Da Vincis Vault

Sloturi cu 5 role, 20 de linii

Scopul jocului Da Vinci's Vault este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA JOCUL

 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 20 de linii de plată active. Pariul total pentru o rundă de joc este pariul pe linie × 20.
  • Faceți clic pe − sau pe + de sub PARIU TOTAL pentru a alege pariul total.
 • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceţi clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecţia curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
 • Faceți clic pe o opțiune pentru a porni sesiunea de Joc automat. În timpul modului Joc automat, butonul JOC AUTOMAT afișează numărul de învârtiri automate rămase (mai puțin dacă ați selectat PÂNĂ LA SECVENȚĂ). Faceți clic pe butonul JOC AUTOMAT pentru a opri modul Joc automat.
  • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când Jocurile gratuite SECVENȚA este declanșată
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați butonul FACEȚI CLIC PENTRU A ÎNCEPE. După încheierea secvenței, apăsați pe CONTINUARE în ecranul cu rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc Automat (dacă au mai rămas învârtiri de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
 • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată.
 • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul Mechanical Cogs este simbolul WILD în acest joc. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol, exceptând simbolurile SCATTER și CRYPTEX, pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 3, 4 sau 5 simboluri WILD pe o linie de plată activă. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul SCATTER din joc este simbolul Fisă cu busolă. Nu este obligatoriu ca simbolurile SCATTER să apară pe o anumită linie de plată pentru a forma un câștig. În cazul în care apar 2 sau mai multe simboluri SCATTER apar pe role la orice învârtire, câștigul se înmulțește cu pariul pe linie și se adună la câștigurile de pe liniile de plată.

SECVENȚĂ ÎNVÂRTIRI GRATUITE

Secvența Învârtiri gratuite se declanșează atunci când sunt obținute 3 simboluri Cryptex pe rolele 1, 3 și 5. Secvența Învârtiri gratuite poate fi declanșată în timpul jocului principal și în timpul secvenței HI ROLLER. Nu puteți câștiga învârtiri gratuite suplimentare în timpul secvenței Învârtiri gratuite.

În timpul învârtirilor gratuite simbolul WILD craniu Da Vinci poate fi obținut pe rola 3, la orice învârtire. De fiecare dată când este obținut un simbol craniu Da Vinci, acesta se comportă ca un simbol WILD la calculul câștigului, iar apoi se mută în zona de colectare înainte ca următoarea învârtire gratuită să înceapă.

Prima oară când se obține un simbol craniu Da Vinci obținut pe rola 3, acesta va transforma, de asemenea, un simbol obișnuit suplimentar, ales aleatoriu, într-un simbol WILD pentru toate învârtirile gratuite rămase.

Un al doilea simbol craniu Da Vinci obținut pe rola 3 va transforma un simbol obișnuit suplimentar, ales aleatoriu, într-un simbol WILD pentru toate învârtirile gratuite rămase.

Secvența Jocuri gratuite se încheie când zona de colectare se umple cu 3 simboluri craniu Da Vinci. Al treilea simbol craniu Da Vinci nu mai transformă niciun simbol în WILD.

SECVENȚĂ SCATTER

Secvența Scatter este o secvență pe role, care poate fi declanșată la orice învârtire. Când este declanșată secvența Scatter, simbolul scatter Fisă cu busolă distribuie aleatoriu între 2 și 4 simboluri scatter Fisă cu busolă suplimentare pe rolele care se învârt.

Simbolurile Scatter plătesc conform cu valoarea lor din tabelul de plăți. Nu este obligatoriu ca simbolurile Scatter să apară pe o anumită linie de plată pentru a forma un câștig.

Secvența este activă doar pe durata învârtirii care a declanșat-o și este disponibilă pe tot parcursul jocului.

SECVENȚA HI ROLLER

Faceți clic pe butonul HI ROLLER pentru a deschide meniul HI ROLLER.

Costul jucării unei sesiuni HI ROLLER este de 10x pariul dvs. total. Apăsați pe MIZĂ MAI MARE sau pe MIZĂ MAI MICĂ pentru a mări sau micșora pariul total, iar apoi apăsați pe butonul JOACĂ pentru a începe secvența. Alternativ, apăsați butonul IEȘIRE pentru a vă întoarce la jocul principal.

O sesiune HI ROLLER constă din 5 învârtiri HI ROLLER. În timpul acestor învârtiri, câștigurile vor fi calculate pe baza pariului pe linie, ca în jocul principal.

În timpul secvenței HI ROLLER, numărul de învârtiri rămase este afișat pe butonul ÎNVÂRTIRI HI ROLLER RĂMASE.

Sigiliile din aur, argint și bronz pot apărea peste orice simbol de pe role după fiecare învârtire HI ROLLER. Dacă apare un sigiliu, acesta va fi adăugat în zona de colectare care se potrivește culorii sale, deasupra rolelor.

Dacă ați umplut o zonă de colectare cu 3 sigilli de bronz, 4 de argint sau 5 de aur, roata corespunzătoare de BronzArgint sau Aur se va activa, odată ce toate învârtirile HI ROLLER au luat sfârșit și toate câștigurile au fost adunate.

Fiecare roată se învârte automat și acordă premiul la care se oprește.

Roata de Bronz acordă un premiu în bani.

Roata de Argint acordă un premiu în bani sau învârtiri gratuite.

Roata de Aur acordă un premiu în bani, învârtiri gratuite sau acces la roata interioară, dacă roata se oprește la săgeată. Roata interioară acordă învârtiri gratuite sau premii în bani mai mari.

După ce secvența ia sfârșit, atingeți CONTINUARE pe caseta cu câștigul total pentru a reveni la jocul principal.

Notă:

Doar o singură roată poate fi deblocată în timpul fiecărei sesiuni HI ROLLER. Este posibil ca nicio roată să nu fie activată în timpul sesiunii HI ROLLER. Pentru a începe secvența HI ROLLER, trebuie să dispuneți de un sold suficient. Dacă nu aveți fonduri, butonul Joc va fi dezactivat.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că, în modul Hi Roller, câmpul PARIU afișează miza dvs. totală la prima dintre cele 5 învârtiri Hi Roller și apoi 0,00 pentru restul de 4 învârtiri Hi Roller. Câștigurile din modul Hi Roller sunt afișate pentru fiecare învârtire, ca de obicei. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
 • Făcând clic pe ROLE veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Liniile de plată:

 • Liniile de plată sunt reprezentate de linii care apar peste role, după cum este ilustrat pe ecranul Liniile de plată de pe pagina Informatii.
 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri.
 • Există o diferență între pariul pe linie și pariul total. Pariul pe linie indică suma pariată pe o singură linie de plată. Valoarea pariu total indică suma totală pariată pe runda de joc. Rapoartele de plată prezentate în tabelul de plăți sunt înmulțite cu pariul pe linie.

Simbolul Scatter face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul Scatter pot fi găsite mai sus.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Învârtire - Se învârt rolele.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat – Învârtiți rolele de mai multe ori consecutiv. Încheiați modul activ de învârtire automată a rolelor.
 • Stop – opriți funcția de animație pentru învârtirea rolelor și afișați imediat rezultatul învârtirii.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

 

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 92,06%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP) este de 94,04%.

Ultima actualizare: 28.04.2020