Lucky Diamonds

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Regulament de joc

Acesta este un aparat Slots cu 3 tambure si o singura linie de castig. Numai cel mai mare câștig este plătit.

Caroul este un simbol Wild si poate substitui orice alt simbol de pe tambure. Un Caro dubleaza premiul pentru combinatia castigatoare. Doua Carouri impatresc premiile pentru combinatia castigatoare, cu exceptia cazului in care pe linia de castig sunt 3 Carouri.

Valoarea premiilor afișate în tabelul de plăți se înmulțesc cu valoarea monedei.

Apasati pe ROTIRE pentru a incepe jocul. Atunci cand tamburele se opresc, simbolurile afisate pe linia de castig decid premiul dvs. in functie de tabela platilor.

Câştigul teoretic pentru jucător în acest joc este 95.94%.

Acțiuni

  • Mărire Monede/Linie - Cresteti numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe +.
  • Reducere Monede/Linie - Micsorati numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe -.
  • Joc automat - Apasati pe JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva functia de joc automat. In jocul automat, invartirile sunt initiate automat in succesiune, care utilizand setarile pentru pariul curent (#linii, #monede/linie si valoarea monedei). Functia Joc Automat este intrerupta automat atunci cand soldul dvs. este prea mic sau atunci cand ati obtinut o runda bonus.
  • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
  • Stop - Opriti tamburele mai rapid.

Ultima actualizare: 12.10.2018