Rugby 15

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Evaluarea pariurilor Toate pariurile câștigătoare vor fi evaluate la cotele afișate pe site în momentul acceptării pariului. Asta nu include disputele de după meci din partea oricărei echipe, care modifică rezultatul final al meciului la un moment ulterior. Conform regulamentului, prima repriză este definită ca intervalul programat al primelor 40 de minute din prima repriză. Timpul regulamentar și jocul de 80 de minute sunt definite ca intervalul programat de 80 de minute de joc din prima și a doua repriză. Prelungirile sunt definite ca orice intervale programate după timpul regulamentar și cele 80 de minute de joc. Toate pariurile pe meciurile de rugby au la bază scorul la finalul celor 80 de minute de joc, cu excepția cazului în care se prevede altfel sau dacă pariul a fost deja evaluat. Cotele referitoare la scorul meciului după prelungiri pot fi oferite la finalul jocului programat de 80 de minute. Toate pariurile speciale referitoare la prelungiri vor fi anulate, dacă un meci e oprit înainte de finalul programat, decât dacă se prevede altfel sau dacă pariul a fost deja evaluat.

2.) Meciuri abandonate (fără rezultate oficiale) Toate pariurile vor fi anulate în cazul meciurilor abandonate înainte de încheierea jocului de 80 de minute, cu excepția cazului în care se prevede altfel sau dacă pariul a fost deja evaluat.

3.) Meciurile amânate/reprogramate Toate pariurile pe meciurile, care se amână, vor fi anulate, exceptând cazul în care acestea se joacă în curs de 48 de ore de la data inițială de start. În acest caz, pariurile rămân valabile.

4.) Schimbarea locaţiei Dacă meciul nu se mai joacă în locația anunțată, pariul dvs. va rămâne în continuare valabil. Aceasta se aplică atâta timp cât locaţia nu a fost mutată pe terenul adversarului (sau în cazul meciurilor internaționale, atâta timp cât locul se află în aceeași țară).

5.) Câștigător turneu (doar sezonul regulat) Pariurile câștigătoare trebuie să prevadă câștigătorul din clasamentul ligii la finalul sezonului.

6.) Câștigător turneu (inclusiv playoff-uri) Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze câștigătorul de la sfârșitul finalei sezonului. Aceasta are loc după ce sezonul regulat a fost decis prin meciuri de play-off.

7.) Cote de meci (1 X 2) Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze câștigătorul meciului la finalul timpului regulamentar.

8.) 1 2 (În caz de egalitate, niciun pariu) Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze câștigătorul meciului la finalul timpului regulamentar. Dacă partida se încheie la egalitate, atunci toate pariurile vor fi anulate.

9.) 1 2 (Rezultat după prelungiri) Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze câștigătorul meciului la finalul partidei, inclusiv orice prelungiri jucate (dacă se ajunge la egalitate la finalul timpului regulamentar).

10.) Cote handicap Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze câștigătorul meciului la finalul timpului regulamentar după adaptarea scorului final cu handicapul.

11.) Total puncte: Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze numărul total de puncte înscrise de oricare din ambele echipe/fiecare echipă în parte la finalul primei reprize sau a timpului regulamentar în funcție de oferta afișată. Orice puncte înscrise în prelungiri nu se iau în considerare, decât dacă se prevede altfel.

12.) Prima echipă care va înscrie / Prima echipă care va înscrie în repriza 2 Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze prima echipă, care va înscrie în meci/ repriza 2 a meciului în timpul regulamentar. Loviturile de pedeapsă din eseu se iau în considerare la acest pariu. În cazul în care se oferă un pariu 1 2, dacă niciun eseu n-a fost înscris, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un meci e abandonat înainte de încheierea unui meci și nicio echipă nu a înscris, atunci toate pariurile vor fi anulate.

13.) Pariuri prima repriză - final (rezultat dublu) Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze rezultatul la pauză și la final. Pariurile vor fi anulate, dacă jocul de 80 de minute nu va fi încheiat. Opțiunea 'Oricare alta' se referă la egalitatea de la pauză și/sau de la finalul partidei.

14.) Prima/următoarea înscriere în joc Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze, dacă următoarea înscriere va fi un eseu, o lovitură de pedeapsă din eseu sau un drop gol în timpul regulamentar. O lovitură de pedeapsă din eseu va fi considerată eseu, cu condiția ca o cotă să fie oferită în mod expres pentru 'Lovitură de pedeapsă din eseu'. Dacă nu se înregistrează nicio înscriere înainte de finalul timpului regulamentar, toate pariurile vor fi anulate, exceptând cazul în care opțiunea 'Joc fără înscriere' e oferită la pariere.

15.) Ultima înscriere în joc Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze, dacă ultima înscriere va fi un eseu, o lovitură de pedeapsă din eseu sau un drop gol în timpul regulamentar. O lovitură de pedeapsă din eseu va fi considerată eseu, doar dacă o cotă e oferită în mod expres pentru 'Lovitură de pedeapsă din eseu'. Dacă nu se înregistrează nicio înscriere înainte de finalul timpului regulamentar, toate pariurile vor fi anulate, exceptând cazul în care opțiunea 'Joc fără înscriere' e oferită la pariere. Transformările nu se iau în considerare. În acest caz, opțiunea 'Eseu' va fi opțiunea câștigătoare.

16.) Echipa care va înscrie primul eseu Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze prima echipă, care va înscrie un eseu în meci în timpul regulamentar. Loviturile de pedeapsă din eseu se iau în considerare la acest pariu. În cazul în care se oferă un pariu 1 2, dacă niciun eseu n-a fost înscris, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un meci e abandonat înainte de înscrierea primului eseu, atunci toate pariurile sunt anulate, inclusiv pariurile pe 'Niciun eseu înscris'. Dacă un meci e abandonat după înscrierea primului eseu, toate pariurile sunt valabile.

17.) Următoarea echipă, care va înscrie un eseu Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze următoarea echipă, care va înscrie un eseu în meci în timpul regulamentar. Loviturile de pedeapsă din eseu se iau în considerare la acest pariu. În cazul în care se oferă un pariu 1 2, dacă niciun eseu ulterior n-a fost înscris, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un meci e abandonat înainte de înscrierea următorului eseu, atunci toate pariurile sunt anulate, inclusiv pariurile pe 'Niciun eseu înscris'.

18.) Prima echipă, care va înscrie un eseu în prima repriză/repriza 2. Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze prima echipă, care va înscrie un eseu în prima repriză sau a doua repriză a meciului în timpul regulamentar. Loviturile de pedeapsă din eseu se iau în considerare la acest pariu. În cazul în care se oferă un pariu 1 2, dacă niciun eseu n-a fost înscris, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un meci e abandonat înainte de încheierea reprizei, pe care e plasat pariul și niciun eseu nu a fost înscris până în respectivul moment, atunci toate pariurile vor fi anulate.

19.) Ultima echipă, care va înscrie un eseu Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze ultima echipă, care va înscrie un eseu în meci în timpul regulamentar. Loviturile de pedeapsă din eseu se iau în considerare la acest pariu. În cazul în care se oferă un pariu 1 2, dacă niciun eseu n-a fost înscris, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un meci e abandonat înainte de înscrierea unui eseu, atunci toate pariurile sunt anulate, inclusiv pariurile pe 'Niciun eseu înscris'.

20.) Marcatorul primului eseu Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze primul jucător, care va înscrie un eseu în meci în timpul regulamentar. Loviturile de pedeapsă din eseu nu se iau în considerare la acest pariu (decât dacă o cotă specifică e disponibilă pentru 'Lovitură de pedeapsă din eseu'). Pariurile vor fi anulate în cazul jucătorilor, care nu participă la meci sau intră ca jucători de rezervă după înscrierea primului eseu. Pariurile pe jucătorii, care sunt înlocuiți sau scoși din teren înainte de înscrierea primului eseu sunt evaluate ca necâștigătoare. În cazul în care opțiunea ‘Niciun marcator de eseu’ e oferită la pariere, iar meciul se încheie fără niciun eseu înscris, atunci aceea va fi opțiunea de câștig, iar toate celelalte rezultate vor fi evaluate ca necâștigătoare, unde e cazul. Dacă opțiunea ‘Niciun marcator de eseu’ nu va fi oferită ca opțiune și niciun eseu nu e înscris, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un meci e abandonat înainte de înscrierea primului eseu, atunci toate pariurile sunt anulate, inclusiv pariurile pe 'Niciun marcator de eseu'. Dacă un meci e abandonat după înscrierea primului eseu, toate pariurile sunt valabile. Pariurile pe marcatorul primului eseu sunt evaluate în conformitate cu statisticile și rapoartele de pe site-ul oficial al ligii/turneului legat de meciul în cauză. Modificările ulterioare nu vor schimba evaluarea. Deși vom depune eforturile necesare pentru a crea o listă amplă de participanți la fiecare meci, listele nu sunt complete, iar alți jucători vor fi considerați câștigători, în cazul în care înscriu primul eseu.

21.) Marcatorul următorului eseu Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze următorul jucător, care va înscrie un eseu în meci în timpul regulamentar. Loviturile de pedeapsă din eseu nu se iau în considerare la acest pariu (decât dacă o cotă specifică e disponibilă pentru 'Lovitură de pedeapsă din eseu'). Pariurile vor fi anulate în cazul jucătorilor, care nu participă la meci sau intră ca jucători de rezervă după înscrierea următorului eseu. Pariurile pe jucătorii, care sunt înlocuiți sau scoși din teren înainte de înscrierea următorului eseu sunt evaluate ca necâștigătoare. În cazul în care opțiunea 'Niciun marcator de eseu' e oferită la pariere, iar meciul se încheie fără niciun eseu înscris, atunci aceea va fi opțiunea de câștig, iar toate celelalte rezultate vor fi evaluate ca necâștigătoare, unde e cazul. Dacă opțiunea 'Niciun marcator de eseu' nu va fi oferită ca opțiune și niciun eseu nu e înscris, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un meci e abandonat înainte de înscrierea următorului eseu, atunci toate pariurile sunt anulate, inclusiv pariurile pe 'Niciun marcator de eseu'. Dacă un meci e abandonat după înscrierea următorului eseu, toate pariurile sunt valabile. Pariurile pe marcatorul, care înscrie următorul eseu, sunt evaluate în conformitate cu statisticile și rapoartele de pe site-ul oficial al ligii/turneului legat de meciul în cauză. Modificările ulterioare nu vor schimba evaluarea. Deși vom depune eforturile necesare pentru a crea o listă amplă de participanți la fiecare meci, listele nu sunt complete, iar alți jucători vor fi considerați câștigători, în cazul în care înscriu următorul eseu.

22.) Marcatorul înscrie oricând Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze jucătorul, care va înscrie oricând un eseu în meci în timpul regulamentar. Loviturile de pedeapsă din eseu nu se iau în considerare la acest pariu (decât dacă o cotă specifică e disponibilă pentru 'Lovitură de pedeapsă din eseu'). Pariurile vor fi anulate în cazul jucătorului, care nu participă la meci. Pariurile pe jucătorii, care participă la orice repriză din meci, vor fi valabile. Dacă un meci e abandonat, atunci toate pariurile vor fi anulate, inclusiv pariurile pe 'Niciun marcator de eseu', cu excepția oricăror pariuri câștigătoare plasate pe orice jucător, care va înscrie eseuri. Pariurile pe marcatorul, care înscrie oricând, sunt evaluate în conformitate cu statisticile și rapoartele de pe site-ul oficial al ligii/turneului legat de meciul în cauză. Modificările ulterioare nu vor schimba evaluarea. Deși vom depune eforturile necesare pentru a crea o listă amplă de participanți la fiecare meci, listele nu sunt complete, iar alți jucători vor fi considerați câștigători, în cazul în care înscriu un eseu.

23.) Total eseuri în meci/ Total eseuri pentru fiecare echipă Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze numărul total de eseuri înscrise într-un meci în timpul regulamentar. În cazul în care un meci va fi abandonat, toate pariurile vor fi anulate. Loviturile de pedeapsă din eseu se iau în considerare la acest pariu.

24.) Total eseuri prima repriză/repriza 2 Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze numărul total de eseuri înscrise într-o repriză de 40 de minute (inclusiv placările). În cazul în care un meci va fi abandonat, toate pariurile vor fi anulate. Loviturile de pedeapă din eseu se iau în considerare la acest pariu.

25.) Total eseuri/puncte/cartonașe roșii/cartonașe galbene/drop goluri într-un grup de meciuri/turneu Pariurile câștigătoare trebuie să selecteze numărul total de eseuri/puncte/cartonașe roșii sau drop goluri înscrise într-un grup de meciuri în timpul regulamentar. În cazul în care orice meciuri dintr-o serie sunt abandonate, atunci toate pariurile vor fi anulate.

26.) Ora primului/următorului/ultimului eseu Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze ora, la care e înscris primul/următorul/ultimul eseu în timpul regulamentar. De exemplu, într-un meci, în care nu a fost înscris niciun eseu, opțiunea '20:00 min. și după/Niciun eseu' va fi evaluată ca și câștigătoare, iar opțiunea '00:00 - 19:59 min.' va fi evaluată ca necâștigătoare. Dacă un meci e abandonat, toate pariurile sunt anulate, exceptând cazul în care primul eseu a fost înscris.

27.) Câte puncte vor fi înscrise între xx:xx – xx:xx minute Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze numărul punctelor înscrise în intervalul de timp oferit. În cazul în care un meci e abandonat, toate meciurile vor rămâne valabile, dacă au fost deja transmise și evaluate. De exemplu, dacă meciul e abandonat după 25 de minute, pariurile plasate pe intervalele de timp '1-10' și '11-20' vor rămâne valabile, iar de la 20-30 în sus vor fi anulate. În cazul unei dispute în ceea ce privește ora înscrierii oricăror puncte, va fi recunoscut afișajul ceasului de la stația TV, care transmite meciul. Aceste tipuri de pariuri vor fi oferite doar pentru meciurile televizate.

28.) Competiția pentru 10/20/30 de puncte Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze echipa, care ajunge prima la 10/20 sau 30 de puncte, unde se oferă opțiunea 1 2 și dacă nicio echipă nu înscrie de exemplu 10 puncte la pariul 'Competiția pentru 10 puncte', atunci toate pariurile vor fi anulate. În cazul în care un meci e abandonat, toate pariurile sunt valabile dacă deja au fost transmise și evaluate. Dacă punctajul total nu e atins înainte de abandon, atunci pariurile vor fi anulate.

29.) Va fi un cartonaș galben Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze, dacă va fi acordat un cartonaș galben în meci. Pariurile se iau în considerare doar pentru timpul regulamentar. În cazul în care un meci e abandonat, toate pariurile sunt valabile, dacă s-a acordat un cartonaș galben înainte de abandon.

30.) Va fi un cartonaș roșu Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze, dacă va fi acordat un cartonaș roșu în meci. Pariurile se iau în considerare doar pentru timpul regulamentar. În cazul în care un meci e abandonat, toate pariurile sunt valabile, dacă un cartonaș roșu a fost acordat înainte de abandon.

31.) Va fi înscris un drop gol în meci? Pariurile câștigătoare trebuie să anticipeze, dacă în meci există sau nu un drop gol și se aplică doar la timpul regulamentar. În cazul în care un meci e abandonat, toate pariurile sunt valabile, dacă un drop gol a fost înscris înainte de abandon.