Rage to Riches Mobile

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Rage to Riches este un joc video slot cu 5 role şi cu 20 de linii de plată. Puteţi paria până la 5 monede pe linie, numărul de linii de plată nu poate fi schimbat.

Rage to Riches include un simbol joker (logo-ul Rage to Riches) şi un simbol scatter de rotiri gratuite (fata). Simbolul joker înlocuiește orice alt simbol de pe rolă pentru a ajuta la realizarea combinațiilor câștigătoare. Simbolul joker apare numai pe rolele 2, 3 și 4.

Un simbol scatter cu zece, Valet, Jack, Damă, Popă şi As în ordine de la stânga la dreapta va colecta o stea bonus. Colectând 5 stele bonus veţi iniţia jocul bonus. Selectaţi un monstru şi clădiri pe care să le distrugă monstrul. Fiecare clădire distrusă vă va premia cu monede. Dacă monstrul este învins sau toate clădirile sunt distruse, jocul bonus se termiină.

Dacă apar trei fete pe role, se va iniţia secvența rotiri gratuite. Va începe o secvență de rotiri gratuite în timpul cărora va apărea un monstru şi va iniţia o re-rotire dacă nu se câştigă în 3 rotiri consecutive. Veți putea câștiga rotiri gratuite suplimentare dar nu veți putea colecta stele bonus în timpul secvenței Simbolul scatter rotiri gratuite poate apărea doar pe rolele 1, 2 şi 3.

Puteți încerca să vă multiplicați premiul în runda opțională de Joc de noroc. Apăsați butonul JOC DE NOROC după ce ați câștigat un premiu pentru a începe runda. Obiectivul dvs. este de a ghici corect culoarea sau suita (neagră, roșie, treflă, romb) unei cărți cu fața în jos. Ghiciți făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă ghiciți corect culoarea, vă veți dubla premiul. Dacă ghiciți corect suita, vă veți înmulți premiul de patru ori. Puteți Juca la noroc până la de cinci ori consecutiv și până la o limită de 2.500 de monede.

Bonusul colectat este indicat cu stele. Pentru a colecta o stea, o combinaţie câştigătoare trebuie să fie un câştig scatter ordonat, cu zecarul oriunde pe rola 1, Valetul oriunde pe rola 2, Dama oriunde pe rola 3, Popă oriunde pe rola 4 şi Asul oriunde pe rola 5. Puteţi primi numai o singură stea pentru o rundă de joc. Pariul total plasat într-o rundă de joc se ataşează la un set de stele colectate. Schimbarea pariului total va fi colectat pentru un alt set de stele, colecţia activă se va stoca şi poate fi continuată prin resetarea pariului total. Colecţia este de asemenea stocată între sesiunile de joc pentru a vă putea relua jocul oricând doriţi.

 

 

În meniu, puteți configura pariul dorit. Pentru a începe runda, atingeți pe butonul Rotire. Când apar simbolurile, simbolurile afișate vor determina premiul conform tabelului de plăți. Combinațiile câștigătoare vor fi eliminate și vor apărea noi simboluri pentru a completa locurile libere.

Câştigul teoretic pentru jucător în acest joc este 97.12%

Acțiuni

  • Tabel de castiguri - Deschideți meniul și navigați la pagina Tabel de plăți pentru a consulta secvențele și plățile jocului.
  • Joc automat - Puteți activa/dezactiva funcția Joc automat din meniului jocului. În modul de joc automat, un număr de runde de joc consecutive este iniţiat în mod automat, folosind setările actuale de pariere. Modul Joc Automat este dezactivat automat în funcţie de setările dvs. sau dacă soldul este prea mic.
  • Rotire / Start - Începe runda de joc cu pariul selectat momentan.