Box

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Concurs amânat/anulat Dacă un concurs este amânat și reprogramat pentru a avea loc în termen de 48 de ore de la ora inițială de pornire, pariul dvs. pe acel concurs va rămâne valabil, cu excepția cazului în care este anulat de comun acord. În cazul în care concursul nu are loc în curs de 48 de ore, pariul dvs. va fi anulat. În cazul în care meciul va fi reprogramat într-o altă ţară decât cea stabilită iniţial, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă meciul este reprogramat în alt loc decât cel stabilit iniţial, dar în aceeaşi ţară, atunci toate pariurile rămân valabile. Rezultatul de la încheierea competiţiei este final. Asta include orice renumărare a cărţilor de scor ale arbitrilor judecători. În scopul evaluării pariurilor, orice competiție declarată „egalitate tehnică” va fi considerată o opțiune de câștig. Orice schimbări ulterioare, efectuate de către federaţia corespunzătoare, nu vor fi luate în considerare în scopul evaluării pariurilor. Dacă un meci se încheie cu un egal şi nu s-a oferit nicio cotă pentru această opţiune, atunci toate pariurile vor fi anulate.

2.) Metoda victoriei Toate pariurile vor fi evaluate în funcție de rezultatul oficial declarat. Dacă din orice motiv numărul de runde se modifică înainte de meciul de box, toate pariurile rămân valabile. Opțiuni oferite: - KO: Atunci când un boxer nu reușește să se ridice după ce arbitrul de ring a numărat până la 10, - TKO: Când meciul este oprit de arbitrul de ring sau un boxer se retrage, - Decizie tehnică: Atunci când meciul este oprit din cauza unei tăieturi/accidentări care nu este cauzată de o lovitură și decisă de tabela de marcaj a arbitrului judecător înainte de finalizarea numărului de runde programate, - Descalificare: Când meciul este oprit și arbitrul declară că unul sau ambii luptători sunt descalificați, - La puncte: Dacă meciul e decis de cărțile de scor ale arbitrului judecător la încheierea numărului de runde programate, - Egalitate: În cazul în care cărțile de scor ale arbitrului judecător reflectă o egalitate, sau dacă arbitrul oprește meciul și declară o egalitate tehnică.

3.) Pariuri pe runde individuale/Pariuri la nivel de grup Pariurile vor fi evaluate în funcție de runda care încheie meciul. Dacă un boxer nu poate începe o rundă, atunci runda încheiată anterior va reflecta rezultatul „câştigător” pentru acest pariu. În cazul în care, indiferent de motiv, numărul de runde este modificat înainte de meci, toate pariurile pe runde vor fi anulate. Dacă rezultatul meciului este o „decizie tehnică”, atunci runda în care este oprită meciul este considerată câștigătoare, iar toate pariurile pe puncte vor fi considerate necâştigătoare.

4.) Total Runde (Peste/Sub) Dacă meciul va fi abandonat înainte de a fi încheiat, atunci toate pariurile vor fi anulate, cu excepţia cazului în care cea mai mare opţiune de pariere posibilă a fost atinsă. În acest caz, toate pariurile vor fi valabile. În cazul în care un boxer nu mai poate începe o nouă rundă, atunci ultima rundă completă va fi considerată şi ultima rundă a meciului. În cazul în care se declară jumătate de rundă, punctul de mijloc al rundei respective (1 minut și 30 de secunde pentru rundele de 3 minute) va determina rezultatele Sub/Peste. În cazul în care un boxer nu mai poate începe o nouă rundă, atunci ultima rundă completă va fi considerată şi ultima rundă a meciului.

5.) Knockdown/Numărătoare Doar KO-urile care duc la o „numărătoare” din partea arbitrului de ring sau dacă arbitrul iniţiază o „numărătoare obligatorie până la 8” vor fi luate în considerare. Pentru KO-urile individuale în rundă, toate pariurile vor fi anulate în cazul în care lupta se va încheia înainte de începerea rundei.