Sporturi combat

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Dacă un meci nu are loc până la finalul anului calendaristic sau dacă lupta e anulată formal, ace(a)sta va fi considerat(ă) anulat(ă) și toate mizele vor fi returnate. Rezultatul de la încheierea competiţiei este final. Asta include orice renumărare a cărţilor de scor ale arbitrilor judecători. Orice schimbări ulterioare, efectuate de către federaţia corespunzătoare, nu vor fi luate în considerare în scopul evaluării pariurilor.

2.) Total Puncte/Runde (Peste/Sub): În cazul în care un combatant nu mai poate începe o rundă, atunci runda anterioară completă va fi considerată şi ultima rundă a meciului. În cazul în care se declară jumătate de rundă, punctul de mijloc al rundei respective (1 minut și 30 de secunde pentru rundele de 3 minute sau 2 minute și 30 de secunde pentru rundele de 5 minute) va determina rezultatele Sub/Peste.

3.) Knockdown/Numărătoare: Doar KO-urile care duc la o „numărătoare” din partea arbitrului de ring sau dacă arbitrul iniţiază o „numărătoare” vor fi luate în considerare la acest pariu.

4.) Pariuri pe rundă: Pariurile vor fi evaluate în funcție de runda, care încheie meciul. Dacă un combatant nu poate începe o rundă, atunci runda încheiată anterior va reflecta rezultatul „câştigător” pentru acest pariu. Dacă un meci se încheie cu un egal şi nu s-a oferit nicio cotă pentru această opţiune, atunci toate pariurile vor fi anulate.