Pimped

Regulament de joc

Pimped este un joc slot video cu 5 role. Puteți activa până la 10 linii și să pariați până la 5 monede/linie. Liniile trebuie să fie activate în ordine numerică (1, 2, 3, 4, etc.).

Pimped include un simbol joker suprapus (jokerul rozetă metalică) și un simbol scatter (simbolul dolarului auriu). Simbolul joker înlocuiește toate simbolurile de pe rolă (cu excepția simbolului scatter) pentru a vă ajuta să realizați combinații câștigătoare.

Trei sau mai multe simboluri scatter pe role cu simbolul dolarului inițiază secvența Win Spins™. Secvența Win Spins™ este un set de rotiri gratuite, în care fiecare rotire garantează apariția a cel puțin unei combinații câștigătoare. Secvența Win Spins™ poate fi re-declanșată până la un număr total de 20 de rotiri dacă simbolul scatter cu simbolul dolarului apare pe role în timpul secvenței. Se acordă 2 rotiri suplimentare pentru fiecare simbol care afișează simbolul dolarului.

Puteți încerca să vă multiplicați premiul în runda opțională de Joc de noroc. Apăsați butonul JOC DE NOROC după ce ați câștigat un premiu pentru a începe runda. Obiectivul dvs. este de a ghici corect culoarea sau suita (neagră, roșie, treflă, romb) unei cărți cu fața în jos. Ghiciți făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă ghiciți corect culoarea, vă veți dubla premiul. Dacă ghiciți corect suita, vă veți înmulți premiul de patru ori. Puteți Juca la noroc până la de cinci ori consecutiv și până la o limită de 2.500 de monede.

Toate simbolurile pot apărea pe role atât în timpul jocului principal cât și în timpul secvenței Win Spins™.

Rentabilitatea teoretică a jucătorului (RTP) este de 85%.

In fereastra SETARI puteti specifica numarul de linii si de monede pe linie pe care doriti sa-l jucati intr-o runda, cat si valoarea monedei. Pentru a incepe jocul, apasati pe ROTIRE. Simbolurile afisate cand se opresc tamburele determina premiul dvs. in functie de tabela platilor.

Ultima actualizare: 17.11.2017