Gem Heat

Sloturi cu 5 role, 10 linii

Scopul jocului Gem Heat™ este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Faceți clic pe CONTINUARE în ecranul de acces pentru a accesa jocul principal.
 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 10 de linii de plată active. Pariul dvs. total pe runda de joc este pariul dvs. pe linie × 10.
  • Alegeți pariul pe linie făcând clic pe '–' sau '+'.
 • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceți clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecția curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceți clic pe OPRIRE, funcția de animație pentru învârtirea rolei este dezactivată și afișați imediat rezultatele învârtirii.
 • Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Rolele pot fi de asemenea învârtite utilizându-se funcţia Joc automat. Treceți cu mouse-ul deasupra butonului JOC AUTOMATpentru a afișa lista de opţiuni.
 • Apăsați pe butonul PORNIRE JOC AUTOMAT pentru a porni sesiunea de Joc automat. Puteți opri sesiunea de joc automat apăsând butonul OPRIRE JOC AUTOMAT care arată numărul de învârtiri rămase.
 • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat în dreptul butonului mai mic OPRIRE, mai puțin dacă ați ales opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, faceți clic pe butonul FACEȚI CLIC PENTRU A PORNI ;i apoi pe butonul CONTINUARE. După terminarea secvenței, dacă faceți clic pe CONTINUARE în ecranul cu rezumatul câștigurilor veți fi redirecționat către jocul principal sau se va relua modul de Joc automat.
 • Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul butonului INFORMAȚII sau din Meniu.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
  • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
 • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează.
 • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul Nestemată diamant este simbolul WILD în acest joc. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol, cu excepția SCATTER, pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă.

De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 3 sau mai multor simboluri WILD pe o linie de plată activă. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

WILD NESTEMATĂ ARZĂTOARE

Jocul mai dispune și de simbolul WILD NESTEMATĂ ARZĂTOARE, care poate înlocui orice alt simbol, cu excepția SCATTER, și apare doar în Jocurile gratuite și în modul Hi Roller.

Simbolul WILD NESTEMATĂ ARZĂTOARE modifică simbolurile “7” care apar pe role în același timp, pentru a crea și îmbunătăți câștigurile.

SIMBOLURI STIVUITE

Simbolurile Roșu “7”, Verde “7” și Albastru “7” apar ca simboluri unice dar și în seturi de 2 simboluri și de 3 simboluri pe role în timpul jocului principal, al Jocurilor gratuite și al secvenței Hi Roller.

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul SCATTER din joc este simbolul siglă Gem Heat.

Dacă simbolurile SCATTER apar simultan pe rolele nr. 1, 3 și 5, sunt declanșate 7 Jocuri gratuite.

Nu există plăți separate pentru simbolurile SCATTER.

JOCURI GRATUITE

JOCURILE GRATUITE sunt declanșate de apariția simultană a simbolurilor SCATTER pe rolele 1, 3 și 5. Pentru a accesa runda de jocuri gratuite faceți clic pe butonul FACEȚI CLIC PENTRU A PORNI și apoi faceți clic pe CONTINUARE în fereastra pop-up pentru a începe secvența.

În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul Câștig. Câștigul total pentru runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig jocuri gratuite aflat în dreapta, deasupra rolelor. Numărul de jocuri gratuite rămase este afișat deasupra rolelor.

La începutul secvenței, vi se acordă 7 jocuri gratuite. Toate jocurile gratuite se joacă cu un simbol WILD NESTEMATĂ ARZĂTOAREblocat în centrul rolei nr. 3.

Jocurile gratuite nu pot fi redeclanșate.

După ce au fost jucate toate jocurile gratuite, faceți clic pe CONTINUARE în rezumatul câștigurilor pentru a reveni la rolele din jocul principal.

SECVENȚA HI ROLLER

Faceți clic pe butonul HI ROLLER pentru a deschide meniul HI ROLLER.

Există 2 moduri Hi Roller care pot fi jucate. Ambele moduri Hi Roller constau din 5 învârtiri cu simboluri WILD NESTEMATĂ ARZĂTOARE adăugate pe role.

Primul mod Hi Roller costă 10x pariul total pentru a putea fi jucat. Vor fi jucate 5 învârtiri cu simboluri WILD NESTEMATĂ ARZĂTOARE adăugate la rola nr. 3 în jocul principal.

Al doilea mod Hi Roller costă 20x pariul total pentru a putea fi jucat. Vor fi jucate 5 învârtiri cu simboluri WILD NESTEMATĂ ARZĂTOARE adăugate la rolele nr. 2, 3 și 4 în jocul principal.

Faceți clic pe „–' sau „+' pentru a vă seta pariul total și apoi faceți clic pe un mod Hi Roller de dedesubt pentru a selecta modul Hi Roller 10x sau 20x. Faceți clic pe butonul START pentru a începe învârtirile HI ROLLER după ce ați ales pariul total și ați selectat un mod Hi Roller. În mod alternativ, faceți clic pe butonul săgeată pentru a reveni la jocul principal.

În timpul învârtirilor Hi Roller, câștigurile vor fi calculate pe baza pariului dvs. pe linie, exact ca în jocul principal. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul Câștig. Câștigul total pentru runda Hi Roller este afișat în câmpul Câștig total aflat în stânga, deasupra rolelor. Numărul de învârtiri Hi Roller rămase este afișat în câmpul Învârtiri rămase aflat în dreapta, deasupra rolelor.

Dacă secvența Jocuri gratuite este declanșată în timpul învârtirilor Hi Roller, atunci toate învârtirile Hi Roller rămase vor fi jucate după ce secvența Jocuri gratuite ia sfârșit.

După jucarea ultimei învârtiri Hi Roller, faceți clic pe CONTINUARE în rezumatul câștigurilor pentru a reveni la meniul HI ROLLER.

 

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali - Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.
 • Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:
 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Învârtire - Se învârt rolele. Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.
 • Făcând clic pe Înapoi veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Notă cu privire la deconectări:dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 92,05%, iar cel maxim este de 92,05% în jocul principal.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,06%, iar cel maxim este de 94,06% în modul Hi Roller x10.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (în engleză, „return to player' - RTP) este de 96,05%, iar cel maxim este de 96,05% în modul Hi Roller x20.

 

Ultima actualizare: 27.04.2020