Gemix

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Gemix este un joc video slot în cascadă care se joacă pe o grilă de 7 pe 7. Simbolurile apar pe grilă pentru a forma combinații câștigătoare. Câștigurile sunt realizate obținând 5 sau mai multe simboluri într-un grup conectat care se ating orizontal și/sau vertical. Simbolurile câștigătoare sunt eliminate iar apoi cad noi simboluri pentru a umple grila. Jocul continuă în cascadă până când nu se mai pot crea noi combinații câștigătoare.

Toate câștigurile realizate în timpul unei runde de joc contribuie la creșterea contorului de încărcare a cristalului. Atunci când contorul de încărcare a cristalului este complet încărcat și nu mai există cascade, efectul de încărcare a cristalului este activat, declanșând unul dintre următoarele efecte:

• Fulger în lanț: Două simboluri din colțuri opuse, trag un arc electric lovind simbolurile. Aceste simboluri sunt transformate într-unul dintre simbolurile din colț.

• Rază de lumină: Razele de lumină se aprind vertical și orizontal de la un simbol de pe grilă. Toate simbolurile din coloana afectată și rândul afectat vor fi transformate în alte simboluri.

• Deformare cristal: Un simbol este selectat de pe grilă. Simbolul selectat și toate simbolurile identice sunt deformate în alte simboluri.

• Explozie Nova: Un simbol este selectat de pe grilă și explodează. Simbolurile adiacente sunt eliminate din joc în această explozie uriașă. Apoi explozia se retrage și creează un nucleu de simboluri. Acest nucleu este format din același simbol.

Jocul continuă normal după efect, permițând astfel contorului de încărcare a cristalului să se încarce pentru mai multe efecte, posibil pentru a crea câștiguri suplimentare!

Jocul poate deveni Super-încărcat. Când contorul de încărcare a cristalului este complet încărcat, se poate super-încărca jocul câștigând la simboluri suplimentare. Dacă reușiți să câștigați la suficiente simboluri și super-încărcați complet contorul de încărcare a cristalului înainte de epuizarea cascadelor, ați realizat deja câștiguri, și toate câștigurile suplimentare obținute ca urmare a efectului din timpul acelei runde de joc se înmulțesc cu 3! Super-încărcarea poate fi inițiată doar o dată într-o rundă de joc.

Gemix include lumi diferite. Fiecărei lumi îi sunt atribuite trei tipare diferite. Tiparul activ este indicat pe ecran. Pentru a debloca un tipar, trebuie să obțineți câștiguri pe pozițiile indicate pe grilă. Deblocarea unui tipar activează următorul tipar pentru lumea curentă. Dacă deblocați trei tipare într-o lume, ajungeți la următoarea lume și sunteți premiat cu Bonusul lumii. Bonusul lumii este mărit cu orice câștig obținut în timpul unei runde de joc.

Fiecare lume are un simbol joker unic care poate apărea în rundele de joc necâștigătoare. Aceste simboluri joker înlocuiesc orice alt simbol pentru a ajuta la realizarea combinațiilor câștigătoare. Aceste simboluri joker sunt eliminate dacă fac parte dintr-o combinație câștigătoare.

• Lumea minerului: Simbolurile joker cad de sus și se așează pe diferite poziții de pe grilă, înlocuind simbolurile obișnuite. Pot apărea până la 10 simboluri joker.

• Lumea prințesei: Un simbol de pe margine este ales pentru a acționa ca punct de pornire. Simbolul este transformat în simbol joker. Apoi simbolul joker se extinde la simbolurile adiacente până când ajunge la unul dintre simbolurile de pe marginea grilei.

• Lumea vrăjitorului: Pot apărea până la 8 jokeri lipicioși în diferite poziții pe grilă. Simbolurile jokeri lipicioși nu cad când simbolurile de mai jos sunt eliminate și nici nu sunt eliminate când fac parte dintr-o combinație câștigătoare. Jokerii lipicioși rămân o rundă de joc sau până când este inițiată Încărcarea cristalului.

Pariurile se selectează folosind butoanele de pariuri în partea de jos a jocului. Faceți clic pe butoanele plus și minus pentru a schimba pariul unul după altul. Pentru a începe runda, apăsaţi pe START. Când apar simbolurile, simbolurile afișate vor determina premiul conform tabelului de plăți.

Rentabilitatea teoretică a jucătorului (RTP) este de 96.83%.

Acțiuni

  • Schimbati pariul - Apăsaţi pe oricare dintre cele cinci butoane de pariuri pentru a selecta un pariu sau folosiţi butoanele de plus sau minus pentru a mări sau pentru a scade pariul cu un pas.
  • Tabel de castiguri - Controleaza afisarea tabelului de castiguri.
  • Joc automat - Apăsaţi pe butonul JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva funcţia de Joc Automat. În modul Joc Automat, un număr de runde consecutive de joc sunt iniţiate automat, folosind pariul dvs. curent. Modul Joc Automat este dezactivat automat în funcţie de setările dvs. sau dacă soldul este prea mic.
  • Start - Începe runda de joc cu pariul selectat momentan.
  • Joc rapid - Porniți comutarea pentru un mod de joc mult mai rapid.

Ultima actualizare: 08.11.2018