Golden Ticket

Regulament de joc

Golden Ticket este un video slot care se joacă pe o grilă de 5x5. Simbolurile apar pe grilă pentru a forma combinații câștigătoare. Câștigurile sunt realizate obținând 3 sau mai multe simboluri pe un rând, pe orizontală sau verticală. Toate rândurile și coloanele sunt active și simbolurile pot face parte din mai multe combinații câștigătoare.

Golden Ticket include simboluri joker (biletul de aur). Simbolul joker înlocuiește orice alt simbol pentru a ajuta la realizarea combinațiilor câștigătoare. Combinațiile câștigătoare sunt eliminate după ce sunt colectate și simbolurile rămase coboară pentru a forma, posibile noi combinații câștigătoare. Simbolul joker apare la simbolul din mijloc când o combinație câștigătoare formată din 3 simboluri este eliminată din grilă. Un multiplicator de câștiguri se mărește la fiecare nouă coborâre. Dacă toate simbolurile sunt eliminate din grilă, este acordat un câștig special întreg.

Golden Ticket include un joc bonus. Jocul bonus este un set de runde de jocuri gratuite și este inițiat dacă o coloană cu „BONUS” este golită în totalitate de simboluri. Un multiplicator este stabilit pe baza numărului de coloane „BONUS” golite în totalitate. Câștigurile sunt realizate obținând 5 sau mai multe simboluri asemănătoare oriunde pe grilă. Toate câștigurille dintr-un joc bonus sunt înmulțite cu multiplicatorul.

În timpul jocului bonus este utilizat un set diferit de simboluri și simbolul joker nu va mai apărea. Obținând 5 sau mai multe simboluri bonus (bonus stea) în timpul jocului bonus, vi se vor acorda runde bonus suplimentare până la maxim 20 de runde bonus consecutive. Se acordă o rundă bonus suplimentară pentru fiecare simbol bonus stea din combinația câștigătoare.

Rata plăţilor la acest joc este de 85%.

Pariurile se selectează folosind butoanele de pariuri în partea de jos a jocului. Faceți clic pe butoanele plus și minus pentru a schimba pariul unul după altul. Pentru a începe runda, apăsaţi pe START. Când apar simbolurile, simbolurile afișate vor determina premiul conform tabelului de plăți.

Ultima actualizare: 06.05.2019