Enchanted Crystals

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Enchanted Crystals este un joc video de tip slot cu 5 role și 243 de combinații de câștig cu care puteți câștiga.

Enchanted Crystals include un simbol joker (cristalul), un simbol bonus scatter (regele goblin) și un simbol răspândit (scatter) rotire gratuită (fluturele). Simbolul joker înlocuiește orice alt simbol de pe rolă (cu excepția simbolurilor regele goblin și fluture) pentru a ajuta la alcătuirea combinațiilor câștigătoare. Un simbol joker care apare pe rola 2, 3 sau 4 se extinde și acoperă întreaga rolă.

Un simbol joker extins pe rola 2, 3 sau 4 inițiază secvența re-rotire; se acordă 1 re-rotire pentru fiecare joker extins. Jokerul extins este păstrat în loc pe rolă pe tot parcursul secvenței re-rotire, și înlocuitorii pentru orice alt simbol (cu excepția simbolurilor regele goblin și fluture).

Trei simboluri regele goblin pe role inițiază jocul bonus Găsiți Cristalul în care sunt selectate ușile din vizuina Goblin-ului. Obiectivul este de a ajunge neobservat la camera regelui Goblin și să găsiți cristalul selectând cufărul de comori corect. Fiecare ușă poate acorda bani suplimentari. Dacă găsiți cristalul veți primi o sumă mare de bani! Dacă sunteți observat, jocul bonus se încheie.

Trei simboluri fluture pe role inițiază secvența rotire gratuită. Simbolul fluture este joker în timpul secvenței rotiri gratuite și înlocuiesc orice alte simboluri. În timpul secvenței, până la 5 fluturi joker vor zbura pe ecran, când rolele se opresc unele sau toate simbolurile joker fluture pot ateriza pe simbolurile de pe role, transformându-le în simboluri joker. Secvența rotire gratuită poate fi re-declanșată până la un total de 50 de rotiri dacă primiți un fluture joker pe un simbol fluture. Jocul bonus nu poate fi inițiat în timpul secvenței rotire gratuită.

Simbolul Regele Goblin apare numai pe rolele 1, 3 și 5. Simbolurile Fluture și Cristal apar numai pe rolele 2, 3 și 4. Simbolurile Cristal și Regele Goblin nu apar în timpul rotirilor gratuite.

Pariurile sunt selectate folosind butoanele de pariere (bet). Faceți clic pe butoanele plus și minus pentru a schimba pariul unul după altul. Există 243 de combinații de câștig fixe. Combinațiile de câștig sunt acordate pentru combinații de simboluri adiacente de la stânga la dreapta. Pentru a începe runda, faceți clic pe ROTIRE. Când rolele se opresc, simbolurile afișate determină premiul conform tabelului de plăți.

Rentabilitatea teoretică a jucătorului (RTP) este de 96.72%.

Acțiuni

  • Schimbati pariul - Pentru a modifica numarul de linii si monede pe linie cu care doriti sa pariati intr-o runda si pentru a modifica valoarea monedei, deschideti fereastra "Setari". Apasati pe butonul SETARI sau pe casuta in care sunt afisate liniile, monedele sau valoarea creditului.
  • Tabel de castiguri - Controleaza afisarea tabelului de castiguri.
  • Joc automat - Apăsaţi pe butonul JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva funcţia de Joc Automat. În modul de joc automat, un număr de runde de joc consecutive este iniţiat în mod automat, folosind setările actuale de pariere. Modul Joc Automat este dezactivat automat în funcţie de setările dvs. sau dacă soldul este prea mic.
  • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
  • Stop - Opriti tamburele mai rapid.

Ultima actualizare: 07.08.2018