Golden Legend

Regulament de joc

Golden Legend® este un joc slot video cu 5 role. Puteți activa până la 50 linii și să pariați până la 5 monede/linie. Liniile trebuie să fie activate în ordine numerică (1, 2, 3, 4, etc.).

Golden Legend® include un simbol joker (Moneda de aur) și simbol scatter (răspândit) rotire gratuită (Dragonul). Simbolul joker înlocuiește orice alt simbol de pe rolă, cu excepția simbolului Dragon pentru a ajuta la alcătuirea combinațiilor câștigătoare. Simbolul joker apare numai pe rolele 2, 3, 4 și 5.

Dacă apar trei simboluri Dragon pe role, se inițiază secvența rotire gratuită. Va începe o secvență de rotiri gratuite. Pentru fiecare rotire gratuită, 2 simboluri joker suplimentare vor fi adăugate pe rolele 2, 3, 4 și 5.

Simbolurile joker sunt plasate într-o formație suprapusă, cu cât va fi mai mare grămada cu atât veți juca mai mult secvența rotire gratuită. Rotirile gratuite pot fi reinițiate o singură dată cu 10 rotiri gratuite suplimentare până la un număr total de 20 de rotiri. Simbolul Dragon apare numai pe rolele 1, 2 și 3.

Puteți încerca să vă multiplicați premiul în runda opțională de Joc de noroc. Apăsați butonul JOC DE NOROC după ce ați câștigat un premiu pentru a începe runda. Obiectivul dvs. este de a ghici corect culoarea sau suita (neagră, roșie, treflă, romb) unei cărți cu fața în jos. Ghiciți făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă ghiciți corect culoarea, vă veți dubla premiul. Dacă ghiciți corect suita, vă veți înmulți premiul de patru ori. Puteți Juca la noroc până la de cinci ori consecutiv și până la o limită de 2.500 de monede.

Rentabilitatea teoretică a jucătorului (RTP) este de 85%.

In fereastra SETARI puteti specifica numarul de linii si de monede pe linie pe care doriti sa-l jucati intr-o runda, cat si valoarea monedei. Pentru a incepe jocul, apasati pe ROTIRE. Simbolurile afisate cand se opresc tamburele determina premiul dvs. in functie de tabela platilor.

Ultima actualizare: 17.11.2017