Speedway

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Evaluarea pariurilor Aceasta nu include nicio dispută post-eveniment care modifică rezultatul final al evenimentului la un moment ulterior, exceptând cazul în care se specifică altfel. Toate pariurile vor fi stabilite în conformitate cu regulile oficiale ale competiţiei, exceptând cazul în care se specifică altfel. Pentru evenimentele Grand Prix, prezentarea pe podium la sfârșitul meetingului va fi considerată ca fiind „cântărire” în scopul evaluării pariurilor.

2.) Curse abandonate Dacă nu se specifică altfel sau dacă pariul a fost deja evaluat, atunci toate pariurile pe cursele abandonate vor fi anulate.

3.) Curse amânate/reprogramate Dacă nu se specifică altfel sau dacă pariul a fost deja evaluat, atunci toate pariurile pe o cursă amânată, reprogramată sau mutată într-un alt loc vor fi anulate.

4.) Cote pe etapele cursei Pariurile câștigătoare trebuie să prezică pilotul care va câștiga etapa din cursă. În scopul evaluării acestui pariu, cei patru piloți menţionaţi trebuie să fie cei patru piloți declarați pentru etapa respectivă. În caz contrar, pariurile vor fi anulate. Dacă un pilot este declarat pentru o etapă, dar este exclus din cauza faptului că nu este pregătit să ia startul în timpul avertismentului de două minute, el va fi considerat perdant pentru acest pariu. Atunci când arbitrul de start („Start Marshall”) a aliniat piloţii și se dă la o parte din drum, se consideră că a început cursa. Odată ce se consideră că a început cursa, excluderile sau reluările ulterioare nu afectează rezultatul pariului, exceptând cazul în care unul dintre piloții menţionaţi este înlocuit. În acest caz pariurile vor fi anulate. Dacă toate cele patru tururi ale unei etape sunt încheiate fără opriri de către arbitru, atunci aceste clasări vor fi utilizate în scopul evaluării pariurilor, indiferent de orice reluări. Pentru etapele Grand Prix trebuie să fie acordat un rezultat oficial pentru clasări. Dacă piloţii trec direct la următoarea rundă, din cauza faptului că doi piloţi sunt eliminaţi, atunci pariurile vor fi anulate. Punctele bonus nu se iau în considerare la aceste pariuri.

5.) Pariuri pe scorul corect Pariurile câştigătoare trebuie să prezică scorul corect al etapei. În scopul evaluării acestui pariu, cel puțin trei piloți trebuie să încheie o etapă, cu excepția cazului în care arbitrul dă un rezultat oficial la propria discreție pentru cei trei piloți într-o etapă neîncheiată, din cauza unui accident sau a unei vătămări în cazul unuia dintre piloți.

6.) Pariuri pe câştigător Pariurile câştigătoare trebuie să prezică câştigătorul meetingului. În scopul evaluării acestui pariu, rezultatul oficial acordat la încheierea evenimentului va fi folosit pentru evaluarea tuturor pariurilor pe ligi și cupe, indiferent de orice descalificări sau modificări ulterioare ale punctelor.

7.) Pariuri handicap Pariurile câștigătoare trebuie să prezică câștigătorul meetingului după ce scorul final a fost ajustat de handicap. Cel puţin 12 etape trebuie să fie încheiate pentru ca pariurile handicap să rămână valabile.

8.) Pariuri pe meci Pariurile câştigătoare trebuie să prezică care pilot câştigă cele mai multe puncte. În pariurile pe meciurile de la Grand Prix, rezultatul din finală va determina rezultatele pentru primii patru piloți. În caz contrar, pariurile vor fi evaluate în funcţie de cele mai multe puncte marcate. Pariurile vor fi anulate dacă piloţii înscriu un număr egal de puncte. Punctele bonus nu se iau în considerare la aceste pariuri.

9.) Pariuri pe grupă Pariurile câștigătoare trebuie să prezică câștigătorul grupei. Punctele bonus nu se iau în considerare la aceste pariuri.

10.) Pariuri pe cele mai multe puncte pe echipă Pariurile câştigătoare trebuie să prezică, care echipă înscrie cele mai multe puncte în etapa relevantă. În vederea stabilirii acestui pariu, se va oferi o cotă pe egalitate. Prin urmare, în caz de egalitate, toate pariurile pe victoria oricăreia dintre echipe vor fi considerate pierdute.