Grim Muerto

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Grim Muerto este un joc slot video cu 5 role și 20 de linii fixe de plată, care vă invită să vă alăturați membrilor incredibil de atrăgători ai unei trupe mexicane de mariachi pentru încântătoarea sărbătoare Día de Muertos (Ziua morților).

Grim Muerto include un simbol joker (chitară); un simbol scatter în jocul principal (cartea); un simbol scatter în timpul rotiri gratuite (lumânări). Simbolul joker poate înlocui toate simbolurile de pe rolă cu excepția simbolului scatter pentru a vă ajuta să realizați combinații câștigătoare. O combinație de două sau mai multe simboluri joker alăturate constituie un câștig atunci când acea combinație apare de-a lungul unei linii active.

O rolă este evidențiată înainte de fiecare rotire. În cazul în care un simbol joker apare pe rola selectată, acesta se va dubla pentru a înlocui toate celelalte simboluri de pe acea rolă.

Simbolul scatter (cartea) apare numai pe rolele 1, 3 și 5. Dacă apar trei dintre aceste simboluri în jocul principal se acordă o serie de 10 rotiri gratuite. Rotirile gratuite pot fi reinițiate dacă apar 3 simboluri lumânare pe rolele 1, 3 și 5, până la câștigul maxim! Dacă în timpul rotirilor gratuite apar 1 sau 2 simboluri lumânare pe role, veți primi 3 sau 6 rotiri gratuite suplimentare.

Înainte să înceapă seria de rotiri gratuite, cartea va descoperi un simbol aleatoriu Mariachi, cu o sumă mare și va acționa ca simbol joker suplimentar pe durata secvenței rotiri gratuite.

În timpul Rotirilor gratuite, vor fi evidențiate două până la cinci role. În cazul în care un simbol joker sau un joker suplimentar apare pe rola selectată, acesta se va dubla pentru a înlocui toate celelalte simboluri de pe acele role. Nu vor apărea ambii jokeri pe aceeași rolă.

Secvența A doua șansă vă oferă posibilitatea de a iniția rotiri gratuite atunci când numai 2 simboluri scatter (cartea) apar pe role. Selectați 1 din cele 4 simboluri de pe ecran pentru o șansă de a câștiga rotiri gratuite sau premii instant!

Puteţi specifica numărul de monede pe care doriţi să le pariaţi pe fiecare linie activă, şi suma monedei folosite. Pentru a începe runda, faceți clic pe ROTIRE. Când rolele se opresc, simbolurile afișate determină premiul conform tabelului de plăți.

Câştigul teoretic pentru jucător în acest joc este 96.51%

Acțiuni

  • Mărire Monede/Linie - Cresteti numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe +.
  • Reducere Monede/Linie - Micsorati numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe -.
  • Cresteti moneda - Apasati pe + pentru a creste valoarea fiecarei monede.
  • Reduceti moneda - Apasati pe - pentru a reduce valoarea fiecarei monede.
  • Tabel de castiguri - Controleaza afisarea tabelului de castiguri.
  • Joc automat - Apasati pe JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva functia de joc automat. In jocul automat, invartirile sunt initiate automat in succesiune, care utilizand setarile pentru pariul curent (#linii, #monede/linie si valoarea monedei). Functia Joc Automat este intrerupta automat atunci cand soldul dvs. este prea mic sau atunci cand ati obtinut o runda bonus.
  • Pariu maxim - Pariati numarul maxim de monede pe linie (in functie de regulile jocului si soldul din contul dvs.).
  • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
  • Stop - Opriti tamburele mai rapid.

Ultima actualizare: 12.10.2018