Cum funcţionează pariurile live?

Pariurile noastre live vă garantează suspans până în ultimul moment al jocului. Sute de fani pariază simultan în timp real. Cotele sunt dinamice şi se schimbă în funcţie de evoluţia evenimentului sportiv. În paralel, toate informaţiile relevante vor fi distribuite în timp real: scorul actual, timpul rămas, cartonaşele galbene sau roşii etc. Un Live-Ticker marchează progresul meciului şi vă punem la dispoziţie şi un forum chat, ceea ce va face experienţa şi mai plină de suspans. Vă oferim pariuri live nu doar la fotbal, ci şi la alte evenimente sportive cum ar fi tenis, formula 1, fotbal american, hochei pe gheaţă sau schi.

Dacă selectaţi un eveniment live din această listă, se va deschide o nouă fereastră. În partea stângă a paginii puteţi vizualiza o privire generală asupra celorlalte evenimente, care vor fi disponibile live simultan. În mijloc sunt afişate tipurile de pariuri oferite pentru respectivele evenimente sportive. Ca întotdeauna, în partea dreaptă a paginii e afişat talonul dvs. de pariuri.

Puteţi plasa pariuri simple, combinate şi chiar pariuri tip sistem la diferite evenimente live. Cu ajutorul meniului din stânga paginii puteţi trece la un alt pariu live de unde puteţi transfera un pariu pe talonul dvs. de pariuri. Astfel puteţi combina pronosticuri de la diferite evenimente live, iar începând cu trei pronosticuri puteţi efectua şi pariuri tip sistem.