Pearls of India

Pearls Of India

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Pearls of India este un joc slot video cu 5 role cascadă cu 20 de linii de plată fixe. Puteți paria până la 5 monede/linie de plată. Numărul liniilor de plată nu poate fi schimbat.

Pearls of India include un simbol joker (Rich Wilde), un simbol scatter (răspândit) de rotiri gratuite (perla) și un simbol scatter bonus (templul). Simbolul joker înlocuiește orice alt simbol de pe rolă, cu excepția simbolului perlă și templu, pentru a vă ajuta să realizați combinații câștigătoare. Simbolul Wild apare doar pe tamburele 2, 3 si 4.

Toate câștigurile sunt multiplicate cu valoarea afișată pe ecran. Valoarea multiplicatorului se mărește la fiecare nouă coborâre consecutivă, dar este resetată la începutul fiecărei noi runde.

Dacă apare un simbol templu oriunde pe role, colectați-l. Atunci când colectați suficiente simboluri templu, se va iniția jocul bonus. În jocul bonus, puteți alege unul dintre cele trei temple, fiecare va conține o provocare bonus diferită. În provocarea bonusului Statuia lui Vishnu, veți avea posibilitatea de a încerca să selectați perlele din mâinile statuii. Numărul de perle selectate cu succes va determina premiul. În provocarea bonusului Roata lui Brahma, veți avea posibilitatea de a roti trei inele pe o roată pentru a putea primi un simbol identic. Combinația finală de simboluri se va compara cu tabelul de plăți de pe ecran pentru a se stabili premiul. În provocarea bonusului Zidul lui Shiva, veți avea posibilitatea de a deschide pătratele de pe un perete. Numărul de comori găsite va determina premiul.

Dacă apar trei perle pe role, se inițiază secvența rotiri gratuite. O secvență de rotiri gratuite începe când multiplicatorul jocului principal este încă activ și simbolul perlă este joker și înlocuiește toate celelalte simboluri active. Dacă în timpul rotirilor gratuite apare un simbol perlă oriunde pe role, colectați-o. Colectați 5 simboluri perlă pentru a primi rotiri gratuite suplimentare dar și pentru a mări multiplicatorul până la un maxim de x50! Rotirile gratuite pot fi reinițiate până la un număr maxim de 30 de rotiri. Simbolul perlă apare numai pe rolele 1, 3 și 5.

Puteți încerca să vă multiplicați premiul în runda opțională de Joc de noroc. Apăsați butonul JOC DE NOROC după ce ați câștigat un premiu pentru a începe runda. Obiectivul dvs. este de a ghici corect culoarea sau suita (neagră, roșie, treflă, romb) unei cărți cu fața în jos. Ghiciți făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă ghiciți corect culoarea, vă veți dubla premiul. Dacă ghiciți corect suita, vă veți înmulți premiul de patru ori. Puteți Juca la noroc până la de cinci ori consecutiv și până la o limită de 2.500 de monede.

Numărul de simboluri bonus templu colectate este alocat la pariul total mizat. Dacă schimbați pariul total veți colecta pentru un alt set de simboluri bonus templu. Colecția de bonus activă este stocată și poate fi continuată revenind la setarea inițială a pariului total. Colecția de bonus este de asemenea stocată între sesiunile jocului pentru a vă putea relua jocul oricând doriţi. Simbolul bonus templu nu poate fi colectat în timpul rotirilor gratuite.

În fereastra SETĂRI, puteţi specifica numărul de monede pe care doriţi să îl pariaţi pe fiecare linie activă, şi suma monedei folosite. Pentru a începe rotirea, faceți clic pe ROTIRE. Când apar simbolurile, simbolurile afișate vor determina premiul conform tabelului de plăți. Combinațiile câștigătoare vor fi eliminate și vor apărea noi simboluri pentru a umple golurile.

Rentabilitatea teoretică a jucătorului (RTP) este de 96.87%.

Acțiuni

  • Mărire Monede/Linie - Cresteti numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe +.
  • Reducere Monede/Linie - Micsorati numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe -.
  • Cresteti moneda - Apasati pe + pentru a creste valoarea fiecarei monede.
  • Reduceti moneda - Apasati pe - pentru a reduce valoarea fiecarei monede.
  • Tabel de castiguri - Controleaza afisarea tabelului de castiguri.
  • Joc automat - Apasati pe JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva functia de joc automat. In jocul automat, invartirile sunt initiate automat in succesiune, care utilizand setarile pentru pariul curent (#linii, #monede/linie si valoarea monedei). Functia Joc Automat este intrerupta automat atunci cand soldul dvs. este prea mic sau atunci cand ati obtinut o runda bonus.
  • Pariu maxim - Pariati numarul maxim de monede pe linie (in functie de regulile jocului si soldul din contul dvs.).
  • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
  • Stop - Opriti tamburele mai rapid.

Ultima actualizare: 08.08.2018