Cloud Quest

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Limita este cerul în Cloud Quest, jocul slot video în care trecerea la nivelul următor nu a fost niciodată atât de profitabilă! Conectați trei sau mai multe simboluri identice pe orice linie diagonală, orizontală sau verticală, oriunde în grila de 5 x 5 pentru a câștiga. Toate rândurile și coloanele din grilă sunt active la fiecare rundă și fiecare simbol poate face parte din multiplele combinații câștigătoare.

După procesarea tuturor combinațiilor câștigătoare, simbolurile ce alcătuiesc combinații câștigătoare sunt eliminate, permițând simbolurilor care rămân pe coloane să cadă la locul lor și să vă ofere noi șanse de a crea combinații câștigătoare în aceeași rundă.

Jocul include un simbol „joker” (scutul auriu) ce poate înlocui orice alt simbol, pentru a vă ajuta să obțineți combinații câștigătoare. Un joker înlocuiește întotdeauna simbolul din mijloc dintr-o combinație câștigătoare de trei simboluri, pentru a vă oferi o șansă mai mare de a crea combinații câștigătoare suplimentare la căderea simbolurilor.

Înainte fiecărei runde, un rând din grilă este destinat ca și „BONUS”. Dacă eliminați 5 simboluri din acest rând, veți iniția runda bonus. Dacă eliminați toate cele 25 de simboluri de pe aceiași grilă, regatul vă va acorda un premiu special!

Jocul include, de asemenea, un simbol „Super-putere” ce inițiază activarea anumitor secțiuni ale roții „Super-putere”. Această roată vă oferă șansa de a câștiga o re-rotire gratuită cu una dintre cele patru super-puteri speciale, pentru a vă ajuta să câștigați mai mult. Re-rotirea este bazată pe aceiași miză pe care ați plasat-o la rotirea inițială și nu există un rând „BONUS”.

Cu cât numărul de simboluri „Super-putere” este mai mare în combinația ce inițiază activarea roții, cu atât va fi mai mare numărul de secțiuni activate pe roată (luminate): La combinațiile câștigătoare de 3 simboluri „Super-putere”, o secțiune a roții va fi activată. La combinațiile câștigătoare de 4 simboluri „Super-putere”, două secțiuni ale roții vor fi activate. La combinațiile câștigătoare de 5 simboluri „Super-putere”, trei secțiuni ale roții vor fi activate.

Un indicator va apărea și se va învârti în sensul acelor de ceasornic în jurul exteriorului roții. Dacă acesta se oprește pe o secțiune activată, veți primi o re-rotire gratuită. Tipul super-puterii ce se va aplica re-rotirii este indicat în pictograma afișată în centrul roții cu super-putere. Cele patru super-puteri sunt următoarele:

Cei cinci zei ai norocului: La re-rerotire, premiile pentru toate combinațiile câștigătoare sunt înmulțite cu 5.

Emblema rezistenței: La re-rotire, doi jokeri „rezistenți” vor cădea pe grilă în două poziții diferite, pentru a vă ajuta să obțineți combinații câștigătoare. Aceste simboluri joker vor rămâne pe grilă până când atingeți o combinație alcătuită numai din jokeri.

Semnul belșugului: La re-rotire, veți obține jokeri suplimentari, generați de combinațiile câștigătoare: Simbolul central într-o combinație de trei simboluri identice este înlocuit de un joker. Cele două simboluri centrale dintr-o combinație de patru simboluri identice sunt înlocuite de jokeri. Trei simboluri alternative dintr-o combinație câștigătoare de cinci simboluri identice sunt înlocuite de jokeri.

Dispersarea succesului: La re-rotire, toate simbolurile pot acționa ca și simboluri scatter pentru a genera câștiguri suplimentare. Câștigul maxim pentru orice simbol scatter este același ca și pentru o combinație de 5 simboluri consecutive de același tip din jocul principal. În timpul acestei secvențe pot fi activate maxim 3 secțiuni ale roții super-puterii prin intermediul simbolurilor scatter super-putere. Simbolurile joker pot apărea la afișarea inițială, însă nu vor apărea simboluri joker noi după ce combinațiile câștigătoare au fost obținute.

Runda bonus este inițiată atunci când toate cele cinci simboluri din rândul „BONUS” au fost eliberate. La începutul rundei bonus, veți primi în mod aleatoriu între 5-20 rotiri bonus gratuite la un joc cu trei role cu o singură linie. Obiectivul dvs. este să învingeți monstrul la fiecare dintre cele cinci etape, utilizând aceste rotiri bonus gratuite. Pentru a învinge fiecare monstru și a trece la etapa următoare, trebuie să atingeți un anumit număr de combinații câștigătoare. Acest număr este diferit pentru fiecare etapă. Alternativ, puteți învinge orice monstru instant, realizând o combinație de trei semne bonus. Atunci când un monstru a fost învins, veți câștiga trei rotiri suplimentare bonus și veți avansa la următoarea etapă pentru a înfrunta următorul monstru.

Plățile pentru combinațiile câștigătoare cresc la fiecare etapă, deoarece acestea se înmulțesc cu numărul etapei pe care ați atins-o. Atunci când învingeți ultimul monstru, cel de-al cincilea, veți primi un premiu special, echivalent cu 100 de ori pariul total! Puteți primi, de asemenea, dublul pariului total pentru fiecare rotire bonus pe care nu ați folosit-o.

Jocul vă permite, de asemenea, să colectați un punct de experiență (XP) pentru fiecare monstru pe care îl învingeți, ca să vă puteți lăuda prietenilor și camarazilor de joc atunci când atingeți nivelul maxim!

Pariurile se selectează folosind butoanele de pariuri în partea de jos a jocului. Faceți clic pe butoanele plus și minus pentru a schimba pariul unul după altul. Pentru a începe runda, apăsaţi pe START. Când apar simbolurile, simbolurile afișate vor determina premiul conform tabelului de plăți.

Câştigul teoretic pentru jucător în acest joc este 96.52%

Acțiuni

  • Schimbati pariul - Apăsaţi pe oricare dintre cele cinci butoane de pariuri pentru a selecta un pariu sau folosiţi butoanele de plus sau minus pentru a mări sau pentru a scade pariul cu un pas.
  • Tabel de castiguri - Controleaza afisarea tabelului de castiguri.
  • Joc automat - Apăsaţi pe butonul JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva funcţia de Joc Automat. În modul Joc Automat, un număr de runde consecutive de joc sunt iniţiate automat, folosind pariul dvs. curent. Modul Joc Automat este dezactivat automat în funcţie de setările dvs. sau dacă soldul este prea mic.
  • Start - Începe runda de joc cu pariul selectat momentan.
  • Joc rapid - Porniți comutarea pentru un mod de joc mult mai rapid.

Ultima actualizare: 12.10.2018