Buffalo Blitz

Slot cu 6 role și secvența Toate direcțiile

Scopul jocului Buffalo Blitz™ este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Acest joc este jucat cu 4096 de moduri de a câştiga.
 • Numărul de Moduri de Câștig este fix și nu poate fi modificat.
 • Pariul total pe runda de joc este Valoarea Fisei × 40 (multiplicator cu valoare fixă).
  • Alegeți valoarea fisei atingând '–' sau '+'.
 • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceți clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu valoarea fisei selectată în acel moment. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceți clic pe OPRIRE, funcția de animație pentru învârtirea rolei este dezactivată și afișați imediat rezultatele învârtirii.
 • Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Rolele pot fi, de asemenea, învârtite utilizându-se funcția Joc automat.
  • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când se declanșează runda de Jocuri gratuite.
 • Apăsați pe butonul PORNIRE JOC AUTOMAT pentru a porni sesiunea de Joc automat. Puteți opri sesiunea de joc automat apăsând butonul OPRIRE JOC AUTOMAT care arată numărul de învârtiri rămase.
 • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, faceți clic pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După ce se încheie secvența, faceți clic pe CONTINUARE pe rezumatul câștigului ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate).
 • Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul butonului INFORMAȚII sau din Meniu.

LIMITA MAXIMĂ DE CÂȘTIG

Câștigul realizat în cadrul jocului are o limită superioară. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea Termeni și Condiții.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile sunt calculate conform tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Toate plățile sunt calculate înmulțind valoarea fisei cu valoarea câștigului, conform tabelului de plăți.
 • Toate câștigurile sunt afișate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, se va deschide o fereastră pop-up, care va afișa câștigurile totale dintr-o învârtire.

FUNCȚIA ALL-WAYS

Există un număr fix de 4096 de Moduri de Câștig la fiecare învârtire.

Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de pe role din extremitatea stângă, cu simboluri corespunzătoare în orice poziție, pe fiecare rolă consecutivă.

Simbolul SCATTER face excepție de la această regulă. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite la secțiunea corespunzătoare de mai jos.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD din joc este simbolul Diamant. Simbolul WILD apare doar pe rolele #2, #3, #4, #5 și #6. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol, exceptând simbolul SCATTER, pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. Simbolurile WILD multiplică aleatoriu câștigurile cu x2, x3 şi x5 în timpul jocurilor gratuite. Într-o învârtire câştigătoare în Jocuri gratuite, multiplicatorii WILD sunt însumați, iar nu înmulţiți unul cu altul (ex. 2 + 3 = 5, iar nu 2 * 3 = 6).

Simbolul WILD are nicio plată proprie.

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul SCATTER din joc este simbolul Jocurilor gratuite. 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER declanşează secvența Jocuri gratuite atunci când apar oriunde pe role.

Dacă 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER apar simultan pe role în timpul secvenței Jocuri Gratuite, câștigați încă 5 Jocuri Gratuite. În acest fel se pot câștiga la nesfârșit jocuri gratuite suplimentare. Mai multe detalii referitoare la secvența Jocuri Gratuite pot fi găsite în cele ce urmează.

JOCURI GRATUITE

Secvența Jocuri gratuite este declanşată de 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER care apar simultan oriunde pe role.

Cu cât este mai mare numărul de simboluri SCATTER care au declanșat secvența Jocuri Gratuite, cu atât este mai mare numărul de jocuri gratuite care se acordă:

Numărul simbolurilor SCATTER care declanșează secvența Jocuri Gratuite

Numărul jocurilor gratuite acordate

3

8 jocuri gratuite

4

15 Jocuri Gratuite

5

25 de Jocuri Gratuite

6

100 de jocuri gratuite

Atingeți butonul JOACĂ pentru a începe secvența Jocuri Gratuite când este declanșată.

În timpul Jocurilor Gratuite, rolele sunt învârtite automat. Caseta Câștig Jocuri Gratuite din partea de sus de pe mijlocul ferestrei jocului indică jocurile gratuite acumulate pe care le-ați câștigat. Caseta Multiplicator din partea de sus din stânga ferestrei jocului indică valoarea multiplicatorului de câștig acumulat. Numărul de învârtiri gratuite rămase este indicat în caseta Învârtiri Rămase din colțul de sus din partea dreaptă a ferestrei jocului.

În cazul în care 2 sau mai multe simboluri SCATTER apar simultan pe role în timpul secvenței Jocuri gratuite, vor fi acordate jocuri gratuite suplimentare:

Numărul simbolurilor SCATTER care apar în timpul unei învârtiri din Jocurile Gratuite

Numărul jocurilor gratuite suplimentare acordate

2

5 jocuri gratuite

3

8 jocuri gratuite

4

15 Jocuri Gratuite

5

25 de Jocuri Gratuite

6

100 de jocuri gratuite

În acest fel se pot câștiga la nesfârșit jocuri gratuite suplimentare.

După ce s-au încheiat toate Jocurile Gratuite, rezultatele sunt prezentate într-un panou care indică Câștigul Joc (câștigurile primite din învârtirea care a declanșat Jocurile Gratuite), Câștigul Secvență (câștigurile primite din Jocurile Gratuite) și Câștigul Total cumulat (suma dintre Câștig Joc și Câștig Secvență). Dacă atingeți butonul OK, reveniți la jocul principal.

Notă cu privire la deconectări:dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) este de 95,96%.

Ultima actualizare: 07.01.2020