Superman II

Sloturi cu 5 role, 25 de linii

Scopul jocului Superman II este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 25 de linii de plată active. Pariul dvs. total pe runda de joc este pariul dvs. pe linie x 25.
 • Alegeți pariul pe linie făcând clic pe ‘–' sau ’+'.
 • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceți clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecția curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceți clic pe OPRIRE, funcția de animație pentru învârtirea rolei este dezactivată și afișați imediat rezultatele învârtirii.
 • Rolele pot fi, de asemenea, învârtite utilizând funcția Joc automat. Treceți cursorul mouse-ului peste butonul JOC AUTOMAT pentru a afişa lista de opţiuni.
 • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când Bonus Daily Planet Headline sau Jackpotul DC Super Heroeseste declanșată
 • Faceți clic pe o opțiune pentru a activa funcția Joc automat. În timpul modului Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă într-un buton OPRIRE, mai mic. Faceți clic pe acest buton mai mic, OPRIRE, pentru a opri modul Joc automat.
 • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați butonul FACEȚI CLIC PENTRU A ÎNCEPE. După încheierea secvenței, apăsați pe CONTINUARE în ecranul cu rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc Automat (dacă au mai rămas învârtiri de jucat).
 • Tabelul de plăți poate fi consultat la prin intermediul butonului INFORMAȚII sau al opțiunii tabel de plăți din bara de instrumente a cazinoului.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din pagina INFORMAȚII sau din opțiunea tabel de plăți din bara de instrumente a cazinoului.
 • Suma câștigată se calculează înmulțind pariul pe linie cu plata simbolului, conform cu Tabelul de plăți.
 • Dacă mai mult de 1 linie activă are combinații câștigătoare, câștigurile sunt cumulate. În cazul în care 2 sau mai multe combinații câștigătoare apar pe aceeași linie, veți fi plătit cu echivalentul combinației câștigătoare cu valoarea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle consecutiv pe o linie de plată. Simbolul BONUS face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul BONUS pot fi găsite în cele ce urmează.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD este sigla Superman. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol (cu excepția simbolurilor BONUS) pentru a realiza cea mai bună combinație câștigătoare posibilă.

Există, de asemenea, un raport de plată separat pentru 3 sau mai multe simboluri Wild pe o linie de plată, după cum poate fi observat în tabelul de plăți. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor Wild este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului Wild).

SIMBOLUL BONUS

Simbolul BONUS din joc este simbolul DAILY PLANET.

Când simbolurile BONUS apar simultan pe rolele 1, 3 și 5, se declanșează secvența Bonus Daily Planet Headline.

Notă: Simbolurile BONUS nu au o plată proprie.

SECVENȚELE JOCULUI

Secvența Wild Superman

În orice învârtire în jocul principal, Superman zboară peste role și înlocuiește 2, 3 sau 4 simboluri aleatorii cu simboluri WILD. Aceste simboluri aleatorii pot include simboluri WILD care există deja pe role. Un simbol BONUS acoperit de un simbol WILD poate ajuta la declanșarea Bonusului Daily Planet Headline.

Superman poate zbura în 4 direcții posibile: de la stânga la dreapta, de la dreapta la stânga, de sus în jos și de jos în sus. Simbolurile WILD pe care le adaugă vor ateriza în urma lui.

Secvența Wild Superman se declanșează doar în timpul jocului principal.

Bonus Daily Planet Headline

Când simbolurile BONUS sunt obținute simultan pe rolele 1, 3 și 5, se declanșează secvența Bonus Daily Planet Headline. În Bonusul Daily Planet Headline sunt acordate 1 din 5 secvențe aleatorii.

În timpul secvenței se adună ziare pe birou în mod automat. Apăsați butonul OPRIRE pentru a opri adunarea într-un moment aleatoriu. Ziarul aflat deasupra teancului dezvăluie secvența câștigată.

Bonusul Daily Planet Headline poate fi declanșat doar în timpul jocului principal.

Bonus Lois & Clark

Această secvență este declanșată aleatoriu în timpul Bonusului Daily Planet Headline.

Înainte ca secvența să înceapă, pe ecran va fi afișat un material video. Apăsați pe materialul video pentru a sări peste acesta.

Alegeți dintre 30 de scuturi “S” pentru a dezvălui simboluri. Dezvăluirea unui simbol roșu, albastru, galben sau violet în va adăuga pe acesta în zona de colectare a premiului în bani corespondent (vizibil în partea dreaptă a ecranului). Colectați 5 simboluri de același fel pentru a câștiga un premiu în bani.

Dezvăluirea unui simbol WILD în spatele unui scut va crește numărul total de simboluri în fiecare zonă de colectare cu câte 1. Dezvăluirea unui simbol Boost dublează toate premiile în bani care pot fi câștigate.

Secvența se încheie când sunt câștigate 1 sau mai multe premii în bani. Este posibil să se câștige toate cele 4 premii în bani în aceeași rundă.

După ce se termină secvența, pe ecran va fi afișat un material video. Apăsați pe materialul video pentru a sări peste acesta.

Când secvența se încheie este afișat un rezumat al câștigurilor care afișează totalul tuturor câștigurilor în bani dezvăluite în timpul secvenței. Apăsați CONTINUARE pe rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal.

Bonus Battle for Metropolis.

Această secvență este declanșată aleatoriu în timpul Bonusului Daily Planet Headline.

Înainte ca secvența să înceapă, pe ecran va fi afișat un material video. Apăsați pe materialul video pentru a sări peste acesta.

Alegeți din 6 simboluri “S” pentru a dezvălui un premiu în bani, un Cristal, un simbol X-ray Vision sau Collect. Există 10 niveluri: Primele 9 niveluri au fiecare câte 6 simboluri “S” din care puteți alege, iar ultimul nivel are 2 simboluri “S” din care puteți alege.

Un material video apare de fiecare dată când alegeți un simbol “S”. Puteți sări peste materialul video apăsând pe acesta pentru a reveni la joc.

Dezvăluirea unui premiu în bani vă avansează la următorul nivel sau încheie secvența dacă sunteți la ultimul nivel. Dezvăluirea simbolului Collect încheie secvența în cazul în care nu ați stocat un Cristal.

Dezvăluirea unui Cristal îl va stoca pe acesta în partea de jos a ecranului. Dacă este dezvăluit un simbol Collect într-un nivel următor, va fi utilizat un Cristal stocat, în mod automat, pentru a preveni ca secvența să se încheie și vă va fi acordată încă o alegere. Un Cristal nu poate fi utilizat decât o singură dată. Pot fi stocate până la 3 Cristale în același timp: dacă dezvăluiți un Cristal în timp ce aveți deja stocate 3 Cristale, atunci Cristalul dezvăluit nu va fi stocat.

Dezvăluirea unui simbol X-ray Vision va dezvălui ce se află în spatele simbolurilor “S” rămase, va acorda cel mai mare premiu în bani disponibil în nivel și vă va avansa la următorul nivel în cazul în care nu sunteți deja la ultimul nivel.

Dezvăluirea unui premiu în bani în timpul ultimului nivel încheie secvența.

Când secvența se încheie este afișat un rezumat al câștigurilor care afișează totalul tuturor câștigurilor în bani dezvăluite în timpul secvenței. Apăsați CONTINUARE pe rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal.

Jocuri gratuite Phantom Zone

Această secvență este declanșată aleatoriu în timpul Bonusului Daily Planet Headline.

Înainte ca secvența să înceapă, pe ecran va fi afișat un material video. Apăsați pe materialul video pentru a sări peste acesta.

Această secvență conține o rolă orizontală specială care se află sub rolele principale. Această rolă are spații goale și 4 tipuri de simboluri: un multiplicator X2, un multiplicator X3 un simbol “S” și o bombă.

Este acordat un număr nelimitat de jocuri gratuite. În timpul secvenței, rolele sunt învârtite automat. Jocurile gratuite se joacă cu același pariu care a fost plasat pe învârtirea care le-a declanșat.

Când este obținut un multiplicator X2 sau X3 pe rola orizontală, acesta se aplică oricărui câștig din rezultatele învârtirii curente de pe rolele principale.

Când un simbol bombă este obținut pe rola orizontală se va încheia secvența, în afara cazului în care există un simbol “S” în zona de colectare aflată la stânga rolei orizontale.

Când un simbol “S” este obținut pe rola orizontală, acesta părăsește linia rolei orizontale și este plasat în zona de colectare aflată la stânga acesteia. Un simbol “S” colectat este utilizat automat mai târziu pentru a preveni încheierea secvenței atunci când un simbol bombă este obținut pe rola orizontală. Un simbol “S” poate fi utilizat o singură dată. În zona de colectare nu pot fi prezente mai mult de 3 simboluri “S” simultan.

În timp ce se învârt rolele, simbolul Wild Phantom Zone ocupă o zonă diferită de 2x2 pe role și funcționează ca un simbol WILD. La fiecare învârtire, simbolul Wild Phantom Zone zboară pe altă zonă 2x2 aleatorie pe rolele principale.

Câștigul total din toate jocurile gratuite este afișat în câmpul CÂȘTIG JOCURI GRATUITE aflat în partea dreapta-sus a rolelor.

Când secvența se încheie este afișat un rezumat al câștigurilor care afișează totalul tuturor câștigurilor în bani dezvăluite în timpul secvenței. Apăsați CONTINUARE pe rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal.

Jocuri gratuite Skyline Fight

Această secvență este declanșată aleatoriu în timpul Bonusului Daily Planet Headline.

Înainte ca secvența să înceapă, pe ecran va fi afișat un material video. Apăsați pe materialul video pentru a sări peste acesta.

Sunt acordate 10 jocuri gratuite. În timpul secvenței, rolele sunt învârtite automat. Jocurile gratuite se joacă cu același pariu care a fost plasat pe învârtirea care le-a declanșat.

În timpul secvenței pot fi obținute 2 simboluri speciale pe rola 3: simbolul Jocuri gratuite Superman și simbolul Jocuri gratuite Zod.

Când este obținut simbolul Jocuri gratuite Superman pe rola 3, contorul ÎNVÂRTIRI RĂMASE îngheață. Jocurile gratuite sunt nelimitate atâta timp cât contorul ÎNVÂRTIRI RĂMASE este înghețat. Fiecare simbol Jocuri gratuite Superman care este obținut în timp ce contorul ÎNVÂRTIRI GRATUITE este blocat va face ca multiplicatorul de câștig să crească cu 1 (afișat în partea stânga-sus a rolelor), până la un maxim de X5.

Când este obținut simbolul Jocuri gratuite Zod, contorul ÎNVÂRTIRI RĂMASE se dezgheață și multiplicatorul se resetează la X1.

Câștigul total din toate jocurile gratuite este afișat în câmpul CÂȘTIG JOCURI GRATUITE aflat în partea dreapta-sus a rolelor.

Multiplicatorul de câștig se aplică separat fiecărui rezultat al învârtirilor.

Secvența se încheie după ce s-au jucat toate cele 10 jocuri gratuite acordate la începutul secvenței (în afară de jocurile gratuite suplimentare jucate în timp ce contorul ÎNVÂRTIRI RĂMASE este înghețat).

Când secvența se încheie este afișat un rezumat al câștigurilor care afișează totalul tuturor câștigurilor în bani dezvăluite în timpul secvenței. Apăsați CONTINUARE pe rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal.

Jocuri gratuite X-ray Vision

Această secvență este declanșată aleatoriu în timpul Bonusului Daily Planet Headline.

Înainte ca secvența să înceapă, pe ecran va fi afișat un material video. Apăsați pe materialul video pentru a sări peste acesta.

Sunt acordate 15 jocuri gratuite. Simbolul X-ray Vision poate fi obținut pe rola 3 în timpul jocurilor gratuite.

Când este obținut simbolul X-ray Vision pe rola #3 acesta se transformă într-un simbol WILD. 2 simboluri WILD suplimentare sunt adăugate apoi la rezultatele învârtirii: unul într-o poziție aleatorie pe rola 2 și unul într-o poziție aleatorie pe rola 4. Deasupra simbolurilor WILD existente pe rolele 2 și 4 pot fi plasate simboluri WILD suplimentare.

Câștigul total din toate jocurile gratuite este afișat în câmpul CÂȘTIG JOCURI GRATUITE aflat în partea dreapta-sus a rolelor.

Când secvența se încheie este afișat un rezumat al câștigurilor care afișează totalul tuturor câștigurilor în bani dezvăluite în timpul secvenței. Apăsați CONTINUARE pe rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal.

JACKPOT DC SUPER HEROES

Jackpotul DC Super Heroes este un jackpot misterios progresiv cu mai multe niveluri, conectat la seria de jocuri DC Super Heroes. Un mic procentaj din fiecare pariu plasat în oricare dintre jocurile DC Super Heroes se adaugă la jackpotul progresiv. Procentajul din toate pariurile plasate se distribuie între cele patru niveluri de jackpot, afișate în partea de sus a ecranului jocului, deasupra rolelor.

La jocul Jackpot se poate câștiga orice nivel al Jackpotului DC Super Heroes, acesta declanșându-se aleatoriu după oricare învârtire din jocul principal din orice joc din seria DC Super Heroes. Acesta nu este declanșat de nicio combinație de simboluri, și chiar și o învârtire necâștigătoare din jocul principal poate declanșa jocul jackpot. Declanșarea jocului jackpot este posibilă la orice valoare a pariului, dar șansa crește sau scade proporțional cu valoarea pariului.

Intrarea în jocul jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi: jackpotul Mini, jackpotul Minor, jackpotul Major și jackpotul Grand. Cele patru niveluri de jackpot diferite reprezintă premii de valori diferite, la care jackpotul Mini acordă premiul cel mai mic și jackpotul Grand îl acordă pe cel mai mare.

Ecranul jocului jackpot prezintă o grilă de selecție cu 20 de celule hexagonale. Când alegeți o celulă, descoperiți una dintre cele patru culori de energie, fiecare corespunzând unuia dintre cele patru jackpoturi progresive: Verde pentru jackpotul Mini, albastru pentru jackpotul Minor, galben pentru jackpotul Major și roșu pentru jackpotul Grand. Când descoperiți o culoare, aceasta umple una din bilele de energie de sub caseta jackpotului respectiv. Fiecare dintre jackpoturi necesită un număr diferit de bile de energie ca să fie câștigat: 2 bile pentru jackpotul Mini, 3 bile pentru jackpotul Minor, 4 bile pentru jackpotul Major și 5 bile pentru jackpotul Grand.

Jucătorul alege celule de pe grilă până când se selectează numărul necesar de bile de aceeași culoare pentru câștigarea unui jackpot. Odată adunate toate bilele de o anumită culoare, se acordă nivelul corespunzător de jackpot. Când apăsați pe Continuare, jocul jackpot se încheie și reveniți la jocul principal. Câștigurile din jocul Jackpot se adună cu câștigurile din învârtirea declanșatoare din jocului principal (dacă este cazul) și sunt afișate în câmpul Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate eventual.

Jocul Jackpot DC Super Heroes este prevăzut cu un temporizator. Dacă nu colectați un set de bile identice înainte să se scurgă timpul prestabilit, se selectează automat celule și se acordă jackpotul corespunzător.

Jackpotul pentru acest joc funcționează în felul următor:

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0,99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
 • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
 • Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
 • Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
 • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
 • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
 • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
 • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
 • Făcând clic pe ROLE veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Liniile de plată:

 • Liniile de plată sunt reprezentate de linii care apar peste role, după cum este ilustrat pe ecranul Liniile de plată de pe pagina Informatii.
 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri.
 • Există o diferență între pariul pe linie și pariul total. Pariul pe linie indică suma pariată pe o singură linie de plată. Valoarea pariu total indică suma totală pariată pe runda de joc. Rapoartele de plată prezentate în tabelul de plăți sunt înmulțite cu pariul pe linie.

Simbolul Bonus face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul Bonus pot fi găsite mai sus.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Joc automat - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Învârtire / Oprire - Învârtiți rolele. / Opriți funcția de animație pentru învârtirea rolei și afișați imediat rezultatul învârtirii. În modul activ Joc Automat, opriți funcția de animație pentru învârtirea automată și afișați imediat rezultatul. Dacă faceți clic pe Stop în modul activ Joc Automat, modul de învârtire a rolelor Joc Automat nu va fi dezactivat. În timpul învârtirilor, butonul Învârtire se transformă în butonul Stop, care oprește animația de învârtire a rolelor și afișează imediat rezultatul.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă privind deconectările: Dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Dacă doriți să consultați rezultatele jocurilor mai vechi, sau să găsiți detalii suplimentare despre jocuri mai recente, puteți face acest lucru prin intermediul versiunii pentru desktop a cazinoului. Utilizați numele de utilizator și parola obișnuită pentru a vă conecta cu versiunea pentru desktop.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: Orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) este de 95,03%, care include contribuția la Jackpotul Progresiv, de 0,99%.

Ultima actualizare: 05.05.2020