Wild Gambler

Sloturi cu 5 role, 20 de linii

Scopul jocului Wild Gambler este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 20 de linii de plată active. Pariul total pentru o rundă de joc este pariul pe linie × 20.
 • Simbolurile normale pot fi transformate în simboluri WILD . Apăsând pe un simbol îl selectați şi îl transformați într-un WILD. Apăsând pe un simbol WILD îl de-selectați şi eliminați componenta WILD.
 • Pariul pe linie se poate selecta în panoul OPȚIUNI PARIU.
  • Faceți clic pe '−' sau '+' de sub MIZĂ PE LINIE ca să selectați pariul pe linie.
  • Puteţi activa sau dezactiva funcția de Blocare automată. Atunci când este pornit, toate simbolurile WILD noi care apar pe role sunt blocate automat şi păstrate și în timpul învârtirilor ulterioare. Dacă funcția de Blocare automată este dezactivată, numai simbolul WILD selectat de jucător va fi menținut pe mai departe în modul de blocare și învârtire. Funcția de Blocare automată este activată în mod implicit.
 • Dacă faceți clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, rolele se învârt, cu pariul pe linie selectat momentan.
 • Apăsând butonul de BLOCARE ȘI ÎNVÂRTIRE, se păstrează simbolurile WILD care se află în acel moment pe role, astfel încât numai celelalte simboluri să fie schimbate. Aceasta creşte şansa de a obţine un câștig. Pariul total va fi afișat pe butonul de BLOCARE ȘI ÎNVÂRTIRE şi variază în funcţie de poziția pe role a simbolurilor WILD. Notă: Pariul total în modul de blocare și învârtire este întotdeauna mai mare decât pariul total din modul de învârtire normală.
  • Faceţi clic pe o opţiune pentru a porni funcția Joc automat. În modul de Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în butonul STOP JOC AUTOMAT . Faceţi clic pe butonul STOP JOC AUTOMAT pentru a opri modul Joc automat.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați butonul FACEȚI CLIC PENTRU A ÎNCEPE. După încheierea secvenței, apăsați pe CONTINUARE în ecranul cu rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc Automat (dacă au mai rămas învârtiri de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
 • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată.
 • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

LIMITA MAXIMĂ DE CÂȘTIG

Câștigul realizat în cadrul jocului are o limită superioară. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea Termeni și Condiții.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 5 simboluri WILD pe o linie de plată.

Jucătorul are opțiunea de a transforma orice simbol într-un simbol WILD. Aceasta se realizează făcând clic pe simbol, care „blochează' pe locul său un simbol WILD. Blocarea simbolurilor WILD înseamnă că acesta va rămâne pe poziție de la 1 învârtire la următoarea, și doar celelalte simboluri se vor muta când rolele se învârt în modul Blochează și Învârte. Un lacât mic în colțul din dreapta sus al simbolului WILD indică faptul că este blocat.

Când noile simboluri WILD se opresc pe role, acestea se blochează automat (dacă modul Autoblocare este activat) sau pot fi blocate făcând clic pe ele (dacă modul Autoblocare nu este activat). Când modul Autoblocare este activat, lacătele de pe simbolurile WILD sunt de culoare neagră. Când modul Autoblocare este dezactivat, lacătele de pe simbolurile WILD sunt de culoare roșie. Modul Autoblocare este activat implicit

Simbolurile WILD blocate pot fi deblocare făcând clic pe ele sau trecând la modul de învârtire normal. Trecerea la modul de învârtire normal va debloca toate simbolurile WILD.

ÎNVÂRTIRI GRATUITE

În timpul jocului principal, suricatele vor apărea ocazional în partea de jos a ferestrei de joc ținând litere în sus. Când apar 5 suricate ținând în lăbuțeliterele 'B', 'O', 'N', 'U' și 'S' după o învârtire, este declanșată secvența Învârtiri gratuite. Faceți clic pe CLIC PENTRU A ÎNCEPE pentru a accesa runda bonus. La începutul secvenței, apare un mesaj care vă informează că ați câștigat 8 Învârtiri gratuite. Pentru a începe secvența, faceți clic pe JOACĂ.

În timpul Învârtirilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se aceleași pariuri pe linie ca la învârtirea care a câștigat secvența. Toate simbolurile WILD din secvența care a declanșat învârtirea se vor bloca și orice simboluri WILD noi care se opresc pe role în timpul secvenței vor fi blocate automat în învârtirile gratuite rămase. Notă: simbolurile WILD noi se blochează indiferent dacă funcția de Autoblocare este activată sau nu.

După fiecare învârtire gratuită, câmpul Câștig total de sub role afișează câștigurile din învârtirea curentă. Câmpul Total învârtiri gratuite din stânga sus afișează câștigurile acumulate din toate învârtirile gratuite jucate până acum. După ce s-au încheiat toate învârtirile gratuite, apare un ecran care afișează câștigurile cumulate din toate învârtirile gratuite. Suma totală pe care ați câștigat-o în timpul Învârtiri gratuite va fi, de asemenea, afișată în câmpul Câștig total în jocul principal.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali - Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Liniile de plată:

 • Liniile de plată active sunt reprezentate de linii care apar deasupra rolelor, astfel cum sunt exemplificate în tabelul de plăți.
 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri.

Butoane:

 • Tabel de plăţi - Deschideți tabelul de plăți al jocului. Tabelul de plăți poate fi parcurs prin derulare.
  • Apăsând pe X, părăsiți ecranul Tabel de plăți și reveniți la joc.
 • Autoblocare pornită/oprită - activează/dezactivează modul Autoblocare.
 • Butoane săgeată Miza pe linie - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Blocare şi învârtire - Învârtiți rolele în modul Blochează și Învârte
 • Joc automat/Oprire - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Învârtire - Se învârt rolele.

 

 

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 91,89%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP) este de 97,00%.

Ultima actualizare: 27.04.2020