Streak of Luck

Sloturi cu 5 role, 50 de linii

Scopul jocului Streak of Luck este de obține o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Pariul pe linie se poate selecta în panoul OPȚIUNI PARIU.
  • Faceți clic pe '−' sau '+' de sub LINIE PARIU ca să selectați pariul pe linie.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Fiecare din cele 6 valori de pariuri pe linie cu cotă fixă corespunde unui jackpot progresiv separat (6 în total). Câmpul Jackpot din dreapta rolelor afișează valoarea curentă acumulată a jackpotului, în funcție de pariul dvs.
 • Dacă faceţi clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecţia curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
  • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când Lucky Jocurile gratuite, Dice Bonus sau Lucky Jackpot este declanșată.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați butonul FACEȚI CLIC PENTRU A ÎNCEPE. După încheierea secvenței, apăsați pe CONTINUARE în ecranul cu rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc Automat (dacă au mai rămas învârtiri de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
  • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
  • Câștigul SCATTER = pariul total × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
 • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează.
 • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol (exceptând simbolurile SCATTER și BONUS) pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. De asemenea, există o plată separată pentru 2 sau mai multe simboluri WILD pe o linie de plată activă. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

Simbolul WILD poate apărea atât stivuit (unul peste celălalt), cât și nestivuit pe toate rolele.

SIMBOLUL SCATTER

Simbolurile SCATTER nu trebuie să apară pe o anumită linie de plată. În cazul în care există 3 sau mai multe simboluri SCATTER pe orice poziție în cadrul rezultatelor, câștigul obținut se înmulțește cu pariul total și se adună la câștigurile de pe liniile de plată.

SIMBOLUL BONUS

Simbolul BONUS apare doar pe rolele 1, 3 și 5 și declanșează Bonusul Dice când apare în mod simultan oriunde pe aceste 3 role.

BONUSUL DICE

Dacă simbolul BONUS apare simultan pe rolele 1, 3 şi 5 în timpul jocului principal sau al jocurilor gratuite, se declanșează Bonusul cu zaruri.

Vă sunt acordate 3 aruncări cu zarurile. Aruncați zarurile pentru premii în bani, atingând ARUNCARE în partea de jos a ferestrei de joc.

Fiecare aruncare acordă un premiu în bani care este egal cu scorul de pe zar multiplicat cu pariul total curent. Când zarurile afișează o dublă (de ex. doi de 3, doi de 6 etc.) este acordată o aruncare suplimentară. Zarurile pot fi aruncate de până la 6 ori în total.

Există o plată suplimentară numită Lucky 7s. Dacă obțineți 7 de două ori vă este acordat de 20 de ori pariul dvs. total și dacă obțineți 7 de trei ori vă este acordat de 200 de ori pariul dvs. total. Notă: În cazul a trei de 7, va fi plătit numai premiul de 200 de ori (nu și cel de 20 de ori pentru doi de 7).

După fiecare învârtire, câștigul va fi afișat pe contorul aflat în dreapta tabelului.

Notă: Dacă Bonusul cu zaruri este declanșat în timpul jocurilor gratuite, toate câștigurile obținute în runda Bonus sunt dublate.

CONTORUL DE CÂȘTIGURI

În momentul în care există câștiguri consecutive (“lucky streak”), se aprind treptele pe contorul din dreapta rolelor. În momentul în care se aprinde cea de-a 4 săgeată aflată în partea de jos a contorului premiul întâi cu jocuri gratuite este garantat.

Statusul câștigurilor consecutive este salvat și reluat mai târziu pentru fiecare pariu pe linie, de fiecare dată când schimbați pariul pe linie sau părăsiți jocul.

În momentul în care ați acumulat cel puțin 4 câștiguri consecutive și următoarea învârtire nu este una câștigătoare, premiul respectiv (asigurat de ultima învârtire câștigătoare) este acordat.

Mai jos sunt numerele câștigurilor consecutive și premiile lor respective:

Câștiguri consecutive

Acordă

4

5 învârtiri cu multiplicator de câștig x2 și 0 - 2 simboluri Wild aleatorii per învârtire

5

10 învârtiri cu multiplicator de câștig x2 și 0 - 2 simboluri Wild aleatorii per învârtire

6

15 învârtiri cu multiplicator de câștig x2 și 0 - 2 simboluri Wild aleatorii per învârtire

7

20 de învârtiri cu multiplicator de câștig x2 și 0 - 2 simboluri Wild aleatorii per învârtire

8

45 de învârtiri cu multiplicator de câștig x2 și 0 - 2 simboluri Wild aleatorii per învârtire

9

60 de învârtiri cu multiplicator de câștig x2 și 0 - 3 simboluri Wild aleatorii per învârtire

10

Jackpotul Lucky

Învârtirile necâștigătoare resetează contorul de câștiguri. Adițional, în cazul a peste 10 învârtiri câștigătoare consecutive, contorul este resetat, dar acesta va relua numărătoarea până la apariția unei învârtiri necâștigătoare.

Notă: Numai câștigurile obținute în timpul jocului principal și al Bonusului Dice se califică pentru premii, pe când câștigurile obținute în timpul jocurilor gratuite nu se socotesc.

JOCURILE GRATUITE LUCKY

Jocurile gratuite Lucky sunt declanșate în momentul în care obțineți între 4 și 9 câștiguri consecutive și următoarea dvs. învârtire este una necâștigătoare.

Pentru a porni secvența, atingeți Joacă. În timpul jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a câștigat jocurile gratuite. Multiplicatorii de câștig sunt aplicați tuturor câștigurilor unei runde de jocuri gratuite.

După ce s-au încheiat toate jocurile gratuite, câștigurile sunt prezentate într-un panou cu rezultate. Dacă atingeți CONTINUARE, reveniți la jocul principal.

JACKPOTUL LUCKY

Jackpotul Lucky este un jackpot progresiv, declanșat dacă obțineți 10 câștiguri consecutive.

Notă: Numai câștigurile obținute în timpul jocului principal și al Bonusului Dice se califică pentru premii, pe când câștigurile obținute în timpul jocurilor gratuite nu se socotesc. Există 6 jackpoturi progresive separate, câte unul pentru fiecare valoare fixă a pariului pe linie. Cu cât este mai mare pariul pe linie, cu atât este mai mare jackpotul.

Puteți schimba pariul pe linie în orice moment. Dacă schimbați pariul pe linie sau părăsiți jocul în timp ce oricare dintre treptele contorului de câștiguri consecutive sunt aprinse, jocul va reține numărătoarea (per pariu pe linie) și o va restaura în momentul în care reveniți la pariul pe linie respectiv (sau când reveniți la joc).

Odată ce jackpotul este câștigat, contorul de câștig din dreapta rolelor este resetat.

Jackpotul pentru acest joc funcționează în felul următor:

Seed (suma de la care pornește Jackpotul):

8750 × valoare monedă

Rată de contribuție (ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

1.40%

Condiție de câștig (ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Acumulați 10 câștiguri consecutive (fie din jocul principal, fie din Bonusul Dice).

Cerințe de câștig (ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați jocul de sloturi Streak of Luck.

Notă: În cazul în care câștigați Jackpotul Lucky în timp ce unul sau mai mulți jucători învârt pentru acesta, jucătorul care a declanșat primul această secvență va câștiga întreaga sumă a jackpotului (valoarea inițială plus progresiv), pe când ceilalți jucători vor primi doar valoarea inițială a jackpotului.

Dacă sunteți deconectat în timpul rundei de joc, jocul dvs. nu schimbă valoarea Jackpotului. Starea jocului până în momentul respectiv este memorată de cazino; data următoare când vă conectați, puteți termina runda de joc cu aceleași șanse, fără să mai puneți alt pariu.

Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din opțiunile clientului de cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Făcând clic pe X veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Liniile de plată:

 • Liniile de plată sunt reprezentate de linii care apar peste role, după cum este ilustrat pe ecranul Liniile de plată de pe pagina Informatii.
 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri.
 • Există o diferență între pariul pe linie și pariul total. Pariul pe linie indică suma pariată pe o singură linie de plată. Valoarea pariu total indică suma totală pariată pe runda de joc. Rapoartele de plată prezentate în tabelul de plăți sunt înmulțite cu pariul pe linie.

Simbolul Scatter face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul Scatter pot fi găsite mai sus.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Liniile și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează numărul de linii de plată active.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Învârtire / Oprire - Învârtiți rolele. / Opriți funcția de animație pentru învârtirea rolei și afișați imediat rezultatul învârtirii. În modul activ Joc Automat, opriți funcția de animație pentru învârtirea automată și afișați imediat rezultatul. Dacă faceți clic pe Stop în modul activ Joc Automat, modul de învârtire a rolelor Joc Automat nu va fi dezactivat. În timpul învârtirilor, butonul Învârtire se transformă în butonul Stop, care oprește animația de învârtire a rolelor și afișează imediat rezultatul.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă cu privire la deconectări:dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 93.56%, iar cel maxim, care include contribuția la Jackpot, este de 94.96%.

Ultima actualizare: 05.05.2020