Casino

1. Bani virtuali

 1. Puteți participa la jocurile oferite de companie la secțiunea "Play for Fun" sau în modusul de "Bani virtuali". Fiecare jucător va primi inițial o sumă fixă de credite gratuite pentru a testa oricare din jocurile afișate la secțiunea"Play for Fun" sau în cadrul modului "Bani virtuali".
 2. Creditele "Play for Fun" sau "Bani virtuali" la Sportingbet cazinou pot fi utilizate doar pe Sportingbet site-ul de cazinou și nu au o valoare comercială.

2. Retrageri

 1. Soldul contului dvs. reprezintă suma banilor reali aflaţi în contul dvs. (dacă există), plus orice câştiguri şi/sau minus orice pierderi rezultate în urma utilizării serviciilor, mai puţin comisioanele, dacă este cazul, şi mai puţin orice sume, pe care le-aţi retras anterior sau sumele pierdute sau revendicate de către noi, ca urmare a oricărei fraude cunoscute sau suspectate sau din cauza depunerilor sau altor tranzacţii respinse sau anulate de către banca dvs. sau de către orice bancă terţă relevantă (ca rezultat al insuficienţei fondurilor, al întoarcerii plăţilor sau din alt motiv), orice taxe de cont inactiv sau orice sume, care altfel sunt deductibile sau pierdute în baza acestor acorduri.
 2. Acceptarea cererii de retragere se supune oricărei restricţii a modalității de depunere, restricţii de bonus şi/sau revizuiri de securitate şi oricăror alţi termeni ai acestor acorduri. Toate sumele pe care le retrageţi se supun limitelor tranzacţiei şi oricăror comisioane de procesare aferente modalităților de depunere şi de retragere, pe care vi le facem cunoscute înainte de retragere. Pentru detalii suplimentare legate de depunerea curentă și de opțiunile de retragere, respectiv taxe, vă rugăm să consultați pagina de Depuneri/Retrageri de pe sportingbet.ro.
 3. Sunteți de acord că suma maximă, pe care o puteți retrage pe lună, trebuie să ajungă la maxim 50.000€ (sau echivalentul sumei în valuta din contul dvs.). Toate câștigurile la sportingbet.ro cazinourile instant-play și download mai mari de 50.000€ pot fi retrase în rate în fiecare lună calendaristică următoare în valoare maximă de 50.000€, până când va fi atinsă întreaga sumă. Această condiţie se aplică şi câştigurilor jackpot-urilor progresive.
 4. Putem reporta şi reţine orice sumă din câştigurile dvs. pentru a ne conforma oricărei legi în vigoare. Toate taxele corelate cu orice câştiguri, pe care le primiţi, vor constitui, exclusiv, răspunderea dvs. Soldurile contului nu pot fi transferate, substituite sau transformate în niciun alt premiu. Plata fondurilor, pe care le retrageţi se va face prin transfer electronic, card de credit şi/sau orice altă modalitate aleasă la latitudinea noastră, cu toate că vom încerca să dăm curs preferinţelor indicate în momentul înregistrării.
 5. Plăţile vor fi făcute cât mai curânt posibil (în cadrul intervalului de procesare internă de până la trei zile lucrătoare), cu toate că pot exista întârzieri din cauza revizuirii de securitate efectuate de noi şi pentru a vedea dacă astfel de plăţi sunt în conformitate cu prezentele acorduri.

3. Condiții promoționale

Termenii și Condițiile standard pentru promoții la cazinou se aplică în cazul tuturor activităților promoționale. Vă rugăm să consultați Termenii și Condițiile Standard pentru promoții la cazinou.

4. Activități frauduloase și politica antifraudă

Nu tolerăm sub nicio formă jocul incorect şi activitatea frauduloasă. Dacă, exclusiv după judecata noastră, ajungem la concluzia că aţi trişat sau că aţi încercat să ne defraudaţi pe Noi şi/sau Grupul sau orice alt utilizator al Facilităţilor, în orice mod, incluzând, fără limitare, manipularea jocului, utilizarea unor software-uri, create pentru a permite inteligenței artificiale să joace pe platformele noastre, incluzând fără a se limita însă la profilul adversarilor, software de fraudă sau orice altceva, care după părerea noastră, vă ajută să obțineți foloase necuvenite față de alți jucători, care nu utilizează astfel de programe sau sisteme, ne rezervăm dreptul de a vă suspenda şi/sau închide contul şi de a recupera datoriile folosindu-ne de orice metodă, de care putem dispune în mod legal, incluzând, fără a ne limita la, (i) debitarea sumei pe care o datoraţi din contul dvs.; şi (ii) ordonarea colectării datoriei de către agenţii de colectare terţe. Acest aspect poate avea un impact negativ asupra rating-ului dvs. de credit și ne obligă să transmitem datele dvs. personale (inclusiv identitatea dvs.) agențiilor corespunzătoare.

Ne rezervăm dreptul de a anula şi reţine toate câştigurile realizate de o persoană sau de un grup de persoane, de a anula şi de a păstra toate punctele Market sau de Cazinou (după cum se menționează în Termenii și Condițiile Standard pentru promoții la cazinou) câştigate de orice persoană sau grup de persoane, în cazurile în care avem motive rezonabile să credem, că persoana sau respectivul grup de persoane acţionează sau au acţionat împreună în încercarea de a ne defrauda sau de a ne aduce daune, nouă şi/sau Grupului şi/sau serviciilor şi/sau platformelor, în orice mod.

În interesul protejării datelor, securităţii şi evitării fraudei, nu permitem folosirea niciunui canal de comunicare inclus în cadrul serviciilor şi/sau al platformelor (inclusiv, dar fără a se limita la ferestrele de chat de la mesele dealer-ului) pentru a oferi sau pentru a promova orice oferte, produse şi servicii (indiferent dacă vă aparţin dvs. sau unei terţe părţi). Vi se interzice în mod expres să afişaţi informaţii sau să contactaţi clienţii noştri pentru a le oferi sau pentru a promova orice oferte, produse sau servicii.

5. Erori

Trebuie să ne informaţi, de îndată ce constatați orice erori, în ceea ce priveşte contul dvs. sau orice calcule referitoare la pariurile sau mizele plasate de dvs. sau orice conversie valutară. În cazul unei astfel de erori sau al oricărei avarieri a sistemului sau al unei erori de joc (o abatere de la logica normală de funcţionare a jocului, din orice motiv ar fi aceasta) care conduce la erori în calcularea cotelor, taxelor, comisioanelor, rake-ului, a bonusurilor sau plăţii sau a oricăror conversii valutare, după caz („Eroare”), vom căuta să plasăm toate părţile afectate în mod direct de o asemenea eroare în poziţia în care erau înainte de survenirea erorii. Ne rezervăm dreptul de a declara nul şi anulat orice pariu sau miză subiect al unei astfel de erori şi de a retrage din contul dvs. orice sumă rezultată din aceste pariuri sau mize, iar, în cazul în care contul dvs. dispune de fonduri insuficiente, de a vă solicita plata sumei rămase rezultate din respectivele pariuri sau mize. În cadrul tuturor circumstanțelor, în care constatăm (la propria noastră discreție) că o eroare a fost utilizată pentru a obține foloase necuvenite în ceea ce privește contul dvs., orice ESP (procesoare electronice de plată pentru persoane terțe și/sau instituții financiare), orice cont, pe care îl dețineți pe alte site-uri și/sau cazinouri și /sau facilități deținute sau operate de sau în numele grupului, în cazul utilizării serviciilor de joc, a oricăror facilități, care împărtășesc platforma de joc/masa, ne rezervăm la propria noastră discreție dreptul de a încheia aceste acorduri, de a vă reține soldul din cont, de a vă suspenda contul și de a recupera dintr-un astfel de cont suma sau orice plăți afectate, bonusuri și câștiguri.

6. Mize

 1. Fiecare utilizator stabilește valoarea mizei sale conform limitelor de la masă din cadrul jocurilor individuale.
 2. Cerințele pentru operarea efectivă a jocului depind în totalitate de condiția ca utilizatorul să dispună de respectiva sumă reală sau bonus, pe care ace(a)sta dorește să o parieze sub formă de jetoane sau credite de joc, disponibile în contul său.
 3. Dacă această sumă nu e disponibilă, utilizatorul va primi un mesaj de eroare, în care va fi rugat/ă să modifice valoarea jetoanelor sau a creditelor pentru respectiva miză.
 4. Miza este exclusiv suma confirmată și indicată de companie.
 5. În cazul în care vi se întâmplă să pierdeți conexiunea la Internet, în timp ce jucați pe bani reali sau dacă un joc se întrerupe din orice alt motiv, în funcție de jocul pe care îl jucați sau de faza jocului, odată ce vă autentificați, veți începe fie din punctul, în care ați rămas, fie jocul se va încheia, iar dvs. veți putea vedea rezultatul acestuia în istoricul de joc.

7. Platformă de joc, mese şi baze de date comune

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligaţi să rulăm şi să utilizăm un jackpot, o masă, un server şi o platformă de baze date comune sau un sistem („Platformă comună de joc/masă”) care permite utilizatorilor serviciului de joc să joace cu jucătorii, care participă la jocuri jackpot, jocuri, mese şi turnee de pe alte site-uri şi mărci, ce operează pe aceeaşi platformă comună de joc/mese. Dacă se utilizează o platformă comună de jocuri/mese, sunteţi de acord că veţi putea fi alăturat acestor jackpoturi/jocuri/mese comune, la propria noastră discreţie şi că, în măsura în care încălcaţi Termenii şi Condiţiile unui site sau ai unei mărci, care funcţionează pe platforma comună de jocuri/mese, vă putem bloca, parţial sau integral, accesul la întregul sistem, astfel încât să nu mai puteţi juca prin intermediul niciunui site şi al niciunei mărci, care foloseşte sau care se află pe platforma comună de jocuri/mese. Fără limitarea la restricţia de avea conturi multiple la noi, este posibil să vă solicităm să aveţi un singur cont pe platforma comună de joc/masă, dacă este folosit acelaşi.

8. Rezolvarea disputelor în cadrul jocului

Acceptaţi şi sunteţi de acord în totalitate că software-ul de generare a numerelor aleatorii („RNG”) va determina amestecarea şi distribuirea cărţilor şi alte evenimente generate în mod aleatoriu necesare în cadrul serviciilor de jocuri de noroc. Dacă există o neconcordanţă între rezultatul arătat de software (aşa cum este instalat şi cum funcţionează pe calculatorul dvs.) şi serverul nostru, rezultatul prezentat pe serverul nostru va guverna rezultatul. Mai mult, înţelegeţi şi sunteţi de acord că (fără a prejudicia celelalte drepturi şi drepturi la recurs ale dvs.) înregistrările noastre vor reprezenta autoritatea finală în hotărârea termenilor utilizării de către dvs. a serviciilor de jocuri de noroc, activitatea rezultată din aceste înregistrări şi circumstanţele, în care o astfel de activitate a apărut.

9. Dispoziţii diverse

 1. În plus, Utilizatorul ia la cunoștință Termenii și Condițiile Generale specificate de Sportingbet și se declară de acord să respecte acești Termeni și Condiții, incluzând orice revizuiri, care pot avea loc periodic. Cel puțin o dată pe lună, utilizatorul se declară de acord să revadă Termenii și Condițiile disponibile pe: http://www.sportingbet.ro.
 2. În eventualitatea vreunui conflict sau a unei neconcordanțe între aceste condiții de participare și Termenii și Condițiile Generale, aceste condiții de participare vor avea întâietate însă doar în măsura în care rezolvarea unui astfel de conflict sau discordanță e necesară.