Aztec Idols

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Aztec Idols este un joc slot video cu 5 role. Puteți activa până la 15 linii și să pariați până la 5 monede/linie. Liniile trebuie să fie activate în ordine numerică (1, 2, 3, 4 etc.).

Aztec Idols include un simbol joker (Rich Wilde), un simbol scatter bonus (piramida) și un simbol scatter care vă oferă o rotire gratuită (smaraldul). Simbolul joker înlocuiește orice alt simbol de pe rolă (cu excepția piramidei și a smaraldului) pentru a vă ajuta să realizați combinații câștigătoare.

Trei simboluri piramidă care se află oriunde pe ecran inițiază jocul bonus Pick-the-Idols (Alegeți idolii) unde puteți alege idoli de aur. Fiecare idol vă acordă o anumită sumă. Dacă idolul are o capcană și este eliberat un gaz otrăvitor, atunci jocul bonus se va încheia.

Trei simboluri smarald care se află oriunde pe role inițiază secvența rotiri gratuite smarald. Un smarald se va roti și se va opri, selectând aleatoriu unul dintre simbolurile de pe rolă, pentru a funcționa ca un simbol Scatter extra și ca număr de rotirigratuite ce pot fi jucate. O secvență de rotiri gratuite începe în timp ce simbolul „Scatter extra” este activ. Simbolul Scatter Extra se plătește folosind tabelul de plăți pentru simboluri inițial. Nu se vor acorda rotiri gratuite suplimentare și jocul bonus nu poate fi declanșat în timpul secvenței.

Puteți încerca să vă multiplicați premiul în runda opțională de Joc de noroc. Apăsați butonul JOC DE NOROC după ce ați câștigat un premiu pentru a începe runda. Obiectivul dvs. este de a ghici corect culoarea sau suita (neagră, roșie, treflă, romb) unei cărți cu fața în jos. Ghiciți făcând clic pe butonul corespunzător. Dacă ghiciți corect culoarea, vă veți dubla premiul. Dacă ghiciți corect suita, vă veți înmulți premiul de patru ori. Puteți Juca la noroc până la de cinci ori consecutiv și până la o limită de 2.500 de monede.

Simbolul piramidei apare doar pe rolele 3, 4 și 5. Simbolul smarald apare numai pe rolele 1, 3 și 5. Toate simbolurile, cu excepția jokerului, a piramidei și a smaraldului pot fi selectate ca și SCATTER EXTRA în timpul secvenței rotiri gratuite. Simbolul SCATTER EXTRA apare numai în timpul rotirilor gratuite.

În meniu, puteți configura pariul dorit. Pentru a începe runda, atingeți pe butonul Rotire. Când rolele se opresc, simbolurile afișate determină premiul conform tabelului de plăți.

Câştigul teoretic pentru jucător în acest joc este 96.76%

Acțiuni

  • Tabel de castiguri - Deschideți meniul și navigați la pagina Tabel de plăți pentru a consulta secvențele și plățile jocului.
  • Joc automat - Puteți activa/dezactiva funcția Joc automat din meniului jocului. În modul de joc automat, un număr de runde de joc consecutive este iniţiat în mod automat, folosind setările actuale de pariere. Modul Joc Automat este dezactivat automat în funcţie de setările dvs. sau dacă soldul este prea mic.
  • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
  • Stop (În timpul rotirilor) - Atingeți oriunde pentru a opri rolele în timp ce se rotesc mult mai repede.

Ultima actualizare: 12.10.2018