Epic Ape

Slot cu 6 role și secvența Toate direcțiile

Scopul jocului Epic Ape™ este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Acest joc este jucat cu 4096 de moduri de a câştiga.
 • Pariul total pe runda de joc este Valoarea Fisei × 40 (multiplicator cu valoare fixă).
  • Alegeți pariul total apăsând pe butoanele „–' sau „+' de sub PARIU TOTAL.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceți clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu valoarea fisei selectată în acel moment. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceți clic pe OPRIRE, funcția de animație pentru învârtirea rolei este dezactivată și afișați imediat rezultatele învârtirii.
 • Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
  • Faceţi clic pe o opţiune pentru a porni funcția Joc automat. În modul de Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în butonul STOP JOC AUTOMAT . Faceţi clic pe butonul STOP JOC AUTOMAT pentru a opri modul Joc automat.
  • Numărul de învârtiri gratuite rămase este afișat deasupra butonului OPRIRE JOC AUTOMAT, exceptând cazul când ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
  • Selectați numărul învârtirilor care se joacă automat sau PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până la declanșarea secvenței Jocuri gratuite.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După ce se încheie secvența, faceți clic pe CONTINUARE pe rezumatul câștigului ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

LIMITA MAXIMĂ DE CÂȘTIG

Câștigul realizat în cadrul jocului are o limită superioară. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea Termeni și Condiții.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Toate plățile sunt calculate înmulțind valoarea fisei cu valoarea câștigului, conform tabelului de plăți.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate direcțiile pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

FUNCȚIA ALL-WAYS

Funcţia All-Ways (toate direcţiile) este activă în permanenţă în timpul jocului. Jucătorul pariază pe combinații de pe role adiacente, începând de la cea mai din stânga rolă, în loc de liniile de plată. Există 4096 combinații posibile de câștig în jocul Epic Ape™ și jucătorul pariază pe toate la fiecare învârtire.

Simbolul SCATTER face excepție de la această regulă. Mai multe detalii referitoare la simbolurile SCATTER pot fi găsite la secțiunea corespunzătoare de mai jos.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD din joc este simbolul Diamant. Simbolul WILD apare doar pe rolele #2, #3, #4, #5 și #6. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol, exceptând simbolul SCATTER, pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. Simbolurile WILD multiplică aleatoriu câștigurile cu x2, x3 şi x5 în timpul jocurilor gratuite.

Simbolul WILD are nicio plată proprie.

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul SCATTER din joc este simbolul Jocurilor gratuite. 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER declanşează secvența Jocuri gratuite atunci când apar oriunde pe role.

Dacă 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER apar simultan pe role în timpul secvenței Jocuri Gratuite, câștigați încă 5 Jocuri Gratuite. În acest fel se pot câștiga la nesfârșit jocuri gratuite suplimentare. Mai multe detalii referitoare la secvența Jocuri Gratuite pot fi găsite în cele ce urmează.

SIMBOLURI STIVUITE

Stive de simboluri Gorilă apar pe toate rolele în timpul jocului principal și al secvenței cu Jocuri gratuite.

JOCURI GRATUITE

Secvența Jocuri gratuite este declanşată de 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER care apar simultan oriunde pe role.

Cu cât este mai mare numărul de simboluri SCATTER care au declanșat secvența Jocuri Gratuite, cu atât este mai mare numărul de jocuri gratuite care se acordă:

Numărul simbolurilor SCATTER care declanșează secvența Jocuri Gratuite

Numărul jocurilor gratuite acordate

3

8 jocuri gratuite

4

15 Jocuri Gratuite

5

25 de Jocuri Gratuite

6

100 de jocuri gratuite

Atingeți butonul JOACĂ pentru a începe secvența Jocuri Gratuite când este declanșată.

În timpul Jocurilor Gratuite, rolele sunt învârtite automat. Caseta Câștig Jocuri Gratuite din partea de sus de pe mijlocul ferestrei jocului indică jocurile gratuite acumulate pe care le-ați câștigat. Caseta Multiplicator din partea de sus din stânga ferestrei jocului indică valoarea multiplicatorului de câștig acumulat. Numărul de învârtiri gratuite rămase este indicat în caseta Învârtiri Rămase din colțul de sus din partea dreaptă a ferestrei jocului.

În cazul în care 2 sau mai multe simboluri SCATTER apar simultan pe role în timpul secvenței Jocuri gratuite, vor fi acordate jocuri gratuite suplimentare:

Numărul simbolurilor SCATTER care apar în timpul unei învârtiri din Jocurile Gratuite

Numărul jocurilor gratuite suplimentare acordate

2

5 jocuri gratuite

3

8 jocuri gratuite

4

15 Jocuri Gratuite

5

25 de Jocuri Gratuite

6

100 de jocuri gratuite

În acest fel se pot câștiga la nesfârșit jocuri gratuite suplimentare.

După ce s-au încheiat toate Jocurile Gratuite, rezultatele sunt prezentate într-un panou care indică Câștigul Joc (câștigurile primite din învârtirea care a declanșat Jocurile Gratuite), Câștigul Secvență (câștigurile primite din Jocurile Gratuite) și Câștigul Total cumulat (suma dintre Câștig Joc și Câștig Secvență). Dacă atingeți butonul OK, reveniți la jocul principal.

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.
 • Bonus Jeton de Aur - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți bonusul Jetoane de Aur disponibil. Dacă apăsați pe această pictogramă, se deschide meniul Jetoane de Aur.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul ROLE pentru a vă întoarce la jocul principal.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
 • Făcând clic pe Înapoi veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariu Total - Majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele „–' sau „+'.
 • Învârtire - Se învârt rolele.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat – Învârtiți rolele de mai multe ori consecutiv. Încheiați modul activ de învârtire automată a rolelor.
 • Stop – opriți funcția de animație pentru învârtirea rolelor și afișați imediat rezultatul învârtirii.

 

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător(RTP) este de 95,96%.

Ultima actualizare: 05.05.2020