The Sting


Desktop Flash

Obiectivul jocului

Sting este un joc cu hexagoane constând într-o zonă de extragere cu 24 de hexagoane fixe care se rotesc şi apoi se opresc, producând un simbol aleatoriu. Acest joc nu are linii de câştig. Jucătorul trebuie să conecteze şi să potrivească grupele de simboluri oriunde în zona de extragere a hexagoanelor. Jucătorul câştigă atunci când conectează 4 sau mai multe grupuri de simboluri compatibile (oriunde în zona de extragere). Jocul plăteşte pentru până la 12 sau mai multe combinaţii de simboluri, ceea ce crează o largă varietate de câştiguri (peste 100.000 de modalităţi posibile de a câştiga). Jocul include un simbol wild 'Băţul de miere'. Oriunde apare acest simbol pe role, va transforma toate simbolruile aflate direct sub el în simboluri wild. Acest joc conţine şi un joc bonus 'Arată-mi mierea' cae le oferă jucătorilor rotiri gratuite şi multiplicatori. Se poate câştiga un sfert de milion într-o singură rotire jucând cu pariul maxim şi obţinând un grup de 12 sau mai multe simboluri din câteva tipuri selectate.

Jackpotul de Aur:

'Jackpotul de Aur' constă în 4 jackpoturi la nivele diferite. Nivele sunt, de la mic la mare, următoarele: Gold Blitz Jackpot, Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot şi Gold Mega Jackpot. Toate cele 4 jackpoturi cresc progresiv, pe măsură ce se pariază. Pentru fiecare rotire, casa adaugă câte unmic credit la fiecare dintre cele 4 jackpoturi active. Toate cele 4 nivele de la Jackpotul de Aur pot fi câştigate cu orice combinaţie câştigătoare, mizând orice sumă. Fiecare nivel jackpot este resetat la valoarea sa iniţială după ce un jucător a câştigat jackpotul respectiv. Valoarea iniţială este setată de Sportingbet.

Instrucţiuni de joc:

 • Suma pe care o mizaţi va fi afişată în partea de jos a ecranului între butoanele "-" şi "+".
 • Utilizaţi aceste două butoane pentru a alege o miză cu valoarea situată între limitele MIN şi MAX specificate mai sus.
 • Setting 'STAKE': atunci când intraţi în joc, miza este setată automat la valoarea X EUR. Miza estea fişată în partea de jos a ecranului, sub role. Puteţi mări sau micşora miza dând click pe butoanele ’+’ sau ‘-‘ situate între MAX BET (PARIU MAX) şi AUTO SPIN (JOC AUTOMAT). Dacă soldul dvs. de joc este mai mic decât miza totală plasată, sistemul va deschide automat fereastra buy-in.
 • 'PAYTABLE' (TABELA PLĂŢILOR): pentru a vizualiza tabela plăţilor daţi click pe butonul 'PAYTABLE' situat pe mijloc în stânga ecranului. Pentru a vă întoarce la joc daţi click pe butonul GAME (JOC) disponibil în ecranul 'Paytable' (Tabela plăţilor). Pentru a vizualiza a doua pagină a tabelei plăţilor daţi click pe butonul 'Next' (Următoarea) situat în partea de jos centru a ecranului 'Paytable' (Tabela plăţilor). Pentru a calcula plata aferentă, multiplicaţi premiul respectiv cu miza plasată. Daţi click pe butonul 'Rules' (Regulament) din ecranul tabelei plăţilor pentru a accesa pagina cu regulamentul de joc.
 • 'RULES' (REGULAMENT): regulamentul de joc poat fi vizualizat dând click pe butonul 'Rules' (Regulament) situat în stânga ecranului de joc. După ce a accesat pagina regulamentului de joc, jucătorul se poate întoarce la joc dând click pe butonul 'GAME' (JOC). Pentru a accesa reguamentul pentru jackpot daşi click pe butonul 'JACKPOT RULES' (REGULAMENT JACKPOT) de pe pagina regulamentului de joc.
 • Regulamentul pentru jackpot poate fi vizualizat dând click pe butonul 'Jackpot Rules' situat în colţul din dreapta sus a ecranului de joc, sub rubrica Jackpot.
 • Cum jucaţi: apăsaţi 'Spin' (Rotire) pentru a începe jocul. Hexagoanele se vor roti şi după ce se oprsc, vor fi plătite câştigurile. Combinaţiile câştigătoare sunt formate din 4 sau mai multe grupuri de simboluri compatibile conectate oriunde în zona de extragere a hexagoanelor. Suma câştigată va fi plătită în funcţie de tabela plăţilor. Simbolurile care formează combinaţia câştigătoare vor fi marcate şi detaliile câştigului vor fi afişate sub hexagoane.
 • Rezultatul: toate simbolurile câştigătoare vor fi marcate şi animate. Câştigul total va fi afişat la mesajele Ticker afişate sub rolele din mijloc. Simbolurile din combinaţia câştigătoare vor fi marcate şi animate.
 • Repetaţi pariul/Schimbaţi pariul: dacă aţi pariat deja, setările selectate vor fi preluate automat în următoarea rotire, dacă aveţi suficiente fonduri de joc. Miza setată automat de joc este de 25 EUR pentru toate cele 24 de hexagoane. Jucătorul poate mări sau micşora pariul utilizând butoanele "-" şi "+" situate între rubricile MAX BET (PARIU MAX) şi AUTO SPIN (JOC AUTOMAT).
 • Sold: soldul rămas în contul jocului după ce aţi plasat pariu dorit este afişat la rubrica 'CREDITS' (CREDITE).
 • PARIU: suma care va fi parită într-un anumit joc este afişată la rubrica 'TOTAL BET' (PARIU TOTAL).
 • Actualul dvs. sold de joc este suma tuturor valorilor afişate la rubricile 'Credits' (Credite) şi 'Total Bet' (Pariu total).
 • 'AUTOPLAY' (JOC AUTOMAT): puteţi utiliza această funcţie pentru a alege una din opţiunile de setare a rotirilor pentru 'jocul automat'. Opţiunile disponible cu această funcţie sunt:
  • "Number of spins" (Numărul de rotiri): jocul va aplica automat numărul de rotiri selectat din meniul vertical.
  • "Spin till win is equal to or exceeds" (Rotiţi până când aveţi un câştig egal cu sau mai mare decât): jocul se va roti automat până când suma câştigată va fi egală cu sau va depăşi valoarea selectată din meniul vertical.
  • "Spin till any win" (Rotiţi până când câştigaţi): jocul se va roti automat până la următorul câştig.
  • "Spin till feature trigger or bonus round (Rotiţi până când obţineţi un joc adiţional sau o rundă bonus): jocul se va roti automat până când veţi obţine următorul joc adiţional sau următoarea rundă bonus.
  • "Spin till my balance exceeds" (Rotiţi până când soldul dvs. depăşeşte): jocul se va roti automat până când soldul jocului este mai mare decât sau egală cu suma indicată. Notă: în soldul jocului sunt incluse sumele afişate la rubricile 'CREDIT' şi 'TOTAL BET' (PARIU TOTAL).
  • "Spin till my balance falls below" (Rotiţi până când soldul dvs. este mai mic decât): jocul se va roti automat până când soldul jocului este mai mic decât sau egal cu suma indicată. Notă: în soldul jocului sunt incluse sumele afişate la rubricile 'CREDIT' şi 'TOTAL BET' (PARIU TOTAL).
  • "Play faster" (Joc rapid): cu această opţiune puteţi juca mai rapid decât în mod normal reducând durata pauzei. Pentru a utiliza funcţia "Joc rapid" trebuie să selectaţi cel puţin una din opţiunile de joc automat disponibile.
 • Pentru a putea utiliza funcţie de joc automat daţi click pe bunotul 'AUTO SPIN' (JOC AUTOMAT) situat în partea de jos a ecranului de joc. În momentul în care se deschide fereastra de rotire automată, veţi putea bifa opţiunea(nile) cu care doriţi să jucaţi. dacă este necesar, faceţi-vă selectaţiile în meniul vertical. Daţi click pe 'START' pentru a activa opţiunile selectate şi începeţi rotirile. Daţi click pe 'CANCEL' (ANULARE) pentru a vă întoarce în ecranul de joc principal.
 • Pentru a dezactiva funcţia 'AUTO SPIN' (JOC AUTOMAT) daţi click pe butonul 'STOP SPIN' (STOP ROTIRE). Dacă rolele se află în mişcare, atunci funcţia 'AUTO SPIN' (JOC AUTOMAT) se va opri imediat după încheierea actualei rotiri. Dacă rolele nu se află în mişcare, funcţia 'AUTO SPIN' se va opri imediat şi vă întoarceţi la jocul normal.
 • Atunci când jucaţi cu mai multe opţiuni de joc automat, se va favoriza opţiunea a cărei condiţii vor fi satisfăcute mai întâi, iar restul opţiunilor selectate vor fi ignorate. După care, aveţi posibilitatea de a selecta acelaşi set de opţiuni din nou sau de a alege o nouă opţiune sau noi opţiuni şi de a continua cu jocul automat.
 • Notă: opţiunea de joc automat nu este disponibilă pentru jocurile pe bani virtuali.
 • Pentru a vizualiza istoricul partidelor jucate daţi click pe opţiunea 'GAME LOGS' (ISTORIC JOC).
 • Daţi click pe 'Game Rules' (Regulament de joc) pentru a vizualiza pagina regulamentului de joc.
 • Daţi click pe 'Rebuy' pentru a cumpăra credite de joc cu fonduri din contul dvs.
 • Daţi click pe 'EXIT GAME' (IEŞIRE JOC) pentru a ieşi din joc şi a vă reîntoarce în sală.
 • Daţi click pe 'QUICK DEPOSIT' (DEPOZIT RAPID) pentru a depune bani în contul dvs.
 • Regulamentul de joc este identic pentru ambele opţiuni de joc, atât cea pe bani reali, cât şi cea pe bani virtuali.
 • În cazul în care jocul funcţionează eronat, toate câştigurile şi plăţile vor fi anulate.

Simbol wild expandabil

 • Simbolul 'Băţul cu miere' este wild. Acesta lasă mierea să curgă, transformând toate sinbolurile aflate direct sub el în simboluri wild.
 • Simbolurile wild pot substitui doar un simbol dintr-un grup compatibil de conectare contribuind la formarea unei combinaţii câştigătoare. Oricare 4 sau mai multe simboluri compatibile de conectare care includ simbolul wild de substituire plătesc în funcţie de tabela plăţilor.
 • Simbolul 'Băţul cu miere' poate substitui orice simbol cu excepţia simbolului de marcă 'Sting'.
 • Fiecare simbol 'Băţul cu miere' poate substitui doar un tip de simbol şi poate fi utilizat doar pentru un singur grup de simboluri compatibile câştigător.
 • Atunci când există mai multe tipuri de simboluri care ar putea fi substituite cu simbolul wild pentru a forma combinaţii câştigătoare, simbolul wild va fi utilizat doar pentru a completa combinaţia câştigătoare care oferă cea mai mare plată. Dacă mai multe grupe de simboluri oferă aceeaşi plată, atunci va fi utilizat pentru simbolul care se află pe cea mai bună poziţie în tabela plăţilor.

Funcţia "Arată-mi mierea"

 • Funcţia "Arată-mi mierea" este activată în momentul în care obţineţi 3 simboluri cu marca "The Sting" orinde pe rolele 2, 4 şi 6.
 • Daţi click pe oricare din cele 3 flori care vă oferă rotiri gratuite şi un multiplicator. Numărul maxim de rotiri gratuite care poate fi acordat este 40 şi multiplicatorul maxim este 8.
 • Selectaţi floarea şi veţi primi un număr aleatoriu de rotiri gratuite şi multiplicatori. Toate rotirile gratuite se joacă cu miza care a fost plasată pe rotirea care a activat funcţia.
 • În timpul rotirilor gratuite puteţi activa simbolul wild.
 • În cadrul rotirilor gratuite nu puteţi câştiga alte rotiri gratuite.
 • După ce s-au încheiat rotirile gratuite veţi putea vedea câştigul total obţinut în aceste rotiri afişat în zona Ticker. Suma câştigată în rotirile gratuite va fi adăugată la creditul dvs. total.

Jocul adiţional jackpot

 • Jocul adiţional jackpot este activat de fiecare dată când obţineţi un jackpot.
 • Jucaţi apoi în jocul adiţional jackpot pentru a determina nivelul jackpotului câştigat.
 • Puteţi câştuiga jackpotul cu orice pariu. Cu cât miza dvs. de joc este mai mare, cu atât aveţi mai multe şanse de a câştiga jackpotul.
 • Funcţia de joc bonus şi funcţia de rotiri gratuite nu vă pot aduce câştiguri de tip jackpot.
 • Alegeţi 6 din cele 9 opţiuni disponibile pentru a vedea simbolurile '$'.
 • Doar pariurile pe bani reali contribuie la Jackpot.

 • Fiecare simbol '$' este un nou nivel la Jackpotul de Aur.
 • Un simbol '$' oferă Jackpotul Fulgerul de Aur.
 • Două simboluri '$' oferă Jackpotul Aur Rapid.
 • Trei simboluri '$' oferă Jackpotul Super Aur.
 • Patru simboluri '$' oferă Jackpotul Mega Aur.
 • Daţi click pe butonul 'COMPLETE' (ÎNCHEIAT) pentru a vă întoarce la ecranul principal.
 • În cazul în care câştigaţi jackpoturi multiple, funcţia jackpot pentru următorul jackpot va începe după ce daţi click pe butonul 'Complete' (Încheiat).

Tabela plăţilor

Pentru vizualiza tabela plăţilor daţi click pe butonul 'Paytable' (Tabela păţilor) din ferestra jocului principal. Pentru a vedea a doua pagină a tabelei plăţilor daţi click pe butonul 'NEXT' (URMĂTOAREA). (Vă rugăm, vedeţi imaignile 1 şi 2 de mai jos).

Regulament de joc

Pentru a aceesa pagina regulamentului de joc daţi click pe butonul 'RULES' (REGULAMENT) în ecranul jocului principal.
(Vă rugăm, vedeţi imaginea 3 de mai jos)

Regulamentul pentru jackpot

Regulamentul pentru jackpot poate fi vizualizat dând click pe butonul 'REGULAMENT JACKPOT' situat în colţul din dreapta sus al ecranului de joc, sub rubrica Jackpot. De asemenea, puteţi accesa regulamentul pentru jackpot şi dând click pe butonul 'Jackpot Rules' din pagina regulamentului de joc.

Rata plăţilor pentru acest joc este de 95.57%.

Imaginea 1: Tabela plăţilor pagina 1

Imaginea 2: Tabela plăţilor pagina 2

Imaginea 3: Regulamentul de joc

Nu am putut încheia jocul. Cum procedez?

Dacă sunteţi deconectat în timpul jocului principal, software-ul va încheia automat jocul pentru dvs. Pentru a afla rezultatul jocului, daţi click pe butonul 'Game Logs' (Istoric joc) imediat ce v-aţi autentificat din nou.

Dacă sunteţi deconectat imediat după ce a fost activată funcţie de rotiri gratuite, în momentul în care vă reconectaţi software-ul va iniţia automat funcţia de jocuri gratuite, dacă aceasta nu luase start încă, sau va continua jocul gratuit de unde a fost întrerupt în momentul deconectării.

Dacă sunteţi deconectatîn timpul unei runde Jackpot, software-ul va completa automat jocul pentru dvs. Pentru a afla rezultatul jocului, daţi click pe butonul 'Game Logs' (Istoric joc) imediat ce v-aţi autentificat din nou.

În cazul în care jocul funcţionează eronat, toate câştigurile şi plăţile vor fi anulate.

Ultima actualizare: 29.03.2018