Darts

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Pariuri pe câştigător Toate pariurile rămân valide cu excepția cazului în care în numele template-ului se prevede altceva. Pot fi aplicate deducerile de la Regula 4

2.) Pariuri dinaintea meciului În cazul în care un meci începe, dar nu se încheie, jucătorul care avansează în următaorea rundă va fi declarat câștigător, cu condiția ca o săgeată să fi fost aruncată de oricare jucător în prima parte a meciului (leg). Pentru evenimentele de darts din Premier League, pariurile pe meci pot fi oferite sub forma pariurilor 1 x 2 și 1 2. În vederea evaluării, pariul de tipul 1 x 2 include opțiunea "Tie" („Egal”) Pariurile vor fi declarate nule în cadrul pariului 1 2, dacă rezultatul meciului este egal.

3.) Pariuri live Pariurile de la orice categorie de pariere pe meci abandonate înainte de încheierea integrală a numărului statutar de leg-uri/seturi vor fi anulate, cu excepția acelor pariuri, al căror rezultat a fost deja determinat în momentul abandonului. De exemplu, numărul total de leg-uri a fost depășit în momentul abandonului.

4.) Pariuri handicap 1 2 și 1 x 2 pe leg/set În cazul în care un număr statutar de leg-uri/seturi nu a fost încheiat, modificat sau nu a diferit de cele oferite în scopul parierii, atunci toate pariurile sunt anulate. Toate pariurile vor fi anulate, dacă meciul nu e încheiat.

5.) Media jucătorului individual Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu e încheiat. Pariurile evaluate din rezultatele de pe site-ul oficial PDC: www.pdc.tv

6.) Checkout-uri jucător individual Dacă meciul nu e încheiat, atunci toate pariurile sunt nule, cu excepția cazului în care valoarea a fost depășită.

7.) Pariuri pe primul leg/set Toate pariurile sunt nule, dacă primul leg/set nu e încheiat, cu excepția cazului în care rezultatul a fost deja determinat.

8.) Dubla câștigătoare în primul leg/leg-ul final - Culoare Centrul țintei este roșu. Pentru ca pariurile să fie valide, leg-ul respectiv trebuie să fie încheiat.

9.) Dubla câștigătoare în primul leg - Valoare Lovitura în inelul din centru trece drept "Oricare alta". Pentru ca pariurile să fie valide, leg-ul respectiv trebuie să fie încheiat.

10.) Cursa pentru 3 leg-uri Pentru ca pariurile să fie valide, oricare jucător trebuie să câștige 3 leg-uri.

11.) Cel mai mare checkout 1 x 2 Dacă meciul nu e încheiat, atunci toate pariurile sunt nule, cu excepția cazului în care valoarea a fost depășită.

12.) Pariuri pe checkout total Toate pariurile sunt nule, dacă primul leg/set nu e încheiat, cu excepția cazului în care rezultatul a fost deja determinat.

13.) Total leg-uri/seturi Dacă meciul nu e încheiat, atunci toate pariurile sunt nule, cu excepția cazului în care valoarea a fost depășită.

14.) Cele mai multe de 180 Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu e încheiat.

15.) Pariuri pe totalurile de 180 Toate pariurile sunt nule, dacă meciul sau respectivul leg/set nu e încheiat, cu excepția cazului în care rezultatul a fost deja determinat.

16.) Primele 180 Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu e încheiat, cu excepția cazului în care rezultatul e deja determinat. Dacă nu va fi obținut niciun punctaj de 180, pariul va fi anulat.

17.) 170 de puncte pentru finalizare în meci Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu se încheie, cu excepția cazului în care rezultatul a fost deja determinat.

18.) Pariuri pe prima săgeată Evaluarea se face în baza primei săgeți sau a setului de săgeți aruncate în leg-ul/setul specificat. În vederea evaluării, o aruncare în afara tabelei de darts este trecută la categoria "Altele".

19.) Primul break la aruncare Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu e încheiat, cu excepția cazului în care rezultatul e deja determinat. Dacă în meci nu există niciun break la aruncare, pariurile vor fi nule.

20.) Leg perfect Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu se încheie, cu excepția cazului în care rezultatul a fost deja determinat.

21.) Pariuri speciale Premier League A ajunge/a nu ajunge în semifinală - Pentru ca pariurile să fie valide, jucătorul trebuie să participe la meciul dintr-o ligă. Poziția din faza ligii - Evaluarea va fi determinată de poziția finală a jucătorului în faza ligii din cadrul competiției (după meciurile jucate în Săptămâna 15). Se aplică regula "dead-heat" (rezultat egal).
Retrogradarea - În urma meciurilor din Săptămâna 9, ultimii doi jucători din clasamentul ligii (care sunt ulterior eliminați din competiție) vor fi declarați câștigători în scopul evaluării pariului.
Câștigător Sezonul Regulat - În scopul evaluării, acesta se referă la jucătorul, care se află în fruntea clasamentului ligii după meciurile jucate în Săptămâna 15.

22.) Pariuri speciale săptămânale la darts (Premier League) Pariurile pe oricare din categoriile de pariuri săptămânale afișate mai jos vor fi nule, dacă programul se modifică în caz de boală. Pariurile se bazează pe faptul că, jucătorii dispută câte un meci fiecare (cu excepția cazului în care se prevede altceva).

23.) Darts - Pariuri speciale zilnice Pariurile pe oricare din categoriile zilnice de pariere afișate mai jos vor fi anulate, dacă meciurile nu au loc. Dublele/Triplele speciale vor fi anulate, dacă o selecție nu se joacă. 

24.) Pariuri speciale pe darts Total aruncări de 180 într-un meci - Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu se încheie, cu excepția cazului în care numărul total al aruncărilor de 180 a fost deja depășit. Cel mai mare checkout într-un meci selectat - Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu e încheiat, cu excepția cazului în care cel mai mare checkout a depășit cota. Va realiza jucătorul selectat un leg perfect în meci? - Toate pariurile sunt nule, dacă meciul nu se încheie cu excepția cazului în care un leg perfect a fost deja obținut. Va realiza jucătorul selectat un leg perfect în turneu? - Pentru ca pariurile să fie valabile, jucătorul trebuie să arunce o săgeată în turneu. Va fi un leg perfect în turneu? Turneul trebuie să fie încheiat. Pariurile sunt valide, chiar dacă un jucător se retrage.