Plenty O' Fortune

Sloturi cu 5 role, 20 de linii

Scopul jocului Plenty O’Fortune este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri pe linie.
 • Pariul total pe rundă de joc = pariul pe linie × liniile de plată active.
 • Liniile de plată și pariul pe linie se pot selecta în panoul OPȚIUNI PARIU.
  • Faceți clic pe „−” sau „+” de sub PARIU/ LINIE ca să selectați pariul pe linie.
  • Alegeți liniile de plată din panou atingând „–' sau „+'.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceţi clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecţia curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
  • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când Whishing Well Bonus, End of the Rainbow Bonus sau Jocurile gratuite sunt declanșate.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați butonul START. După încheierea secvenței, apăsați pe CONTINUARE în ecranul cu rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc Automat (dacă au mai rămas învârtiri de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează pe baza Tabelului de plăți, care poate fi accesat prin intermediul Meniului.
  • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
  • Câștigul SCATTER = pariul total × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
 • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Puteți găsi mai multe informații despre simbolul SCATTER în cele ce urmează.
 • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

LIMITA MAXIMĂ DE CÂȘTIG

Câștigul realizat în cadrul jocului are o limită superioară. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea Termeni și Condiții.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol, în afară de cele 3 simboluri Bonus (LEPRECHAUNWISHING WELLPOT OF GOLD), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă.

Există, de asemenea, un raport de plată separat pentru 2 sau mai multe simboluri WILD pe o linie de plată activă, conform Tabelului de Plăți. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

SIMBOLURI BONUS

În acest joc există 3 simboluri: LEPRECHAUNWISHING WELL și POT OF GOLD.

Simbolul LEPRECHAUN apare numai pe rolele 2, 3 și 4. Dacă pe rolele 2, 3 și 4 apar simultan simboluri LEPRECHAUN după o învârtire din cadrul jocului principal, se declanșează runda de Jocuri Gratuite și se acordă 12 Jocuri Gratuite.

Dacă pe role apar 3 sau mai multe simboluri WISHING WELL, indiferent de poziție, după o învârtire din cadrul jocului principal, se declanșează Bonusul Wishing Well.

Dacă pe role apar 3 sau mai multe simboluri POT OF GOLD, indiferent de poziție, după o învârtire din cadrul jocului principal, se declanșează Bonusul End of the Rainbow.

BONUS WISHING WELL

Bonusul Wishing Well se declanșează atunci când pe role apar 3 sau mai multe simboluri WISHING WELL. Spiridușul apare în imagine li începe să adune monedele care se revarsă din simbolul WISHING WELL. Premiul total din runda bonus actuală este contorizată într-un câmp de deasupra rolelor.

Cu cât sunt mai multe simboluri WISHING WELL care declanșează secvența, cu atât premiul bonus este mai mare.

Bonusul End of the Rainbow și Bonusul Jocuri Gratuite nu pot fi declanșate în timpul Bonusului Wishing Well.

BONUS END OF THE RAINBOW

Pe drumul către vârful muntelui, unde vă așteaptă o ulcică mare cu aur, există o potecă șerpuită, cu ulcele cu aur mai mici. La fiecare cotitură a potecii trebuie să atingeți o ulcică și să o alegeți. Fiecare ulcică ascunde fie un premiu în bani, fie opțiunea Încasare. Dacă ajungeți la ultima parte a potecii și câștigați ultimul premiu în bani, vi se acordă automat marele premiu bonus pentru că ați reușit să ajungeți la ulcica cea mare cu aur. Dacă dați peste opțiunea Încasare, primiți totuși un premiu în bani, dar runda bonus se încheie.

Cu cât sunt mai multe simboluri POT OF GOLD care declanșează secvența, cu atât premiul mediu este mai mare.

Dacă 4 simboluri POT OF GOLD declanșează Bonusul End of the Rainbow, premiul mediu este de două ori mai mare.

Dacă 5 simboluri POT OF GOLD declanșează Bonusul End of the Rainbow, premiul mediu este de 10 ori mai mare.

Bonusul Wishing Well și Bonusul Jocuri Gratuite nu pot fi declanșate în timpul Bonusului End of the Rainbow.

La sfârșitul jocului bonus, câștigurile sunt prezentate într-un ecran-rezumat.

JOCURI GRATUITE

Secvența Jocuri Gratuite se declanșează când simbolul LEPRECHAUN apare simultan pe rolele 2, 3 și 4. Pe durata jocurilor gratuite, pe tambure sunt adăugate simboluri speciale reprezentând monede. Fiecare simbol monedă care apare pe role, indiferent de poziție, acordă un premiu în bani:

Simbol Special Monedă

Premiu

Monedă de aur

5X Pariul total

Monedă de argint

2X Pariul total

Monedă de bronz

1X Pariul total

Bonusurile Wishing Well, End of the Rainbow și Jocuri Gratuite nu pot fi declanșate în timpul Jocurilor Gratuite.

În timpul Jocurilor Gratuite, rolele se învârt automat, utilizându-se același număr de linii și același pariu pe linie ca în învârtirea care a câștigat Jocurile Gratuite.

După încheierea tuturor Jocurilor Gratuite, pe ecran sunt afișate câștigurile realizate.

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
 • Făcând clic pe X veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Liniile de plată:

 • Liniile de plată sunt reprezentate de linii care apar peste role, după cum este ilustrat pe ecranul Liniile de plată de pe pagina Informatii.
 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri.
 • Există o diferență între pariul pe linie și pariul total. Pariul pe linie indică suma pariată pe o singură linie de plată. Valoarea pariu total indică suma totală pariată pe runda de joc. Rapoartele de plată prezentate în tabelul de plăți sunt înmulțite cu pariul pe linie.

Simbolul Scatter face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul Scatter pot fi găsite mai sus.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Liniile și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează numărul de linii de plată active.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Învârtire / Oprire - Învârteşte tamburii. / Opriți funcția de animație pentru învârtirea rolelor și afișați imediat rezultatul învârtirii. În modul activ Joc automat, oprește funcţia de animaţie pentru învârtirea automată şi afişează imediat rezultatul. Făcând clic pe Stop când este activ modul Joc automat nu va dezactiva modul Joc automat de învârtire a rolelor.
 • Joc automat / Stop - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.Notă cu privire la deconectări:Dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind deranjamentele: Orice deranjament anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător este de 91,95%.

Ultima actualizare: 28.04.2020