Casino Charms

Slot cu 5 role şi 5 de linii Obiectivul jocului de slot Stars Ablaze este de a obține combinații de simboluri câștigătoare prin învârtirea rolelor.

Pentru a juca acest joc:

Numărul liniilor de plată active este stabilit permanent la 5. Câștigurile se pot forma pe oricare linie de plată.

Pentru informații privind liniile de plată, selectați i și vizitați pagina Linii de plată.

Există o diferență între pariul pe linie și pariul total. Valoarea pariului pe linie indică suma pariată pe o singură linie de plată. Valoarea pariului total indică suma totală pariată pe o singură învârtire. Plățile prezentate în tabelul de plăți (sau ecranul Plăți) sunt înmulțite cu pariul pe linie.

Apăsați pe butoanele „+” și „-” pentru a selecta un pariu pe linie.

Dacă faceți clic pe Învârtire, vor fi învârtite rolele cu pariul curent.

Rolele pot fi învârtite automat. Faceți clic pe butonul Joc automat pentru a afișa lista de opțiuni. Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat. În modul Joc automat, butonul Învârtire automată indică numărul de învârtiri rămase. Modul se oprește când rolele au fost învârtite de numărul de ori prestabilit, când nu mai aveți fonduri suficiente sau când se declanșează secvența. Puteți opri mai devreme modul Joc automat apăsând pe butonul Oprire Joc automat, aflat în colțul din dreapta jos al ferestrei jocului.

Modul Joc automat poate fi setat să continue, de asemenea, Până la secvență, ceea ce face ca rolele să se învârtă în mod repetat, până se declanșează secvența sau nu mai aveți fonduri suficiente pentru învârtirea următoare.

Dacă apăsați pe butonul Mod Turbo, porniți sau opriți Modul Turbo, oprind sau pornind astfel anumite animații și sunete pentru câștiguri și făcând rolele să se învârtă mai repede.

Câștigurile sunt calculate conform tabelului de plăți. Câștigul este egal cu produsul dintre pariu și valoarea corespunzătoare din tabelul de plăți.

Pe o linie de plată dată, numai cea mai mare combinația câștigătoare se plătește, iar câștigurile simultane pe diferite linii de plată se cumulează.

În cazul unei învârtiri câștigătoare, câmpul Câștig afișează câștigurile acumulate.

Paginile Info:

Când faceți clic pe butonul i, se deschid paginile de referințe care descriu diferite componente ale jocului.

Puteți naviga de la o pagină la alta cu ajutorul butoanelor săgeată.

Când faceți clic pe Înapoi, părăsiți paginile Info și reveniți la joc.

Linii de Plată:

Toate cele 5 de linii de plată sunt active în permanență și pot fi vizualizate în ecranul Informații corespunzător.

Despre raporturile de plată:

Plățile sunt afișate în ecranul Plăți. Pentru a afla valoarea câștigului pentru oricare combinație de simboluri, pariul pe linie trebuie înmulțit cu plata.

Dacă pe aceeași linie apar 2 combinații câștigătoare, va fi plătită cea mai mare dintre ele. Dacă mai multe linii de plată active conțin combinații câștigătoare, câștigurile se cumulează.

Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de pe rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle pe role consecutive.

Limita maximă de câștig

Câștigul maxim din cadrul jocului are o limită superioară. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea Termeni și Condiții.

Wild:

Simbolul Wild poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolurilor Scatter, pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare.

Simbolurile Wild apar numai pe rolele 2, 3 și 4.

Scatter:

Simbolul Scatter din cadrul jocului este simbolul Bonus.

Dacă obțineți simboluri Bonus pe rolele 1, 3 și 5, se declanșează runda bonus.

Bonus Blazing:

Secvența Bonus se declanșează când pe role apar simultan 3 simboluri Scatter în jocul principal.

Locul rolelor este luat de 4 rânduri de simboluri fructe și un rând de simboluri steluță.

Selectați un simbol de pe rândul cel mai apropiat ca să câștigați un premiu în bani.

Dacă simbolul selectat dezvăluie inscripția Încasare, secvența ia sfârșit.

Dacă simbolul selectat nu dezvăluie inscripția „Încasare”, aveți posibilitatea să alegeți un simbol de pe rândul următor.

Alegeți câte un simbol de pe fiecare rând, până când descoperiți inscripția „Încasare” sau se termină rândurile.

Notă cu privire la deconectări: Dacă sunteți deconectat de la Internet în mijlocul jocului, veți fi direcționat automat înapoi la joc după ce v-ați autentificat din nou în cazino, iar ultima învârtire se rejoacă. Dacă sunteți deconectat de la rețeaua de Internet în timpul unei învârtiri pentru care ați ales opțiunea de Joc automat, învârtirea va fi termantă în mod automat, dar învârtirile ulterioare nu vor începe în mod automat. Puteți apăsa pe butonul Istoric pentru a vedea rezultatul rundei anterioare, după ce vă reconectați la cazinou. Dacă sunteți deconectat de la rețeaua de Internet în timpul unei runde bonus sau al învârtirii declanșatoare, veți fi direcționat automat înapoi la jocul bonus, după ce v-ați reconectat la cazinou.

Note generale Procentajul teoretic de returnare la jucător (în engleză, „return to player” - RTP) este de 95.50%.

Defecțiunile anulează toate plățile și jocurile.

UPDATED ON:16.08.2018

Ultima actualizare: 04.05.2020