ore (inclusiv) de la ora de start programată inițial, toate pariurile vor rămâne valide. Toate pariurile plasate pe meciurile disputate, care încep în mai mult de 24 de ore de la ora de start programată inițial, vor fi anulate. După expirarea celor 24 de ore, toate pariurile sunt anulate și mizele vor fi rambursate.

8.6 Meciuri abandonate (fără rezultate oficiale)

Dacă un meci este abandonat înainte de începerea lui, această situație cade sub incidența regulii de 24 de ore pentru meciurile amânate, după cum se descrie mai sus. Dacă acesta e abandonat după începere, dar înainte de punctul final firesc, se aplică următoarea regulă:

 • Opțiunea Creați un pariu va fi anulată, dacă include cel puțin o selecție, care implică un jucător, care nu a intrat încă în patinoar ca jucător activ. Toate regulile prezentate mai jos se aplică sub rezerva și ulterior aplicării prezentei norme.
 • 2. Dacă fiecare selecție în cadrul unui pariu Creați un pariu este deja câștigătoare, în cazul în care abandonul nu a avut niciun impact asupra rezultatului fiecărei selecții, Creați un pariu în ansamblu va fi considerat câștigător. De exemplu, un pariu de tip Creați un pariu cu 2 etape care conține o selecție peste numărul total de goluri și un anumit jucător care va înscrie, într-un meci în care golurile necesare au fost realizate, iar jucătorul a marcat înainte ca meciul să fie ulterior abandonat, va fi tratat ca fiind câștigător. În acest caz, abandonul nu a avut niciun impact asupra niciunei selecții. Aceeași regulă nu s-ar aplica în cazul unei selecții sub totalul de puncte, în cazul în care meciul este abandonat, în timp ce scorul total este încă sub valoarea selectată, deoarece abandonul ar influența rezultatul.
 • În cazul în care o singură selecție a unui pariu de tip Creați un pariu a pierdut și un meci este abandonat, Creați un pariu va fi tratat ca perdant, indiferent de faptul abandonului, selecția (selecțiile) din în cauză au fost încheiate irevocabil. De exemplu, un pariu Creați un pariu care include o  selecție a primei echipe care marchează, într-un meci în care cealaltă echipă a marcat prima și meciul a fost ulterior abandonat, va fi tratat ca perdant. În acest caz, pariul fusese deja pierdut, iar rezultatul nu putea fi afectat în niciun fel de faptul că meciul a fost sau nu abandonat. Reguli de pariere BetBuilder - Hochei pe gheață 3
 • În cazul în care nu există selecții pierzătoare în cadrul unui pariu Creați un pariu și cel puțin o selecție nulă în momentul abandonului unui meci, pariul Creați un pariu va fi tratat ca fiind nul. Această regulă se aplică în cazul în care una sau mai multe selecții sunt încă nehotărâte în momentul abandonului și pot fi câștigate sau pierdute dacă  jocul ar fi fost încheiat conform programului. De exemplu, un pariu Creați un pariu care include o selecție peste numărul total de goluri, într-un meci abandonat în timp ce numărul total de goluri este încă sub suma necesară, va fi tratat ca fiind nul. În acest caz. selecția totală a golurilor era încă indecisă și se poate să fi câștigat sau pierdut dacă nu era abandonul, astfel încât pariul va fi anulat.

8.7 Schimbările locației

Dacă locația unui meci se modifică față de cea anunțată, toate pariurile vor fi anulate.

9. Reguli de pariere la baseball

9.1 Selecția și rezultatele pariurilor

Toate selecțiile SGM la baschet trebuie să fie câștigătoare (fără remize sau faulturi) pentru ca un pariu să fie considerat câștigător. O selecție care nu câștigă, decât dacă se menționează în mod explicit în cadrul acestui document, va fi considerată necâștigătoare.

De exemplu, selecțiile pe o echipă care va câștiga un meci care se termină la egalitate sau la egalitate, indiferent dacă rezultatul final a fost determinat cu sau fără prelungiri, și chiar și atunci când egalitatea sau remiza nu au fost oferite prin intermediul Creați un pariu, vor fi stabilite ca fiind pierzătoare. Acest lucru nu va fi relevant pentru MLB, deoarece reprizele de prelungiri se joacă până când o echipă câștigă, dar poate fi aplicabil în alte ligi sau competiții de baseball, în conformitate cu regulile individuale ale acestora. În mod similar, selecțiile de tipul ‘Cursa spre X’, unde nicio echipă nu ajunge la scorul selectat, vor fi considerate necâștigătoare, indiferent dacă selecția ‘nicio echipă nu ajunge la X’ a fost sau nu disponibilă ca selecție alternativă.

În cazul în care una sau mai multe selecții din orice pariu sunt considerate nule din cauza faptului că jucătorul (jucătorii) în cauză nu participă la un meci (conform secțiunii 4), întregul pariu va fi considerat nul. Selecțiile anulate din alte motive (de obicei, abandonarea sau amânarea unui meci) vor fi efectuate în conformitate cu regulile descrise în secțiunile 7 și 8.

9.2 Reprize suplimentare

Toate meciurile de baseball vor fi stabilite în funcție de rezultatul oficial declarat, inclusiv orice prelungiri. Toate  statisticile echipei și ale jucătorilor acumulate în timpul reprizelor suplimentare sunt incluse în scopul stabilirii  pariurilor.

9.3 Aruncători listați / desemnați / numiți

Pariurile de baseball Construiește un pariu nu includ și nu depind de aruncătorii listați/desemnați/numiți.  În cazul în care unul sau ambii aruncători titulari anunțați inițial într-un meci sunt eliminați sau înlocuiți cu alți aruncători, înainte de începerea meciului și după ce orice pariu a fost plasat, acele pariuri vor rămâne valabile.

În cazul în care aruncătorii pot fi enumerați în sau în legătură cu afișarea oricăror selecții, aceștia vor fi  tratate doar cu titlu indicativ și nu vor afecta sau împiedica aplicarea prezentei norme. Selecțiile care implică în mod specific un aruncător care nu joacă (și, prin urmare, pariurile care includ aceste selecții) vor fi în continuare anulate în conformitate cu regulile pentru piețele specifice jucătorilor din secțiunea 4.

9.4 Piețe specifice jucătorilor

În cazul în care un jucător nu participă la un meci, selecțiile specifice acelui jucător (și, prin urmare, întregul pariu) vor fi anulate. Această regulă se aplică după cum urmează: Această regulă se aplică după cum urmează:

 • Selecțiile de pe piețele de lovituri / bătaie vor fi active dacă jucătorul în cauză are cel puțin o apariție pe teren. În cazul în care jucătorul respectiv nu apare pe teren, aceste selecții vor fi considerate nule.
 • Selecțiile pe piețele de furt de bază vor fi active dacă jucătorul în cauză intră în joc în orice moment. Aceasta include apariția pe teren, dar și jocul în calitate de jucător de câmp, înlocuitor defensiv, alergător de rezervă și așa mai departe. În cazul în care jucătorul nu intră în joc în această calitate în orice moment, aceste selecții vor fi considerate nule.
 • Selecțiile pe piețele de aruncări vor fi active dacă jucătorul în cauză aruncă cel puțin o dată în meci.  Dacă jucătorul nu face acest lucru, aceste selecții vor fi considerate nule.

Selecțiile jucătorilor vor fi considerate active sau nule în conformitate cu regulile de mai sus, indiferent dacă  o selecție poate face referire la o anumită perioadă a unui meci. De exemplu, o selecție pe un anumit jucător pentru a obține peste 1 reușită în primele 5 reprize ale unui meci ar fi activă (și, prin urmare, ar fi stabilită ca pierzătoare) dacă jucătorul respectiv a intrat în joc ca înlocuitor doar după repriza a 5-a și și-a făcut apariția (aparițiile) pe teren din acel moment. Cu toate acestea, în cazul în care jucătorul respectiv s-a accidentat cu puțin timp înainte de începerea meciului, a fost retras din formația de start (sau de pe bancă) și, prin urmare, nu a mai jucat, selecția și, prin urmare, pariul vor fi anulate.

9.5 7 Reprize jocuri / Reprize duble

În cazul în care meciurile de baseball au fost programate inițial, înainte de începerea meciului, pentru a fi jucate pentru mai puțin de 9 reprize (de exemplu, meciuri de 7 reprize pentru meciurile duble din MLB), meciurile vor fi stabilite în mod normal, în conformitate cu regulile descrise în acest document (adică vor fi tratate ca meciuri obișnuite și nu ca meciuri cu reprize reduse).

9.6 Meciuri amânate și incomplete

În cazul în care un meci nu începe în ziua calendaristică programată pentru ora de începere oficială (ora locală a stadionului), toate pariurile pe acest meci vor fi anulate.

În cazul în care un joc este suspendat după ce a început și este reluat în termen de 36 de ore (inclusiv) de la ora inițială de începere, toate pariurile vor fi valabile.

În cazul în care un joc este suspendat după ce a început și este reluat la mai mult de 36 de ore de la ora inițială de începere sau nu este reluat deloc, acesta va fi tratat ca un joc abandonat și va fi soluționat în conformitate cu regulile din secțiunile 7 și 8 (toate pariurile vor fi anulate, cu excepția celor care au fost deja stabilite în mod irevocabil).  Această regulă nu se aplică meciurilor din playoff; în cazul unui meci suspendat din playoff sau din turneele postsezon, toate pariurile vor fi valabile în orice caz de suspendare, până când meciul se va încheia în mod oficial, în conformitate cu liga/organizația relevantă.

9.7 Meciuri cu reprize reduse

În cazul în care meciurile de baseball sunt scurtate după ce meciul a început (de exemplu, reprize reduse din cauza vremii nefavorabile), acestea vor fi soluționate în conformitate cu următoarele reguli:

 • Pariurile vor fi anulate dacă includ cel puțin o selecție care implică un jucător care nu participă la joc, conform regulilor descrise în secțiunea 4.  Toate regulile prezentate mai jos se aplică, se supun și sunt ca urmare a prezentei norme.
 • În cazul în care fiecare selecție dintr-un pariu pe meci este deja câștigătoare, iar faptul că numărul redus de reprize nu a avut niciun impact asupra rezultatului fiecărei selecții, pariul în întregime va fi tratat ca fiind câștigător. De exemplu, un pariu pe 2 etape care conține o selecție peste numărul total de alergări și un anumit jucător care va înscrie un home run, într-un meci în care numărul necesar de alergări a fost atins, iar jucătorul a înscris un home run și în care meciul s-a jucat cu reprize reduse, va fi tratat ca fiind câștigător. În acest caz, faptul că meciul s-a jucat cu reprize reduse nu a avut niciun impact asupra vreunei selecții. Aceeași regulă nu s-ar aplica în cazul unei selecții sub totalul de puncte, în cazul în care meciul este abandonat, în timp ce scorul total este încă sub valoarea selectată, deoarece abandonul ar influența rezultatul.
 • În cazul în care o singură selecție a unui pariu a fost pierdută și un meci este apoi redus, pariul va fi considerat perdant, în cazul în care, indiferent de faptul că meciul a fost redus, selecția (selecțiile) în cauză a (au) fost încheiate irevocabil. De exemplu, un pariu care include selecția primei echipe care înscrie, într-un meci în care cealaltă echipă a marcat prima, iar meciul a fost jucat ulterior cu reprize reduse, va fi tratat ca un pariu perdant. În acest caz, pariul fusese deja pierdut, iar rezultatul nu putea fi afectat în niciun fel de faptul că meciul a fost sau nu scurtat.
 • În cazul în care nu există selecții pierzătoare în cadrul unui pariu și cel puțin o selecție nulă la un meci în care intrările sunt reduse după începerea jocului, pariul va fi tratat ca fiind nul. Această regulă se aplică în cazul în care una sau mai multe selecții sunt efectiv nehotărâte după terminarea numărului redus de reprize și ar fi putut în continuare să câștige sau să piardă în cazul în care numărul total de reprize ar fi fost terminat conform programului. De exemplu, un pariu care include o selecție peste numărul total de alergări, într-un joc scurtat încheiat în timp ce numărul total de alergări este încă sub suma necesară, va fi considerat nul. În acest caz, selecția de total alergări era încă nehotărâtă și ar fi putut câștiga sau pierde dacă nu ar fi fost scurtat meciul, astfel că selecția și, prin urmare, pariul vor fi anulate.
 • Singura excepție de la regulile de mai sus este rezultatul pieței Match Winner / Money Line / Head-to-Head. Acesta va fi stabilit în funcție de rezultatul oficial al meciului în ligă - în cazul în care un meci cu intrări reduse se termină totuși cu un rezultat oficial de victorie/înfrângere conform ligii relevante, piața Match Winner va fi stabilită ca atare.

Meciurile încheiate după 8,5 reprize (în cazul în care echipa gazdă conduce după 8,5 reprize și meciul se încheie acolo) nu sunt tratate ca meciuri scurtate. Acestea vor fi decontate conform regulilor normale de decontare și nu conform regulilor prezentate în această secțiune pentru meciurile cu reprize reduse. Acest lucru se aplică și în cazul meciurilor programate pentru 7 reprize care se termină după 6,5 reprize cu echipa gazdă în avantaj.

9.8 Meciuri abandonate (fără rezultate oficiale)

Dacă un meci este abandonat înainte de începerea lui, această situație cade sub incidența regulii zilei calendaristice programate pentru meciurile amânate, așa cum este descris în secțiunea 6.

În cazul în care un meci este abandonat după ce a început, dar se termină cu un rezultat oficial de victorie/pierdere conform ligii/organizației relevante, acesta va fi stabilit conform regulilor din secțiunea 7 pentru meciurile cu reprize reduse.  Acest lucru va include stabilirea acelui rezultat oficial în conformitate cu subsecțiunea 7.5.

În cazul în care un meci este abandonat după ce a început și nu este desemnat cu un rezultat oficial de victorie/pierdere de către liga/organizația relevantă, acesta va fi stabilit în conformitate cu regulile din secțiunea 7 pentru meciurile cu reprize reduse, dar rezultatul de pe piața Match Winner / Money Line / Head-to-Head va fi stabilit ca fiind nul.

9.9 Schimbările locației

În cazul în care locul de desfășurare a unui meci este schimbat față de cel programat inițial, pariurile vor fi valabile dacă echipele inițiale de acasă și de afară rămân desemnate ca atare. În cazul în care locul de desfășurare a meciului este schimbat, iar desemnarea echipei gazdă și a echipei oaspete este inversată, pariurile plasate pe lista inițială vor fi anulate.