Bowls

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Pariuri pe câştigător Toate pariurile pe jucătorii participanţi vor rămâne valabile, indiferent dacă jucătorii încheie competiția sau avansează în runda următoare.

2.) Pariuri pe meci În cazul în care un meci începe, dar nu este încheiat, jucătorul care avansează în runda următoare este considerat caştigător. În cazul unui „walkover” (de ex., unul dintre jucători se retrage înainte de meci), toate pariurile pe meciul respectiv vor fi anulate.

3.) Pariuri pe set Numărul complet de seturi necesare pentru câștigarea meciului trebuie finalizat. Dacă meciul este acordat unui jucător, înainte ca numărul complet de seturi să fie finalizat, pariurile pe set vor fi anulate.

4.) Meciuri abandonate sau amânate Dacă un meci este abandonat sau amânat și reprogramat pentru a avea loc în termen de 48 de ore de la ora iniţială de începere, pariul dvs. pe acel meci va rămâne valabil. Dacă meciul nu are loc în decurs de 48 de ore, pariul dvs. va fi anulat.