Wild North

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Wild North® este un joc slot video cu 5 role care are 40 de linii de plată fixe și este plin de secvențe bonus și jokeri surpriză!

Wild North® include un simbol joker (Râsul) și un simbol bonus scatter (Luminile nordului). Simbolul joker înlocuiește orice alt simbol de pe rolă cu excepția simbolului bonus scatter pentru a ajuta la alcătuirea combinațiilor câștigătoare. Orice alt simbol joker temporar înlocuiește de asemenea orice simbol cu excepția simbolului bonus scatter.

Trei simboluri scatter bonus care apar pe role inițiază Jocul Bonus Luminile nordului. Roata secvenței bonus include șapte secvențe bonus diferite. Una dintre aceste secvențe va fi luminată aleatoriu:

• „Marea regiune sălbatică”: Se acordă trei rotiri gratuite, la care sunt disponibile SIMBOLURILE MEGA 4x4 pe rolele 2 până la 5.

• „Joker Râs”: Trei rotiri gratuite acordate, la care una sau două role întregi sunt acoperite de simboluri JOKER Râs.

• „Ren alergător”: Se acordă o rotire gratuită , când simbolul Ren este suprapus pe rolele 2-4. Este acordată o rerotire când simbolurile Ren acoperă o rolă întreagă (la rola 2, 3 și 4) sau când simbolurile ren creează un pătrat de 3x3. Simbolurile ren sunt LIPICIOASE la rerotire.

• „Ursul sălbatic”: Se acordă o rotire gratuită, când un MULTIPLICATOR de la x5 și până la x30 multiplică suma premiului la rotirea gratuită.

• „Haită de lupi”: Se acordă o rotire gratuită, la care apare patru simboluri cu Lup. Dacă apar simboluri suplimentare cu Lup, se acordă o rerotire. Simbolurile cu lup sunt JOKERI LIPICIOȘI în timpul acestei secvențe bonus..

• „Ochi de bufniță”: Se acordă o rotire gratuită, la care apare două simboluri mari cu Bufniță de 2x2 . Una sau mai multe rerotiri pot fi acordate cu simbolurile Bufniță LIPICIOASE până atingeți cel puțin o combinație câștigătoare de simboluri.

• „Explorator Wild North”: O grilă care include 20 de pătrate apare pe ecran. Selectați pătratele, unul câte unul, pentru a descoperi premiile ascunse. Puteți câștiga premii în bani sau puteți iniția oricare dintre secvențele cu rotiri gratuite de mai sus. Puteți continua să selectați pătrate pentru premii în bani și secvențe până descoperiți o secvență bonus „X”, „Marea regiune sălbatică” sau „Jokerul Râs”. După ce sunt acordate secvențele bonus, runda „Explorator Wild North” se va încheia.

Vă rugăm să rețineți că simbolul bonus scatter nu apare pe role în timpul secvenței rotire gratuită.

Toate câștigurile din Secvențe și Jocuri bonus sunt adăugate la câștigurile de pe liniile de plată.

Pariurile sunt selectate folosind butoanele de pariere (bet). Faceți clic pe butoanele plus și minus pentru a schimba pariul unul după altul. Pentru a începe runda, faceți clic pe ROTIRE. Când rolele se opresc, simbolurile afișate determină premiul conform tabelului de plăți.

Rentabilitatea teoretică a jucătorului (RTP) este de 96.55%.

Acțiuni

  • Tabel de castiguri - Controleaza afisarea tabelului de castiguri.
  • Joc automat - Apăsaţi pe butonul JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva funcţia de Joc Automat. În modul de joc automat, un număr de runde de joc consecutive este iniţiat în mod automat, folosind setările actuale de pariere. Modul Joc Automat este dezactivat automat în funcţie de setările dvs. sau dacă soldul este prea mic.
  • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
  • Stop - Opriti tamburele mai rapid.

Ultima actualizare: 08.08.2018