Pariuri speciale pe jocurile olimpice

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Toate pariurile pe numărul de medalii vor fi stabilite în funcţie de tabela oficială de medalii afişată la sfârşitul Jocurilor Olimpice. Orice modificare, efectuată la o dată ulterioară de către federaţia corespunzătoare, nu va fi luată în considerare pentru acest pariu.

2.) Medalii pentru echipe: Orice medalie câştigată de către o echipă/naţiune într-o competiţie, va fi considerată o medalie, indiferent de numărul de atleţi care formează echipa.

3.) Care ţară va câştiga cele mai multe medalii de aur? Dacă două sau mai multe ţări câştigă acelaşi număr de medalii de aur, numărul de medalii de argint va decide câştigătoarea. Dacă numărul de medalii este tot egal, atunci numărul de medalii de bronz va decide.

4.) Care ţară va câştiga cele mai multe medalii de argint? Dacă două sau mai multe ţări au câştigat un număr egal de medalii de argint, numărul de medalii de aur va decide câştigătoarea. Dacă numărul de medalii este tot egal, atunci numărul de medalii de bronz va decide.

5.) Care ţară va câştiga numărul de medalii de bronz? Dacă una sau mai multe ţări au câştigat un număr egal de medalii de bronz, numărul de medalii de aur va decide câştigătoarea. Dacă numărul de medalii este tot egal, numărul de medalii de argint va decide.