7 Sins

Jocuri neincheiate

Dacă runda de joc este întreruptă, toate informațiile din joc și pariurile efectuate sunt salvate până când deschideți jocul din nou. Puteți continua runda neterminată din momentul întreruperii acesteia. Defecțiunile anulează toate jocurile și plățile.

Informații

Câștigurile de pe liniile de plată se întâmplă pe numărul selectat a liniilor de plată, conform informațiilor din tabelul de plată și regulile jocului. Atunci când câștigați pe Linii de plată multiple într-o singură rundă de joc, se adună împreună toate câștigurile. Toate câștigurile din Secvențe (cum ar fi Rotirile Gratuite), Jocuri bonus și/sau simboluri Scatter (dacă este cazul) sunt, de asemenea, adăugate la câștigurile de pe liniile de plată. Toate combinațiile de câștig sunt plătite la sfârșitul rundei de joc. Secvența de Rotiri Gratuite sunt plătite cu acelați pariu și același număr de linii selectate ca și runda de joc care activat secvența - decât dacă se menționează altfel. Pariul nu poate fi schimbat pe durata rundei curente de joc. Vă rugăm să citiți regulile de joc pentru informații suplimentare.

Regulament de joc

Cele șapte ispite mortale te cheamă, trezindu-ți demonii interiori, în 7 Sins, un joc video slot cu 5 role care vă ispitește cu 243 combinații de câștig.

7 Sins include două simboluri joker (Lucky 7 și Lucky 7 dublu), care înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu excepția simbolurilor scatter, pentru a ajuta la realizarea combinațiilor câștigătoare. Simbolul joker Lucky 7 apare numai pe rolele 1, 3 și 5. Simbolurile joker Lucky 7 dublu, care apar pe rolele 2 și 4 acționează ca și cum ar fi 2 simboluri joker adiacente.

Puteți câștiga până la o combinație mistuitoare de 7 de același fel dacă apar ambele simboluri Joker Dublu Lucky 7. O combinație de 3 de același fel va câștiga pe primele două role atunci când simbolul Joker Dublu Lucky 7 apare pe a doua rolă.

Trei simboluri Cutia Pandorei care apar pe rolele 1,3 și 5 vor iniția o serie de 7 rotiri gratuite în care toate cele șapte vicii ale bărbaților vor lupta pentru afecțiunea dvs., fiecare la rândul lor în fiecare rotire gratuită ca ispită extinsă pe rola din mijloc.

În timpul rotirilor gratuite, celelalte role se vor roti numai unde simbolul ispită relevant poate apărea pentru a forma linii de plată câștigătoare. Un multiplicator crește la fiecare rotire de la x1 la x7 pentru a vă satisface dorința de câștiguri mari. Rotirile gratuite nu pot fi inițiate din nou.

Secvența A doua șansă vă oferă posibilitatea să inițiați rotiri gratuite captivante cu numai 2 simboluri Cutia Pandorei, selectând 1 din cele 7 imagini afișate pe ecran. Dacă găsiți al treilea simbol scatter, se vor activa rotirile gratuite sau veți câștiga un premiu instant.

În meniu, puteți configura pariul dorit. Există 243 de combinații de câștig fixe. Combinațiile de câștig sunt acordate pentru combinații de simboluri adiacente de la stânga la dreapta. Pentru a începe runda, atingeți pe butonul Rotire. Când rolele se opresc, simbolurile afișate determină premiul conform tabelului de plăți.

Câştigul teoretic pentru jucător în acest joc este 95.28%.

Acțiuni

  • Tabel de castiguri - Deschideți meniul și navigați la pagina Tabel de plăți pentru a consulta secvențele și plățile jocului.
  • Joc automat - Puteți activa/dezactiva funcția Joc automat din meniului jocului. În modul de joc automat, un număr de runde de joc consecutive este iniţiat în mod automat, folosind setările actuale de pariere. Modul Joc Automat este dezactivat automat în funcţie de setările dvs. sau dacă soldul este prea mic.
  • Start - Începe runda de joc cu pariul selectat momentan.
  • Rotire - Incepeti runda invartind tamburele.
  • Stop (În timpul rotirilor) - Atingeți oriunde pentru a opri rolele în timp ce se rotesc mult mai repede.

Ultima actualizare: 11.10.2018