Buffalo Blitz

Buffalo Blitz™

Slot cu 6 role și secvența Toate direcțiile

Scopul jocului Buffalo Blitz™ este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

Jocul Buffalo Blitz™ se joacă în ambele moduri, peisaj și portret.

 • Acest joc este jucat cu 4096 de moduri de a câştiga.
 • Numărul de Moduri de Câștig este fix și nu poate fi modificat.
 • Pariul total pe runda de joc este Valoarea Fisei × 40 (multiplicator cu valoare fixă).
 • În Modul Peisaj, panoul OPȚIUNI PARIU poate fi deschis atingând butonul săgeată din partea laterală a ecranului pentru a schimba Valoarea Fisei. Panoul vă dă posibilitatea să porniți sau să opriți modul Turbo. Dacă atingeți butonul săgeată din nou, sau orice parte a rolelor, se închide panoul.
  • Alegeți valoarea fisei atingând '–' sau '+'.
  • De asemenea, puteți să activați sau să dezactivați modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • În Modul Portret, panoul OPȚIUNI PARIU poate fi deschis atingând butonul situat în stânga butonului ÎNVÂRTIRE, marcat cu semnele '+' și '–'. Dacă atingeți butonul din nou, sau oricare parte a rolelor, panoul OPȚIUNI PARIU se închide.
  • Alegeți valoarea fisei atingând '–' sau '+'.
  • Modul Turbo poate fi activat sau dezactivat cu ajutorul comutatorului aflat în dreapta butonului ÎNVÂRTIRE
 • Dacă atingeți butonul ÎNVÂRTIRE sau glisați în sus sau în joc pe role, acestea se învârt, cu valoarea fisei selectată momentan.
 • Rolele pot fi, de asemenea, învârtite utilizându-se funcția Joc Automat. Țineți apăsat butonul ÎNVÂRTIRE pentru a deschide panoul cu setările pentru Joc Automat. Dacă atingeți butonul săgeată sau orice parte a rolelor, se închide panoul.
  • Glisați butonul la stânga sau la dreapta ca să selectați numărul de învârtiri gratuite sau atingeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru învârtire automată până la declanșarea secvenței Jocuri Gratuite. Setarea implicită pentru Joc Automat este PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
  • Dacă atingeți butonul PORNIRE JOC AUTOMAT, începe sesiunea de Joc Automat. Puteți opri sesiunea de Joc Automat atingând butonul OPRIRE JOC AUTOMAT, unde este afișat numărul de învârtiri rămase.
  • Dacă este selectată opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ, butonul OPRIRE JOC AUTOMAT nu mai indică numărul de învârtiri rămase.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, atingeți butonul JOACĂ. După încheierea secvenței, atingeți CONTINUARE în ecranul rezumatului câștigurilor ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile sunt calculate conform tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Toate plățile sunt calculate înmulțind valoarea fisei cu valoarea câștigului, conform tabelului de plăți.
 • Toate câștigurile sunt afișate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, se va deschide o fereastră pop-up, care va afișa câștigurile totale dintr-o învârtire.

FUNCȚIA ALL-WAYS

Există un număr fix de 4096 de Moduri de Câștig la fiecare învârtire.

3 sau mai multe simboluri adiacente, care apar în orice poziție pe role consecutive, vor forma un câștig. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de pe role din extremitatea stângă, cu simboluri corespunzătoare în orice poziție, pe fiecare rolă consecutivă.

Simbolul SCATTER face excepție de la această regulă. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite la secțiunea corespunzătoare de mai jos.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD din joc este simbolul Diamant. Simbolul WILD apare doar pe rolele #2, #3, #4, #5 și #6. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol, exceptând simbolul SCATTER, pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. Simbolurile WILD multiplică aleatoriu câștigurile cu x2, x3 şi x5 în timpul jocurilor gratuite. Într-o învârtire câştigătoare în Jocuri gratuite, multiplicatorii WILD sunt însumați, iar nu înmulţiți unul cu altul (ex. 2 + 3 = 5, iar nu 2 * 3 = 6).

Simbolul WILD are nicio plată proprie.

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul SCATTER din joc este simbolul Jocurilor gratuite. 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER declanşează secvența Jocuri gratuite atunci când apar oriunde pe role.

Dacă 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER apar simultan pe role în timpul secvenței Jocuri Gratuite, câștigați încă 5 Jocuri Gratuite. În acest fel se pot câștiga la nesfârșit jocuri gratuite suplimentare. Mai multe detalii referitoare la secvența Jocuri Gratuite pot fi găsite în cele ce urmează.

JOCURI GRATUITE

Secvența Jocuri gratuite este declanşată de 3, 4, 5 sau 6 simboluri SCATTER care apar simultan oriunde pe role.

Cu cât este mai mare numărul de simboluri SCATTER care au declanșat secvența Jocuri Gratuite, cu atât este mai mare numărul de jocuri gratuite care se acordă:

Numărul simbolurilor SCATTER care declanșează secvența Jocuri Gratuite

Numărul jocurilor gratuite acordate

3

8 jocuri gratuite

4

15 Jocuri Gratuite

5

25 de Jocuri Gratuite

6

100 de jocuri gratuite

Atingeți butonul JOACĂ pentru a începe secvența Jocuri Gratuite când este declanșată.

În timpul Jocurilor Gratuite, rolele sunt învârtite automat. Caseta Câștig Jocuri Gratuite din partea de sus de pe mijlocul ferestrei jocului indică jocurile gratuite acumulate pe care le-ați câștigat. Caseta Multiplicator din partea de sus din stânga ferestrei jocului indică valoarea multiplicatorului de câștig acumulat. Numărul de învârtiri gratuite rămase este indicat în caseta Învârtiri Rămase din colțul de sus din partea dreaptă a ferestrei jocului.

În cazul în care 2 sau mai multe simboluri SCATTER apar simultan pe role în timpul secvenței Jocuri gratuite, vor fi acordate jocuri gratuite suplimentare:

Numărul simbolurilor SCATTER care apar în timpul unei învârtiri din Jocurile Gratuite

Numărul jocurilor gratuite suplimentare acordate

2

5 jocuri gratuite

3

8 jocuri gratuite

4

15 Jocuri Gratuite

5

25 de Jocuri Gratuite

6

100 de jocuri gratuite

În acest fel se pot câștiga la nesfârșit jocuri gratuite suplimentare.

După ce s-au încheiat toate Jocurile Gratuite, rezultatele sunt prezentate într-un panou care indică Câștigul Joc (câștigurile primite din învârtirea care a declanșat Jocurile Gratuite), Câștigul Secvență (câștigurile primite din Jocurile Gratuite) și Câștigul Total cumulat (suma dintre Câștig Joc și Câștig Secvență). Dacă atingeți butonul OK, reveniți la jocul principal.

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Dacă doriți să consultați rezultatele jocurilor mai vechi, sau să găsiți detalii suplimentare despre jocuri mai recente, puteți face acest lucru prin intermediul versiunii pentru desktop a cazinoului. Utilizați numele de utilizator și parola obișnuită pentru a vă conecta cu versiunea pentru desktop.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) este de 95,96%.

Ultima actualizare: 27.04.2020