Book of Dead

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Book of Dead este un joc slot video cu 5 role care îl aduce pe aventurierul îndrăzneț, Rich Wilde, față în față cu Anubis și alte simboluri formidabile din Egiptul Antic! Se pot activa până la 10 linii, liniile sunt numerotate și activate întotdeauna în ordine numerică (1, 2, 3, 4, etc.).

Simbolul Carte acționează atât ca simbol joker cât și ca simbol scatter. Când este joker, Cartea poate înlocui orice alt simbol de pe rolă pentru a ajuta la realizarea combinațiilor câștigătoare.

Când este scatter, trei sau mai multe Cărți care apar în orice poziție pe orice rolă rezultă într-un premiu. În plus, inițiază o secvență de zece rotiri gratuite. La fiecare rotire gratuită, trei Cărți scatter vor extinde secvența de rotiri gratuite cu încă zece rotiri gratuite până când este câștigată suma maximă!

Înainte de a începe o secvență de rotiri gratuite, un simbol normal este ales pentru a acționa ca și simbol special extins de-a lungul întregii secvențe de rotire gratuită. După ce s-au recunoscut premiile pentru combinațiile câștigătoare normale, simbolul special se poate extinde de-a lungul întregii secvențe de rotire gratuită. Simbolul special se va extinde numai atunci când premiile suplimentare pot fi oferite de-a lungul liniilor active de joc pentru combinațiile câștigătoare. Simbolurile extinse nu trebuie să fie alăturate pentru a realiza o combinație câștigătoare.

Jocul mai are, de asemenea, o rundă opțională de Gamble care vă oferă șansa de a multiplica premiul total la orice rotire în jocul principal ghicind corect culoarea sau numărul unei cărți ascunse. Runda Gamble poate fi jucată de până la cinci ori la rând.

In fereastra SETARI puteti specifica numarul de linii si de monede pe linie pe care doriti sa-l jucati intr-o runda, cat si valoarea monedei. Pentru a incepe jocul, apasati pe ROTIRE. Simbolurile afisate cand se opresc tamburele determina premiul dvs. in functie de tabela platilor.

Câştigul teoretic pentru jucător în acest joc este 96.21%

Acțiuni

 • Schimbati pariul - Pentru a modifica numarul de linii si monede pe linie cu care doriti sa pariati intr-o runda si pentru a modifica valoarea monedei, deschideti fereastra "Setari". Apasati pe butonul SETARI sau pe casuta in care sunt afisate liniile, monedele sau valoarea creditului.
 • Activare linii suplimentare - Mariti numarul de linii active apasand pe +.
 • Dezactivare linie - Micsorati numarul de linii active apasand pe -.
 • Mărire Monede/Linie - Cresteti numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe +.
 • Reducere Monede/Linie - Micsorati numarul de monede pariate pe o linie activa apasand pe -.
 • Cresteti moneda - Apasati pe + pentru a creste valoarea fiecarei monede.
 • Reduceti moneda - Apasati pe - pentru a reduce valoarea fiecarei monede.
 • Tabel de castiguri - Controleaza afisarea tabelului de castiguri.
 • Joc automat - Apasati pe JOC AUTOMAT pentru a activa/dezactiva functia de joc automat. In jocul automat, invartirile sunt initiate automat in succesiune, care utilizand setarile pentru pariul curent (#linii, #monede/linie si valoarea monedei). Functia Joc Automat este intrerupta automat atunci cand soldul dvs. este prea mic sau atunci cand ati obtinut o runda bonus.
 • Pariu maxim - Pariati numarul maxim de monede pe linie (in functie de regulile jocului si soldul din contul dvs.).
 • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
 • Stop - Opriti tamburele mai rapid.

Ultima actualizare: 12.10.2018