Handbal

(Ultima actualizare: 24.5.2017)

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Echipe care vor retrograda: Acest pariu face referinţă la acele echipe care se vor afla în poziţie de retrogradare la sfârşitul sezonului. Toate modificările ulterioare, care eventual vor interveni, oricare ar fi motivul, sunt considerate irelevante pentru acest pariu.

2.) Rezultate: Toate rezultatele vor fi preluate din statisticile oficiale de pe paginile oficiale pentru fiecăre ligă sau turneu şi vor fi bazate şi pe înregistrări ale meciurilor live. În cazul în care statisticile companiei (bazate pe tansmisiunea TV a evenimentului) diferă de statisticile oficiale, pariurile vor fi stabilite în funcţie de statisticile companiei.

3.) Va fi marcată a X-a aruncare de la 7 metri? Pentru ca rezultatul acestui pariu să fie "Da", aruncarea de la 7 metri trebuie să fie marcată la prima încercare. Dacă la prima încercare este lovit portarul sau bara porţii, iar jucătorul recurge la a 2-a încercare după întoarcerea mingii, rezultatul "Nu" va fi considerat ca opţiune câştigătoare.

4.) Regula "Mercy": În cazul în care se apelează la regula "Mercy" în timpul unui meci, scorul din momentul respectiv va fi utilizat în scopul stabilirii pariului.