Texas Hold'em Bonus Poker

Obiectivul jocului:

La Texas Hold'em ® Bonus Poker se folosesc cărți comune și se joacă împotriva băncii. Acest joc se joacă "heads-up", adică jucați împotriva băncii pentru cea mai bună mână. Puteți de asemenea plasa un pariu secundar.

Dvs. și dealer-ul primiți fiecare două cărți cu fața în jos. Apoi vor fi arătate cinci cărți comune, cu ajutorul cărora, dvs. și dealer-ul puteți forma cea mai bună mână la poker(în total cinci cărți). Dacă mâna dvs. este mai valoaroasă decât cea a dealer-ului, câștigați.

Plata pariului secundar se calculează conform tabelei de plăți pentru bonus și este independentă de rezultatul jocului.

Informații joc:

 • Jocul se joacă cu 52 de cărți fără joker.
 • Cărțile vor fi amestecate la începutul fiecărui joc.
 • Miza ante este de minim 1 EUR și maxim 100 EUR.
 • Miza opțională pentru pariul secundar bonus este de minim 1 EUR și maxim 100 EUR.
 • Toate culorile (pică, treflă, inimă, caro) au aceeași valoare.
 • Jocul și regulile de joc sunt valabile atât în cadrul formatului pe bani virtuali, cât și pe bani reali.

Scurtă descriere:

 • Fixați suma pentru miza ante.
 • Dacă este oportun, plasați miza bonus (pariul secundar).
 • Dați click pe DEAL (Geben) și veți primi dpuă cărți cu fața în jos.
 • În fiecare rundă vă stau la dispoziăie următoarele opțiuni:
  • Flop: mizați și faceți fold
  • Turn: mizați și faceți check (pas)
  • River: mizați și faceți check (pas)
 • Formați cea mai bună mână posibilă la poker din cărțile, pe care le aveți la dispoziție.
 • Câștigătorul va fis tabilit comparând mâna dvs. cu cea a deler-ului.
 • Câștigurile vor fi creditate automat în contul de joc al jucătorului.

Reguli de joc:

Fixați suma dorită pentru plasarea mizei, dând click pe jetoanele de la marginea mesei. Valorile jetoanelor sunt 1 EUR, 5 EUR, 25 EUR și 100 EUR.

Imediat ce v-ați selectat jetoanele, puteți efectua miza ante dând click în câmpul ante de la masă. Dacă doriți să anulați o miză, țineți apăsată tasta SHIFT și dați click pe respectivul jeton de pe masă.

Înainte de începerea jocului, va fi plasată miza ante. Apoi va apărea butonul DEAL. Dați click pe acesta pentru a începe jocul sau dați click pe CLEAR (Ștergere), pentru a retrage toate mizele.

Dând click pe butonul BONUS BET (Miza bonus) la masă, puteți de asemenea plasa un pariu secundar. Această miză poate fi plasată doar înainte de a apăsa pe DEAL.

La începutul jocului primiți două cărți descoperite. Dealer-ul va primi doup cărți cu fața în jos.

Dacă ați plasat un pariu secundar, sistemul va verifica în mod automat, dacă ați câștigat ambele cărți conform tabelei de plăți pentru bonus. Eventualele câștiguri bonus vor f plătite, iar mizele de pariere pierdute vor fi adunate la finalul rundei.

Dacă doriți să continuați cu jocul principal, dați click în funcție de valoarea mâinii pe BET (Pariere) sau FOLD (Pas). Dacă dați click pe "Pas", pierdeți toate mizele. Eventualele câștiguri din pariuri secundare vor fi plătite.

Dați click pe BET (Pariere) și va fi plasat dublul mizei ante ca FLOP WAGER (miză flop). Această miză nu mai poate fi apoi anulată. Dealer-ul distribuie trei cărți cu fața în sus și le așează în mijlocul mesei cu partea cu imagini în sus.

Acum puteți face CHECK (pas) (asta înseamnă că nu mizați) sau puteți plasa o miză de valaorea sumei ante. Cartea turn (a parta carte comună) ca fi așeazată cu imaginea în sus în centrul mesei.

Aveți din nou posibilitatea fie să faceți pas, fie să plasați o miză de valoarea ante-ului. Cartea river (a cincea carte comună) va fi apoi așezată cu imaginea în sus în centrul mesei. Dealer-ul își va arăta propriile cărți și se va stabili cea mai bună mână (din cinci cărți), iar apoi câștigătorul.

Dacă ați câștigat, dealer-ul plătește și mizele efectuate la flop, turn și river. Dacă în cadrul mâinii dvs. câștigptoare e vorba de un street sau mai mult, dealer-ul plătește chair și ante-ul. În caz contrat, primiți ante-ul înapoi.

dacă mâna dvs. și cea a dealer-ului au aceeași valoare, primiți înapoi mizele plasate la ante, flop, turn și river.

Dacă dealer-ul are o mână mai bună formată din cinci cărți, dvs. pierdeți toate mizele. Eventualele câștiguri din pariuri secundare vor fi plătite.

Puteți juca și cărțile comune, adică în loc să jucați ambele cărți cu fața în jos, jucați toate cinci cărțile de pe masă pentru formarea mâinii.

Dacă ambele mâini au același rang, câștigă mâna cu cel mai mare număr de puncte pe cărți, de exeplu o culoare și un as bate o culoare și un popă. Dacă ambele mâini au o carte la fel de valoaroasă, cea mai bună carte, care nu se numără printre cărțile comune, va fi luată în considerare la stabilirea câșigătorului.

Dacă două mâini sunt absolut identice, se ajunge la un rezultat egal. culorile cărților nu contează la stabilirea câștigătorului.

În tabelul de mai jos sunt prezentate diferitele mâini:

Tabela de plăți
Mâna la poker Cărți
Chinta royală As, popă, damă, valet, și zece de aceeași culoare.
Exemplu: A, K, Q, J, 10 de aceeași culoare.
Chinta de culoare cinci cărți consecutive de aceeași culoare.
Exemplu: 10, 9, 8, 7, 6 de aceeași culoare.
Careu Patru cărți cu aceeași valoare.
Exemplu: 5, 5, 5, 5, 2.
Full House O pereche și trei cărți de un fel.
Exemplu: K, K, K, 4, 4.
Culoare Cinci cărți de aceeași culoare cu valori diferite.
Exemplu: K, J, 9, 6, 3 de aceeași culoare.
Street Cinci cărți consecutive de culori diferite.
Exemplu: 5, 4, 3, 2, A.
Trei de un fel Trei cărți de aceeași valoare.
Exemplu: 9, 9, 9, A, 8.
Două perechi două perechi de aceeași valoare.
Exemplu: 4, 4, J, J, A.
O pereche Două cărți de aceeași valoare.
Exemplu: 8, 4, J, J, A.
Carte înaltă Rangul mâinilor, care au mai puțin de o pereche, va fi determinat de cea mai valoroasă carte.
Exemplu: 2, K, 9, 6, 3.

Câștigurile teoretice rezultate din jocul principal se ridică la 98,41%

Pariurile secundare vor fi plătite după cum urmează:

Tabela de plăți pentru bonus
Două cărți ale jucătorului Plata
As-As 30:1
As-Popă (de aceeași culoare) 25:1
As-Damă sau As-Valet (de aceeași culoare) 20:1
As-Popă (de diferite culori) 15:1
Popă-Popă, Dame-Dame sau Valet-Valet 10:1
As-Damă sau As-Valet (de diferite culori) 5:1
10-10 până la 2-2 (Perechi) 3:1

La finalul jocului toate mizele vor fi eliminate cu butonul CLEAR (ștergere) și poate fi efectuată o nouă miză ante. cu butonul REBET (Repetare) puteți miza din nou suma ante și suma bonus; cu butonul DOUBLE BET (miză dublă) va fi dublatp miza ante, dar nu miza bonus. vă rugăm să aveți în vedere că butonul DOUBLE BET (Miză dublă) apare doar atunci când miza ante din jocul anterior a valorat mai puțin de 50 EUR.

Odată ce creditul dvs. de joc se află sub pragul mizei minime, se va deschide fereastra de buy-in. Prin această fereastră puteți transfera în joc un credit suplimentar din contul dvs. Sportingbet.

Rubrica PAYTABLE (tabela de plăți) va afișa tabela de plăți și regulile de joc. La rubrica GAME LOGS (ISTORIC) veți vedea istoricul tuturor partidelor încheiate de dvs. Dați click pe "Version" (Versiune) pentru a vizualiza numărul versiunii actuale a jocului.

Pentru a părăsi jocul, dați click pe "X".

Nu am putut încheia jocul. Ce pot face?

Dacă se întrerupe conxiunea după ce ați efectuat ante-ul și/sau miza secundară bonus, însă jocul a a fost început, ante-ul și/sau miza secundară bonus vor fi recreditate.

Dacă întreruperea conexiunii intervine în timpul rundei de miză, software-ul vă va cere să încheiați jocul după ce vă reconectați. După încheierea jocului, puteți fie continua același joc, fie selecta un altul.

În caz de probleme tehnice, toate plățile și jocurile vor fi anulate.

Ultima actualizare: 20.07.2018