Pharaoh's Treasure Deluxe

Sloturi cu 5 role, 20 de linii

Scopul jocului Pharaoh's Treasure Deluxe este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Faceți clic pe START în ecranul de acces pentru a accesa jocul principal.
 • Numărul de linii de plată active este fix (20) și nu poate fi modificat.
 • Pariul total pe rundă de joc = pariul pe linie × 20.
  • Alegeți pariul total făcând clic pe '–' sau '+'.
 • Faceţi clic pe butonul MOD TURBO pentru a activa sau dezactiva modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate şi rolele rolele se învârt mai repede.
 • Dacă faceți clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Dacă faceți clic pe butonul HI ROLLER, se va deschide meniul HI ROLLER. Mai multe detalii referitoare la secvențaHI ROLLER pot fi găsite la secțiunea corespunzătoare de mai jos.
 • Treceți cu mouse-ul pe deasupra butonului JOC AUTOMAT pentru a selecta numărul învârtirilor care să fie jucate automat sau PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până la declanșarea secvenței Bonus Tomb of Tutankhamun sau a secvenței de Jocuri gratuite Curse of the Ancients.
  • Faceți clic pe o opțiune pentru a activa funcția Joc automat. Puteți opri sesiunea de joc automat făcând clic pe butonul OPRIRE JOC AUTOMAT.
  • În timpul unei sesiuni de Joc Automat, numărul de învârtiri automate rămase este afișat în următoarea casetă din panoul de jos, exceptând cazul când ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, faceți clic pe butonul CLIC PENTRU A ÎNCEPE, apăsați bara de spațiu sau faceți clic oriunde pe ecran.
 • După ce se încheie secvența, faceți clic pe OK pe rezumatul câștigului ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate).
 • Tabelul de plăți se poate accesa din Meniu sau de pe pagina INFO.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform tabelului de plăți, care poate fi accesat făcând clic pe butonul INFO sau prin intermediul Meniului.
  • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător din tabelul de plăți.
  • Pariu pe linie = Pariul total/Numărul de linii.
 • Dacă mai mult de 1 linie activă are combinații câștigătoare, câștigurile sunt cumulate. În cazul în care 2 sau mai multe combinații câștigătoare apar pe aceeași linie, veți fi plătit cu echivalentul combinației câștigătoare cu valoarea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle consecutiv pe o linie de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD înlocuiește toate simbolurile (cu excepția simbolurilor SCATTER), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă.

SECVENȚE

Simbolurile BONUS SCATTER care apar simultan pe rolele 1, 3 și 5 declanșează 1 din cele 2 secvențe. Faceți clic pe butonul CLIC PENTRU A ÎNCEPE, apăsați bara de spațiu sau faceți clic oriunde pe ecran pentru a deschide ecranul de selecție a secvenței. Faceți clic pe Bonusul Tomb of Tutankhamun sau Jocurile gratuite Curse of the Ancients și apoi faceți clic pe butonul START pentru a începe secvența aleasă.

În modul Hi-Roller (a se vedea mai jos), simbolurile SCATTER Super Scarabeu se pot transforma, de asemenea, în simboluri BONUS SCATTER. În acest caz, 3 sau mai multe simboluri BONUS SCATTER vor declanșa alegerea secvenței.

Bonusul Tomb of Tutankhamun

Explorați sarcofagul lui Tutankhamun și găsiți comoara pierdută, pentru a câștiga premii în bani.

Faceți clic pe butonul OK pentru a începe secvența. O cameră cu comori va fi prezentată, cu spații selectabile. O lumină va străluci peste toate spațiile selectabile, prezentându-vă temporar toate comorile ascunse.

Faceți clic pe un spațiu pentru a descoperi un premiu ascuns sau pentru a 'Încasa'. Dacă se descoperă un premiu, banii acordați de acel premiu vor fi contorizați. Odată cu premiul în bani poate fi descoperit și 1 din 2 tipuri posibile de cheie:

 • O CHEIE PENTRU SARCOFAG, care vă avansează imediat la o altă cameră cu comori.
 • O CHEIE PENTRU JACKPOT, care vă avansează imediat la Bonusul Jackpot progresiv (consultați secțiunea corespunzătoare de mai jos pentru mai multe informații despre această secvență).

Există și șansa de a descoperi „Încasare', cu un premiu în bani. Acest lucru va duce la terminarea bonusului și vă va acorda toate premiile în bani acumulate. Există șansa ca o lumină din oglindă să strălucească atunci când se întâmplă acest lucru, îndepărtând 'Încasarea' și permițându-vă să jucați bonusul în continuare.

Dacă o zonă este selectată și nu este descoperit un premiu, aceasta va afișa 'Încasare'. Când se întâmplă acest lucru, din oglindă va străluci o lumină pentru a îndepărta „Încasarea' și veți putea alege o altă zonă. Dacă acest lucru se întâmplă de 3 ori, locațiile tuturor premiilor vor fi descoperite și pot fi apoi selectate.

După terminarea bonusului, va apărea un mesaj cu rezumatul câștigurilor. Faceți clic pe OK pentru a reveni la jocul principal.

Jocurile gratuite Curse of the Ancients

Faceți clic pe butonul OK pentru a începe secvența. În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul Câștig aflat sub role. Câștigul total din runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig total. Numărul de jocuri gratuite rămase de jucat este afișat în câmpul Jocuri gratuite.

După fiecare 2 învârtiri din Jocurile gratuite, un simbol va fi îndepărtat de pe role după acordarea câștigurilor. Simbolurile se vor roti în fața rolelor, până când unul dintre ele este ales pentru a fi îndepărtat. Pentru toate învârtirile rămase din Jocurile gratuite, acel simbol nu va mai ateriza pe role. La învârtirea finală nu va fi îndepărtat niciun simbol.

În timpul jocurilor gratuite, simbolul SCATTER CHEIE JACKPOT poate apărea pe rolele 3, 4 și 5. Dacă apar simboluri SCATTER CHEIE JACKPOT simultan pe rolele 3, 4 și 5, va fi declanșat Bonusul Jackpot progresiv. Consultați secțiunea corespunzătoare de mai jos pentru mai multe informații despre Bonusul Jackpot progresiv. Bonusul este jucat la sfârșitul secvenței Jocuri gratuite.

După terminarea secvenței Jocuri gratuite, va apărea un mesaj cu rezumatul câștigurilor. Faceți clic pe OK pentru a reveni la jocul principal.

Bonusul Jackpot progresiv

Bonusul Jackpot progresiv poate fi declanșat în 2 moduri:

 • Descoperirea unei CHEI PENTRU JACKPOT în Bonusul Tomb of Tutankhamun.
 • Apariția simultană a simbolurilor SCATTER CHEIE JACKPOT pe rolele 3, 4 și 5 în timpul secvenței cu Jocuri gratuite Curse of the Ancients.

Faceți clic pe OK pentru a începe bonusul. Faceți clic pe 1 din cele 3 capete de sarcofag pentru a câștiga un premiu în bani sau jackpotul progresiv.

După terminarea secvenței, va apărea un mesaj cu rezumatul câștigurilor. Faceți clic pe OK pentru a reveni la jocul principal.

ÎNVÂRTIRI HI ROLLER

Apăsați pe butonul PARIU MARE,pentru a deschide meniul HI ROLLER.

Există 2 moduri HI ROLLER care pot fi jucate. Ambele moduri HI ROLLER constau din 5 învârtiri, cu simboluri SCATTER Super Scarabeu suplimentare, care se pot transforma în oricare dintre următoarele atunci când apar:

 • Simboluri WILD
  Simbolurile WILD înlocuiesc toate simbolurile (cu excepția simbolurilor SCATTER), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă.
 • Simboluri MULTIPLICATOR
  Multiplicatorul descoperit pe simbol va fi aplicat câștigului total pentru învârtirea respectivă.
 • PREMIU ÎN BANI
  Va fi acordat premiul în bani descoperit pe simbol.
 • Simboluri BONUS SCATTER
  Dacă acest lucru are loc, 3 sau mai multe simboluri BONUS SCATTER simultane declanșează 1 din cele 2 secvențe Bonus, după cum se descrie mai sus.

Primul mod HI ROLLER costă 10x pariul total pentru a-l putea juca. 5 învârtiri vor fi jucate cu simboluri SCATTER Super Scarabeu pe rola 3.

Cel de-al doilea mod HI ROLLER costă 20x pariul total pentru a-l putea juca. 5 învârtiri vor fi jucate cu simboluri SCATTER Super Scarabeu pe rolele 1, 2 și 3.

Utilizați butoanele săgeată pentru a modifica pariul total, care va fi înmulțit de 10x sau 20x și folosit în timpul învârtirilor HI ROLLER. Apăsați pe butonul START pentru a începe învârtirile HI ROLLER, după ce ați ales un pariu total și ați selectat un mod HI ROLLER.

Orice câștiguri se formează în timpul învârtirilor HI ROLLER se calculează pe baza pariului pe linie (pariul pe linie x 20 = pariul total).

După încheierea ultimei învârtiri, va apărea un mesaj cu rezumatul câștigurilor. Faceți clic pe butonul OK pentru a reveni la meniul HI ROLLER.

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold – Soldul dv. din fereastra de joc. Reprezintă suma totală de bani care poate fi folosită pentru a juca jocul de cazino curent, formată din soldul de bani reali împreună cu bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie – Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali – Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite – Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri – În dreptul acestei pictograme se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea ce jocuri sunt disponibile în acea categorie. Faceți clic pe orice joc pentru a-l lansa.
 • Promovate – Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit – Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu – Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric – Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni – Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor – Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi – Deschide tabelul de plăți al jocului.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informaţii, va fi afișat ecranul de referință ce descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, funcția de navigare între diferitele ecrane cu informații va fi activată.
  • Ecranul Rapoarte de plată explică rapoartele de plată pentru simboluri din joc.
  • Ecranul Secvențe explică regulile secvenței bonus.
  • Ecranul Tomb of Tutankhamun explică regulile secvenței Tomb of Tutankhamun.
  • Ecranul Jocuri gratuite explică regulile secvenței Jocuri gratuite.
  • Ecranul Învârtiri Hi-Roller explică regulile secvenței Hi-Roller.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează liniile de plată și explică regulile de plată din joc.
 • Făcând clic pe Înapoi veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Butoane:

 • Informații – deschide fereastra de referință care descrie diferitele componente ale jocului.
 • Pariu Total - majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele '–' sau '+'.
 • Învârtire - se învârt rolele.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat – învârtiți rolele de mai multe ori consecutiv. Încheiați modul activ de învârtire automată a rolelor.
 • Stop – opriți funcția de animație pentru învârtirea rolelor și afișați imediat rezultatul învârtirii.
 • Modul Turbo - porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă cu privire la deconectări:dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentul maxim de rambursare către jucător (RTP) este de 94,13%, iar cel minim este de 94,12%.
Procentul maxim de rambursare către jucător (RTP) în modul HI ROLLER 10x este de 94,65%, iar cel minim este de 94,64%.
Procentul maxim de rambursare către jucător (RTP) în modul HI ROLLER 20x este de 95,13%, iar cel minim este de 95,11%.

Fiecare dintre valorile RTP de mai sus include contribuția la jackpot de 1,00%.

 

Ultima actualizare: 28.04.2020