Rugby 15

În afară de următoarele reguli speciale de pariere, se aplică regulile generale de pariere. Cu toate acestea, regulile speciale vor avea prioritate față de regulile generale.

1.) Primul jucător care va marca un eseu: În cazul în care meciul este abandonat, oricând ar fi, şi primul eseu a fost deja marcat, atunci toate pariurile rămân valabile. În cazul în care nu a fost marcat niciun eseu până în momentul abandonului, atunci toate pariurile vor fi anulate. Dacă un jucător nu intră pe terenul de joc înainte de marcarea primului eseu legal, atunci acest jucător va fi considerat “neparticipant” şi toate pariurile pe acest jucător vor fi anulate. Această regulă se aplică pentru toate eseurile.

2.) Echipe care vor retrograda: Acest pariu face referinţă la acele echipe care se vor afla în poziţie de retrogradare la sfârşitul sezonului. Toate modificările ulterioare, care eventual vor interveni, oricare ar fi motivul, vor fi considerate irelevante pentru acest pariu.

3.) Ultimul jucător care va marca un eseu: Pariul va fi stabilit în funcţie de jucătorul care va marca ultimul eseu legal. Dacă meciul este abandonat, oricând ar fi, toate pariurile vor fi anulate. Dacă un jucător nu intră pe terenul de joc înainte ca ultimul eseu să fi fie marcat, atunci toate pariurile pe acest jucător vor fi anulate.