Politică

(Ultima actualizare: 24.09.2018)

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Reguli individuale vor fi adăugate aici ocazional. Dacă nu se specifică altceva, se aplică regulile generale pentru pariuri sportive.

2.) Cine va fi următorul preşedinte? Rezultatul se bazează pe rezultatul alegerilor. Candidatul care, după alegeri, va fi anunţat oficial ca fiind câştigător, va fi stabilit ca opţiune câştigătoare. Dacă rezultatul va fi supus unor schimbări mai târziu de 24 de ore de la acest anunţ, atunci acestea nu vor avea niciun impact asupra rezultatului acestui pariu.

3.) Anul indicat în numele evenimentului este programat anul viitor pentru alegeri, însă toate pariurile sunt valabile dacă alegerile vor avea loc înainte de anul indicat în numele evenimentului.  

4.) Alegeri congres: Un partid trebuie să dispună de majoritatea locurilor pentru a exercita controlul asupra majorității acestora. De ex., dacă sunt 100 de locuri, atunci un partid trebuie să aibă controlul asupra minim 51 de locuri pentru a controla majoritatea. Reprezentanții independenți sau ai altor partide, care formează cu un partid o coaliție, nu sunt luați în considerare. În acest caz nu există o majoritate.