Holiday Season

Jocuri neincheiate

Daca runda de joc este intrerupta, toate informatiile despre joc si mizele plasate sunt pastrate pana cand redeschideti jocul. Puteti continua apoi jocul de unde ati ramas. Pariurile nefinalizate plasate, dar care raman nedecise in jocurile intrerupte, devin nule dupa 90 de zile si sumele vor fi pierdute si donate in scopuri caritabile. Erorile de functionare anuleaza toate castigurile si jocurile.

Regulament de joc

Holiday Season este un joc slot video cu 5 role. Puteți activa până la 10 linii și să pariați până la 5 monede/linie. Liniile trebuie să fie activate în ordine numerică (1, 2, 3, 4, etc.).

Holiday Season include un simbol joker suprapus și un simbol scatter. Simbolul joker înlocuiește toate simbolurile de pe rolă (cu excepția simbolului scatter) pentru a vă ajuta să realizați combinații câștigătoare.

Trei sau mai multe simboluri scatter pe role inițiază secvența Win Spins™. Secvența Win Spins™ este un set de rotiri gratuite, în care fiecare rotire garantează apariția a cel puțin unei combinații câștigătoare. Secvența Win Spins™ poate fi reinițiată până la un număr maxim de 20 de rotiri dacă simbolul scatter apare pe role în timpul secvenței. Se acordă 2 rotiri suplimentare pentru fiecare simbol scatter.

Puteți încerca să vă multiplicați premiul în runda opțională de Joc de noroc. Apăsați butonul JOC DE NOROC după ce ați câștigat un premiu pentru a începe runda. Obiectivul dvs. este de a ghici corect culoarea sau suita (neagră, roșie, treflă, romb) unei cărți cu fața în jos. Ghiciți făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă ghiciți corect culoarea, vă veți dubla premiul. Dacă ghiciți corect suita, vă veți înmulți premiul de patru ori. Puteți Juca la noroc până la de cinci ori consecutiv și până la o limită de 2.500 de monede.

Toate simbolurile pot apărea pe role atât în timpul jocului principal cât și în timpul secvenței Win Spins™.

Castigul pentru jucator este de 96.51%.

In fereastra SETARI puteti specifica numarul de linii si de monede pe linie pe care doriti sa-l jucati intr-o runda, cat si valoarea monedei. Pentru a incepe jocul, apasati pe ROTIRE. Simbolurile afisate cand se opresc tamburele determina premiul dvs. in functie de tabela platilor.

Acțiuni

Schimbati pariul

Pentru a modifica numarul de linii si monede pe linie cu care doriti sa pariati intr-o runda si pentru a modifica valoarea monedei, deschideti fereastra "Setari". Apasati pe butonul SETARI sau pe casuta in care sunt afisate liniile, monedele sau valoarea creditului.

Activare linii suplimentare

Mariti numarul de linii active apasand pe +.

Dezactivare linie

Micsorati numarul de linii active apasand pe -.

Mărire Monede/Linie

Cresteti numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe +.

Reducere Monede/Linie

Micsorati numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe -.

Cresteti moneda

Apasati pe + pentru a creste valoarea fiecarei monede.

Reduceti moneda

Apasati pe - pentru a reduce valoarea fiecarei monede.

Tabel de castiguri

Controleaza afisarea tabelului de castiguri.

Joc automat

Apasati pe JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva functia de joc automat. In jocul automat, invartirile sunt initiate automat in succesiune, care utilizand setarile pentru pariul curent (#linii, #monede/linie si valoarea monedei). Functia Joc Automat este intrerupta automat atunci cand soldul dvs. este prea mic sau atunci cand ati obtinut o runda bonus.

Pariu maxim

Pariati numarul maxim de monede pe linie (in functie de regulile jocului si soldul din contul dvs.).

Rotire

Incepeti runda invartind tamburele.

Stop

Opriti tamburele mai rapid.

Ultima actualizare: 10.08.2018