Crazy Cows

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Crazy Cows este un joc slot video cu 5 role. Puteți activa până la 15 linii și să pariați până la 5 monede/linie. Liniile trebuie să fie activate în ordine numerică (1, 2, 3, 4, etc.).

Crazy Cows include un simbol joker (taur), un simbol scatter (câine) și două simboluri scatter bonus (șopron și piesele colierului inimă). Simbolul joker înlocuiește orice alt simbol de pe rolă (cu excepția simbolului scatter și bonus) pentru a vă ajuta să realizați combinații câștigătoare. Un simbol joker care apare pe rola 3 se va extinde și va acoperi întreaga rolă.

Un joker extins pe rola 3 și colierele inimă pe rolele 2 și 4 inițiază secvența re-rotire; o secvență de rotiri gratuite începe în timpul căreia rola 3 este acoperită de un simbol joker extins care înlocuiește orice alt simbol de pe rolă (cu excepția simbolurilor scatter și bonus scatter). Simbolul joker extins rămâne nemișcat în timpul secvenței rotire gratuită. În timpul secvenței se acordă rotiri gratuite suplimentare dacă piesele colierului inimă apar pe ambele role 2 și 4.

Trei simboluri scatter bonus pe role, inițiază bonusul scufundare, moment în care veți selecta vaca care doriți să facă scufundarea. Câinele vă poate recompensa cu rotiri gratuite și un premiu monetar în funcție de cât de bună a fost scufundarea. După ce se încheie jocul bonus, începe o secvență de rotiri gratuite în care premiile pentru combinații câștigătoare sunt multiplicate cu un multiplicator care pornește de la 2. Două sau mai multe simboluri scatter câine, situate oriunde pe role mărește multiplicatorul cu până maxim 5. Jocul bonus poate fi câștigat din nou în timpul rotirilor gratuite și pot fi acordate până la 50 de rotiri gratuite suplimentare. Premiile dintr-un joc bonus nu sunt înmulțite cu multiplicatorul.

Puteți încerca să vă multiplicați premiul în runda opțională de Joc de noroc. Apăsați butonul JOC DE NOROC după ce ați câștigat un premiu pentru a începe runda. Obiectivul dvs. este de a ghici corect culoarea sau suita (neagră, roșie, treflă, romb) unei cărți cu fața în jos. Ghiciți făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă ghiciți corect culoarea, vă veți dubla premiul. Dacă ghiciți corect suita, vă veți înmulți premiul de patru ori. Puteți Juca la noroc până la de cinci ori consecutiv și până la o limită de 2.500 de monede.

Simbolul scatter bonus șopron apare pe rolele 1, 3 și 5. Simbolul scatter bonus colier inimă apare numai pe rolele 2 și 4. Simbolul scatter bonus colier inimă nu apare în timpul secvenței rotiri gratuite. Simbolul scatter câine poate apărea pe toate rolele.

In fereastra SETARI puteti specifica numarul de linii si de monede pe linie pe care doriti sa-l jucati intr-o runda, cat si valoarea monedei. Pentru a incepe jocul, apasati pe ROTIRE. Simbolurile afisate cand se opresc tamburele determina premiul dvs. in functie de tabela platilor.

Câştigul teoretic pentru jucător în acest joc este 96.18%

Acțiuni

 • Schimbati pariul - Pentru a modifica numarul de linii si monede pe linie cu care doriti sa pariati intr-o runda si pentru a modifica valoarea monedei, deschideti fereastra "Setari". Apasati pe butonul SETARI sau pe casuta in care sunt afisate liniile, monedele sau valoarea creditului.
 • Activare linii suplimentare - Mariti numarul de linii active apasand pe +.
 • Dezactivare linie - Micsorati numarul de linii active apasand pe -.
 • Mărire Monede/Linie - Cresteti numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe +.
 • Reducere Monede/Linie - Micsorati numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe -.
 • Cresteti moneda - Apasati pe + pentru a creste valoarea fiecarei monede.
 • Reduceti moneda - Apasati pe - pentru a reduce valoarea fiecarei monede.
 • Tabel de castiguri - Controleaza afisarea tabelului de castiguri.
 • Joc automat - Apasati pe JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva functia de joc automat. In jocul automat, invartirile sunt initiate automat in succesiune, care utilizand setarile pentru pariul curent (#linii, #monede/linie si valoarea monedei). Functia Joc Automat este intrerupta automat atunci cand soldul dvs. este prea mic sau atunci cand ati obtinut o runda bonus.
 • Pariu maxim - Pariati numarul maxim de monede pe linie (in functie de regulile jocului si soldul din contul dvs.).
 • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
 • Stop - Opriti tamburele mai rapid.

Ultima actualizare: 08.11.2018