Snooker

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) În cazul în care un meci începe dar nu este încheiat, oricare ar fi motivul, toate pariurile pe rezultatul final al meciului vor fi anulate.

2.) În ceea ce priveşte pariurile, contează doar bilele introduse“legal”. Ceea ce însemnă că, în momentul în care intervine o greşeală bila introdusă nu va fi luată în considerare. Pariurile vor fi stabilite în mod corespunzător.

3.) Pariuri pe frame (scor corect): Pariul face referinţă la scorul final corect din fiecare frame.

4.) Câştigătorul frame-ului: Acest pariu face referinţă la câştigătorul unui anumit frame. Respectivul frame trebuie să fie jucat complet pentru ca pariurile să fie valabile.

5.) În cazul în care are loc un re-rack (întreruperea şi reluarea unui frame) într-un frame oarecare, se vor aplica următoarele reguli:

  • Câştigătorul frame-ului: toate paruirile vor fi valabile şi vor fi stabilite în funcţie de câştigătorul oficial al frame-ului.
  • Pariurile completate: toate pariurile care au fost deja decise înainte de re-rack vor fi valabile. Orice acţiune repetată după re-rack va fi considerată irelevantă pentru acest pariu.
  • Pariuri necompletate: dacă pariurile nu au fost determinate înainte de re-rack atunci vor fi stabilite exclusiv în funcţie de ceea ce se petrece în joc după re-rack. Orice acţiune care a avut loc înainte de re-rack va fi considerată irelevantă pentru acest pariu.
  • Toate pariurile care fac referinţă la rezultatul final al unui frame (de ex.. total, par/impar) vor fi stabilite în funcţie de rezultatul oficial al respectivului frame.

6.) Durata unui frame/meci: Pariurile vor fi stabilite în funcţie de timpul scurs de la lovitura iniţială până la sfârşitul frame-ului, meciului, fie că a fost încheiat prin joc normal sau prin acordarea victoriei de către un jucător adversarului său.